PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالاتی اساسی درباره برپاسازی vps

WebArts
December 16th, 2010, 17:33
سلام دوستان
اساتید محترم،یک سری سوال درباره vps دارم لطفا راهنمایی کنید یا لینک بدهید:

در حال حاضر سرور با لینوکس 64 بیت سنت او اس با دایرکت ادمین و کلا 3 آی پی دارم. قصد دارم 4 وی پی اس روی آن ایجاد کنم.

1) آیا سیستم عامل لینوکس دوباره باید نصب شود یا کافی است دایرکت ادمین را حذف کنم؟
2) می خواهم یک vps ایجاد کنم که بتوانم رمش را ددیکیتد کنم و سی پی یو را نیز ددیکیتد کنم، چه نرم افزار وی پی اسی باید نصب کنم که علاوه بر قابلیتهای ددیکیتد کردن رایگان هم باشد؟(بهترین کدام است؟)
3) آیا برای هر vps یک آی پی مجزا لازم است؟
4) قصد نصب چیز پی ان دارم آیا روی لینوکس می توانم سویس حرفه ای چیز پی ان راه اندازی کنم؟ چه نرم افزاری؟
5) وقتی روی لینوکس 64 بیت 4 تا وی پی اس بسازم آیا می تونم برخی از آنها تحت ویندوز راه اندازم؟
6) قبل از نصب وی پی اس روی لینوکس اصلی آیا بایسد فایروال csf نصب کنم؟

mohsen1
December 16th, 2010, 18:07
3 تا آی پی داری می خوای 4 تا وی پی اس بدی؟
رایگان = hypervm+openvz
گزینه بهتر = os reload بدید و vmware esxi بگید نصب کنند و وقتی نصب کردند می تونی هم وی پی اس ویندوز و هم لینوکس ایجاد کنی...
هر وی پی اس = یک آی پی + 1 آی پی هم بعنوان آیپی اصلی سرور پس حداقل 5 تا آی پی می خوای

WebArts
December 16th, 2010, 20:59
مرسی دوست عزیز
این OS reload باید توسط دیتاسنتر انجام شود یا با دستورات SSH انجام میشود؟

---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------

خیلی منون میشم سوالات دیگر را هم پاسخ بگویید

---
December 16th, 2010, 22:34
توسط خود دیتاسنتر انجام میشه شما دسترسی ندارید در خواست بدید براتون وی ام ویر هم نصب می کنن
برای 4 وی پی اس شما 5 آی پی نیاز دارید در حال حاضر 2 وی پی اس می تونید بسازید با این 3 آی پی

mohsen1
December 17th, 2010, 00:54
1) اگه بخوای openvz+hypervm راه بندازی بهتره بگی که سنت ا اس رو دوباره نصب کنند.(دایرکت ادمین حذف نمیشه)
2) مجازی ساز زن و هایپر وی(ویندوز سرور 2008) منابع کاملا اختصاصی می دن.
3)بله.
4)بله.
5)مجازی ساز اگه Xen باشه میشه لینوکس و ویندوز همزمان داد.
6)فکر نمی کنم ارتباطی داشته باشه!
به دیتاسنتر تیکت بزنید و درخواست بدید تاسیستم عامل ذلخواهتون رو نصب کنند:

vmware esxi = لینوکس + ویندوز با کیفیت مناسب
سیتریکس = لینوکس + ویندوز
windows server 2008 r2 = لینوکس + ویندوز (180 روز تریال داره بعدش باید لایسنس بخری)
سنت او اس ==>(( اوپن وی زد + هایپر وی ام)) = فقط لینوکس و منابع اشتراکی

WebArts
December 26th, 2010, 20:18
1) آیا vmware esxi پولیه؟

2) آیا با xen میشه VDS درست کنیم؟

WebArts
December 27th, 2010, 20:51
کسی نیست راهنمایی کنه؟

---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------

من دقت نکرده بودم قبلا زن را جواب داده بودند که منابع اختصاصی میده!

