ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نيازمند يك نويسنده سايت موزيك

sepehrjahanshahi
February 15th, 2017, 12:10
سلام و عرض ادب

نيازمند يك نويسنده براي يك سايت موزيك هستم، با اين شرايط :
از ١٢ ظهر تا ١٢ شب شخص مورد نظر بايد در دسرس باشه و بتونه همه آهنگ هارو با كمترين تاخير ممكن منتشر كنه بر روي سايت

يك سري اصول و مراحل هست كه آموزش داده ميشه، مبلغ دريافتي براي هر پست به همراه متن آهنگ ٧٠٠ تومن و بصورت هفتگي تصويه ميشود

توجه بفرماييد تنها راه تماس تلگرام بنده هست
@sepehr_istgahmusic

با احترام

- - - Updated - - -

شماره تماس
٠٩٣٧٠٣٧٦٣٥١

goldenhost.org
February 15th, 2017, 18:38
سلام و درود
در صورت تمایل در تماس باشید
@goldenhost
نویسندگی سایت (http://goldensupport.ir)

IrIsT
February 15th, 2017, 19:37
سلام و درود.
من ادمین سایت مرجع دانلود آهنگ سانگ دانلود و سانگ دی ال و .... هستم.
در صورت ارسال پست و آهنگ,میتونیم به صورت تیمی با هم کار کنیم.سایتتون کاملا آپدیت میشه و بدون تاخیر و با بهترین کیفیت و تمام مواردی که میخواین.تا روزی 200 تا هم مورد داشتیم که انجام دادیم.بستگی به تعداد آهنگ های ورودی داره.
در صورت تمایل :
09363102411
یا
iedb.team@gmail.com
بدرود.

NamSazan
February 15th, 2017, 19:48
سلام و عرض ادب

نيازمند يك نويسنده براي يك سايت موزيك هستم، با اين شرايط :
از ١٢ ظهر تا ١٢ شب شخص مورد نظر بايد در دسرس باشه و بتونه همه آهنگ هارو با كمترين تاخير ممكن منتشر كنه بر روي سايت

يك سري اصول و مراحل هست كه آموزش داده ميشه، مبلغ دريافتي براي هر پست به همراه متن آهنگ ٧٠٠ تومن و بصورت هفتگي تصويه ميشود

توجه بفرماييد تنها راه تماس تلگرام بنده هست
@sepehr_istgahmusic

با احترام

- - - Updated - - -

شماره تماس
٠٩٣٧٠٣٧٦٣٥١

با سلام خدمت شما
جهت درخواست طراحی وبسایت (اختصاصی) لطفا از طریق وبسایت(تیکت) با مشاورین در ارتباط باشین+دریافت رزومه کاری شرکت/

قیمت های پیشنهادی مشاورین ما با توجه به نیاز های شما در عین کیفیت کمترین و به صرفه ترین قیمت در میان قیمت های دیگر طراحان خواهد بود! (مقایسه کنید)
به همراه هاست نامحدود و یک دامنه یکساله رایگان/

جهت ورود به وبسایت لطفا برروی عبارت مقابل کلیک فرمایید : نویتا هاست
(http://www.novita-host.com/cp)
با تشکر /

IrIsT
February 16th, 2017, 14:29
سلام و درود.
پنل پست و همچنین ارسال آهنگ جدید حداکثر تا 5 ساعت یا 10 ساعت هستش که صبح تا شب توسط نویسنده سایت های ما بروز میشه و راحت پست میدین.
ما در خدمت هستیم.
09363102411
تماس بگیرید.پیشنهاد ویژه دادم که دیگه هم آپدیت باشین و هم کمی کرده باشیم.بدرود.