PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درمورد سایت .eads.ir

behtash007
February 19th, 2017, 21:49
سلام
کسی از سایت eads.ir تبلیغ در گوگل داده . در سایت اینطور كه مدعی هستن نماینده گوگل هستن و تمامی مراحل بدون دخالت این شرکت ارائه میشه و مستقیم مبلغ پرداختی بحساب گوگل میره ، چیزی که برای من سوال هست این هستش که با توجه به بودجه شما میتوانید مبلغی را وارد کنید ، که حداقل ۴۶۰۰۰ تومان هست .‌ دوستان توضیح بدید که به چه صورتی هستش .

Mr.Pouria
February 19th, 2017, 22:04
سلام
کسی از سایت eads.ir تبلیغ در گوگل داده . در سایت اینطور كه مدعی هستن نماینده گوگل هستن و تمامی مراحل بدون دخالت این شرکت ارائه میشه و مستقیم مبلغ پرداختی بحساب گوگل میره ، چیزی که برای من سوال هست این هستش که با توجه به بودجه شما میتوانید مبلغی را وارد کنید ، که حداقل ۴۶۰۰۰ تومان هست .‌ دوستان توضیح بدید که به چه صورتی هستش .

گوگل هیچ گونه همکار و نماینده ای در ایران نداره و اصلا تبلیغات در گوگل نیاز مند نماینده نیست زیرا در صورتی که در خارج کشور باشید با چند کلیک ساده میتونید تبلیغ قرار بدید ... لذا دلیلی نداره که گوگل به کسی نمایندگی اعطا بکنه ...

ourweb
February 19th, 2017, 22:08
سلام من یک زمان خریداری کردم و دقیقا بعد از 5 دقیقه دیدم تبلیغ من توی اون کلمات که گذاشته بودم فعال شده بود خیلی سریع تحویل دادن

mparvin
March 2nd, 2017, 23:20
گوگل هیچ گونه همکار و نماینده ای در ایران نداره و اصلا تبلیغات در گوگل نیاز مند نماینده نیست زیرا در صورتی که در خارج کشور باشید با چند کلیک ساده میتونید تبلیغ قرار بدید ... لذا دلیلی نداره که گوگل به کسی نمایندگی اعطا بکنه ...
سلام
با نظر شما درمورد نماینده در ایران کاملا موافقم و این فقط یه حقه تبلیغاتی هست که شرکت ها استفاده می کنند برای جذب اعتماد مشتری(متاسفانه)
ولی در مورد نمایندگی ، خیلی از شرکت ها محصولشون رو میفروشن و نمایندگی هم میدن ، مثل Godaddy که شما با چند کلیک میتونید ازشون خرید کنید ولی نمایندگی هم میدن
اتفاقا برای گرفتن نمایندگی گوگل شما باید امتحان های گوگل (Adwords , Analytics) رو بدید

satiran
March 4th, 2017, 17:59
منم چند بار ازشون خرید کردم و مشکلی نداشتن ولی با نماینده گوگل بودنش با دوستان موافقم

Amy
March 4th, 2017, 18:12
شرکت خوبی هستند و کارشون رو به درستی انجام میدند
در مورد نماینده بودن ، فقط یک تبلیغ برای جذب کاربره ، سخت نگیرید