توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف صفحات در crawl errors گوگل وبمستر
morahem
February 19th, 2017, 11:25
سلام دوستان خواهشا راهنمایی کنید. من یه مشکل واسه سایتم پیش اومد مجبور شدم بکاپ یه هفته پیش رو برگردونم و این باعث شد که چیزی حدود 2هزار صفحه از سایت حذف بشه. الان توی قسمت crawl errors گوگل وبمستر 2هزار تا صفحه ای که حذف شده رو ارور داد.
الان این صفحات رو چجوری از ایندکس گوگل حذف کنم؟؟
immox
February 19th, 2017, 12:50
سلام،
یک SiteMap جدید بسازید و در گوگل وبستر مجدد قرار بدید .
همین که Crawler با صفحه 404 مواجه میشه، خودش متوجه میشه که این مطلب احتمالا باید کاملا از Index حذف بشه؛ البته سریعا حذف نمیشه، بلکه این صفحات در حالت Watch قرار می گیرند تا مجددا توسط Crawler بررسی بشه، اگر در بازدید مجدد هم صفحه با خطا مواجه شد، اقدام به حذف صفحه از نتایج جستجو میکنه ( که البته زمانبر هست) .
اگر سایت های دیگری به صفحات حذف شده شما لینک دادند، بهتره جهت حذف اونا هم اقدام کنید .
بسیار کم پیش میاد که مطالب حذف شده شما سریعا از نتایج جستجو حذف بشند .
در مجموع، صبر کنید، در نهایت گوگل متوجه میشه که صفحات دیگه وجود ندارند و از Index اونها رو حذف می کنه .
موفق باشید .
Club4fun
February 19th, 2017, 13:14
با ارور مواجه میشید اما قابل حله البته تا یه مدت گوگل نسبت به سایت بی اعتماد میشه و توقع جایگاه داشتن تو گوگل رو نباید داشته باشین
morahem
February 19th, 2017, 13:19
ممنون دوستان بابت راهنمایی.
من الان دارم توی قسمت Remove URLs گوگل وبمستر همه لینک هایی که در crawl errors ارور 404 داده رو وارد میکنم که گوگل از ایندکس خارجشون کنه. این کار درسته؟؟ (هرچند کار طاقت فرسایی هست. من میخوام گوگل سریع این صفحات رو حذف کنه)
immox
February 19th, 2017, 14:18
ممنون دوستان بابت راهنمایی.
من الان دارم توی قسمت Remove URLs گوگل وبمستر همه لینک هایی که در crawl errors ارور 404 داده رو وارد میکنم که گوگل از ایندکس خارجشون کنه. این کار درسته؟؟ (هرچند کار طاقت فرسایی هست. من میخوام گوگل سریع این صفحات رو حذف کنه)
خواهش میکنم،
بله، مطمئنا تاثیرگذار هست و موجب میشه سریعتر روند حذف صفحات از نتایج جستجو و Crawl نکردن مجدد صفحات رخ بده .