HyperServer
December 27th, 2010, 20:56
کسی نیست راهنمایی کنه؟

---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------

من دقت نکرده بودم قبلا زن را جواب داده بودند که منابع اختصاصی میده!

esxi پولی نیست...ولیESX پولیه ...خیلیم گرون :دی

با XEN هم میشه

WebArts
January 26th, 2011, 15:25
دوستان لطفا راهنمایی کنید:
میشه vps روی سرور بسازیم بدون اینکه بخواهیم دیتاسنتر آنرا برایمان نصب کند و در ضمن برای نصب kvm هم لازم نداشته باشد؟ اگر جواب مثبت است چه نرم افزار مجازی سازی؟

mohsen1
January 26th, 2011, 15:57
اگر vmware esxi نصبه لینک آموزش ساخت وی پی اس تو امضام هست.
kvm واسه وقتی هست که شما روی سرور اصلی بخوای یه سیستم عامل نصب کنی مثلا ویندوز یا لینوکس یا ... .

WebArts
January 26th, 2011, 16:27
اگر vmware esxi نصبه لینک آموزش ساخت وی پی اس تو امضام هست.
kvm واسه وقتی هست که شما روی سرور اصلی بخوای یه سیستم عامل نصب کنی مثلا ویندوز یا لینوکس یا ... .

هم نصبه هم نیست! قرار شد دیتاسنتر خودش vmware esxi نصب کنه بعد گفت نصب کردیم. اما من آی پی سرور رو به مرورگر وب می دم خطای سایت پیدا نشد رو می ده. در حالیکه گویا باید یک صفحه شامل لینک و اطلاعات درباره vmware بیاد. به دیتا سنتر گفتم اینطوریه گفت KVM می دم خودتان نصب کنید.

mohsen1
January 26th, 2011, 16:33
اگه میگه نصبه باید بهت پسورد روت رو بده.
اگه داد با آی پی اصلی سرور بده تا یه تست کنم.
البته این مورد که وقتی آی پی اصلی رو میزنی باید یه صفحه باز بشه درسته.

RezaFH
January 26th, 2011, 17:37
هم نصبه هم نیست! قرار شد دیتاسنتر خودش vmware esxi نصب کنه بعد گفت نصب کردیم. اما من آی پی سرور رو به مرورگر وب می دم خطای سایت پیدا نشد رو می ده. در حالیکه گویا باید یک صفحه شامل لینک و اطلاعات درباره vmware بیاد. به دیتا سنتر گفتم اینطوریه گفت KVM می دم خودتان نصب کنید.

دست گلشون درد نکنه :d
خب با vmware client تست کنید ببنید وارد میشه ؟

mohsen1
January 26th, 2011, 17:54
متاسفانه گویا نصب نکردند یا مشکل دیگه ای وجود داره.
چون با vmware vsphere client هم نشد کانکت بشیم .

omid68
January 26th, 2011, 18:01
خوب اگه kvm می دن خودت نصب کن از مبلغ ماهانه کمش کن:71:

WebArts
February 12th, 2011, 16:55
دوستان بارهم راهنمایی می خواستم ممنون می شم راهنمایی کنید:

1) فرق VDS با VPS دقیقا چیست؟ مثلا در یک سرور اگر 10 تا VDS با رم 256 بسازیم آیا اگر VPS با رم 256 بسازیم تعدادبیشتری میتوانیم بسازیم مثلا 15 VPS در همان سرور؟
فرق مصرف رم در VDS و VPS چیست؟
2)در گزینه های یک ددیکیتد سرور گزینه اختیاری Uplink 100mb است این به معنی ارتباط 100 مگابیت اضافه از طریق ماهواره است؟ (در دیکشنری آپلینک را نوشته ارتباط با ماهواره)
3) آیا با یک پورت 100 مگابیت دیتاسنتر XLhost میشه 36 VDS به مردم داد یا باعث کندی سرعت میشه؟

4) آیا می توان دقیقا برای هر VDS دقیقا مصرف اختصاصی CPU تعیین کنیم؟ مثلا 25درصد از یک هسته؟ فرق مصرف پردازنده در VDS و VPS چیست؟
مرسی

