ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : امکان دانلود رایگان کاربر از سایت

rahpoo
February 16th, 2017, 23:25
سلام میخواستم بپرسم ایا این امکان وجود داره که کاربر از سایت دانلود به صورت رایگان دانلود کنه حجمش کم نشه؟؟

lordtarh
February 17th, 2017, 00:04
سلام میخواستم بپرسم ایا این امکان وجود داره که کاربر از سایت دانلود به صورت رایگان دانلود کنه حجمش کم نشه؟؟

خیر مگه این که خود isp درساعات رایگان اگه داشته باشه کاربر دانلود انجام بده که از حجمش کم نکنه و یا سایت هایی که خود isp اعلام کرده دانلود رایگانه از اون ها انجام بده برای مثال بنده که از اسیاتک استفاده میکنم یک سایت مخصوص دانلود بازی برنامه و... ارائه دادن که دانلود از اون رایگانه 24 ساعته و یا تماشا فیلم از فیلیمو :)

rahpoo
February 17th, 2017, 00:07
خیر مگه این که خود isp درساعات رایگان اگه داشته باشه کاربر دانلود انجام بده که از حجمش کم نکنه و یا سایت هایی که خود isp اعلام کرده دانلود رایگانه از اون ها انجام بده برای مثال بنده که از اسیاتک استفاده میکنم یک سایت مخصوص دانلود بازی برنامه و... ارائه دادن که دانلود از اون رایگانه 24 ساعته و یا تماشا فیلم از فیلیمو :)

اره درسته حرفتون
من اگه بخوام سایت فیلممو اینجوری کنم باید چیکار کنم؟

SilverScent
February 17th, 2017, 00:08
بله راه هایی هست مثلا ما یک دوست توی های وب داشتیم یک ***** به ما داده وقتی با اون وصل میشی اگر حجم هم نداشته باشی میتونی راحت استفاده کنی ولی اینم بگم سایتای خارجی رو باز نمیکنه اون ***** ...

lordtarh
February 17th, 2017, 00:11
:d
اره درسته حرفتون
من اگه بخوام سایت فیلممو اینجوری کنم باید چیکار کنم؟

من چندبار سعی کردم که از فیلممو دانلود کنم متاسفانه موفق نشدم ! مجبور شدم به جای دانلود اون فیلم رو پخش کنم هم نیگاش میکردم هم بادبرنامه های اسکرین رکوردر فیلم رو ضبط میکردم

deltamusic
February 17th, 2017, 00:21
:d

من چندبار سعی کردم که از فیلممو دانلود کنم متاسفانه موفق نشدم ! مجبور شدم به جای دانلود اون فیلم رو پخش کنم هم نیگاش میکردم هم بادبرنامه های اسکرین رکوردر فیلم رو ضبط میکردم

عجب شرایط سختی:71:

rahpoo
February 17th, 2017, 15:45
دوستان کسی میدونه این حقیقت داره یانه؟

hnajafpoor
April 16th, 2017, 12:29
بله حقیقت داره ! مثلا برنامه ای که توسط یه برنامه نویس حرفه ای ای او اس در ایران تهیه شده ! میتونی باهاش فیلم ها و حتی بعضی کانال های تلویزیونی خارجی رو با ترافیک رایگان برای بعضی isp ها مشاهده و دانلود کنی ! این کار به برنامه نویسی نیاز داره