PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ست کردن DNS اختصاصی بر روی 2 ریسلر Cpanel

ronaldo0571
February 20th, 2017, 18:57
با سلام و درود خدمت دوستان و همکاران عزیز

راستش سوالی داشتم که شرکت ارائه دهنده خدماتم نتونست برطرف کنه مشکل من رو

ببنید من 2 تا هاست سیپنل یکی آلمان و دیگری ایران که تازه تهیه کردم رو دارم

dns اول من ns1.domain.ir و ns2.domain.ir هست

برای سرویس جدید ایران درخواست دادم که dns های این سرویس ns3.domain.ir و ns4.domain.ir باشه که گفتنند تنظیم کردند

الان بعد از 48 ساعت هنوز دامین هایی رو که با ns3.domain.ir و ns4.domain.ir ست کرده ام بالا نمیاد

میخواسنم بدونم آیا کاری هست که باید انجام بدم من یا خیر؟

با تشکر

shahab-f
February 20th, 2017, 20:00
در سروری که دی ان اس های اول شما یعنی ns1 و ns2 ست می باشند باید دو A رکورد برای ns3 و ns4 برای آی پی سرور جدید (سرویسی جدید که تهیه کرده اید) تعریف نمایید.

اگر به Advanced dns zone دسترسی داشته باشید یا edit dns zone در whm خودتون هم می تونید اینکارو انجام بدید

ronaldo0571
February 20th, 2017, 21:33
در سروری که دی ان اس های اول شما یعنی ns1 و ns2 ست می باشند باید دو A رکورد برای ns3 و ns4 برای آی پی سرور جدید (سرویسی جدید که تهیه کرده اید) تعریف نمایید.

اگر به Advanced dns zone دسترسی داشته باشید یا edit dns zone در whm خودتون هم می تونید اینکارو انجام بدید

خیلی ممنون واقعا لطف کردید
موضوع به این کوچیکی رو که بخاطر 48 ساعت بیخودی فقط منتظر موندم و تیکت زدم و در ارتباط تلفنی هم نتونستن مشکل من رو بفهمند
با تشکر