WebArts
February 13th, 2011, 11:06
کسی نمی خواد راهنمایی کنه؟

persian.developer
February 13th, 2011, 15:05
1) فرق VDS با VPS دقیقا چیست؟
من فکر نمیکنم فرقی بین این دو باشه یا اصلاً چیزی به نام VDS وجود داشته باشه!
مجازی سازها دو نوع فرق اساسی دارند بعضی ها همراه با هسته (Kernel) اختصاصی هستند بعضی بدون هسته اختصاصی، ولی هر دو مجازی ساز هستند

مثلا در یک سرور اگر 10 تا VDS با رم 256 بسازیم آیا اگر VPS با رم 256 بسازیم تعدادبیشتری میتوانیم بسازیم مثلا 15 VPS در همان سرور؟
در مجازی سازهایی که بودن کرنل اختصاصی هستند دست شما بازتر هست و میتونید VPS های بیشتری بسازید

2)در گزینه های یک ددیکیتد سرور گزینه اختیاری Uplink 100mb است این به معنی ارتباط 100 مگابیت اضافه از طریق ماهواره است؟ (در دیکشنری آپلینک را نوشته ارتباط با ماهواره)
متوجه نشدم لطفاً بیشتر توضیح دهید منظور شما چیست.

3) آیا با یک پورت 100 مگابیت دیتاسنتر XLhost میشه 36 VDS به مردم داد یا باعث کندی سرعت میشه؟
به مشتریان شما بستگی داره که چه کاری انجام میدهند.

4) آیا می توان دقیقا برای هر VDS دقیقا مصرف اختصاصی CPU تعیین کنیم؟ مثلا 25درصد از یک هسته؟ فرق مصرف پردازنده در VDS و VPS چیست؟
برای هر دو نوع مجازی ساز (بدون هسته و با هسته اختصاصی) شما میتوانید کاربران را محدود کنید ولی مجازی ساز همراه با هسته اختصاصی شما را هم محدود میکند.

WebArts
February 18th, 2011, 11:31

متوجه نشدم لطفاً بیشتر توضیح دهید منظور شما چیست.

آپ لینک در ددکیتد سرور به چه معناست؟ (به زبان ساده) وقتی یک سرور را انتخاب می کنیم جزو گزینه ها مثلا نوشته
100mb uplink 20$
مثلا در گزینه های ایکس ال هاست.

در بابیلون نوشته:
transmission channel which carries signals from a station on earth to a communications satellite or other airborne transmitte

به نظرم آپ لینک در ددیکیتد سرور به معنی ارتباط ماهواره ای نیست و معنی دیگری میده

HugeServer
February 18th, 2011, 11:38
سرعت transit اطلاعات.

---------- Post added at 11:38 AM ---------- Previous post was at 11:37 AM ----------

*سرعت transit اطلاعات روی شبکه.

WebArts
February 18th, 2011, 17:17
سرعت transit اطلاعات.

---------- Post added at 11:38 AM ---------- Previous post was at 11:37 AM ----------

*سرعت transit اطلاعات روی شبکه.

من پرسیدم که انتخاب Uplink 100mb چه قابلیتی به سرور می دهد. علاوه بر این مگه سایر سرور ها سرعت ترانزیت ندارند؟

HugeServer
February 18th, 2011, 17:18
با پرت 100مگابیت شما میتوانید حدود 13 مگابایت در ثانیه انتفال داشته باشید:)

WebArts
February 18th, 2011, 17:39
با پرت 100مگابیت شما میتوانید حدود 13 مگابایت در ثانیه انتفال داشته باشید:)

بله میدانم.
در گزینه ها یک بخش است که پورت 100 یا 10 محدود یا نامحدود را انتخاب میکنی. (رگولار پورت)

در جای دیگر انتخاب می کنی که پورت آپ لینک هم اضافه شود یاخیر

در لینک زیر توضیحاتی داده اما من نفهمیدم در چه شرایطی بهتر است آپلینک پورت هم انتخاب شود!
What is an uplink port? (http://www.duxcw.com/faq/network/uplink.htm)

sibs
February 18th, 2011, 17:44
لطفا آموزش نصب چیز پی ان بر روی cenos با مجازی ساز openVZ رو بفرمایید ؟