توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درمورد نصب ssl دوتا دامنه در یک هاست
behtash007
February 15th, 2017, 02:07
سلام
من یه مشکلی دارم ، چطور میشه روی یک هاست دوتا اس اس ال تهیه کرد
من وقتی اینکارو میکنم ssl قبلی از بین میره و ارور قرمز رنگ میاد . فقط روی یک دامنه در یک هاست میشود اس اس ال تهیه کرد . !!!
topwebhost
February 15th, 2017, 02:09
سلام
من وقتی اینکارو میکنم ssl قبلی از بین میره و ارور قرمز رنگ میاد . فقط روی یک دامنه در یک هاست میشود اس اس ال تهیه کرد . !!!
سلام و عرض ادب
ssl صرفا روی یک دامنه ست میشه و امکان اینکه چندین SSL روی یک دامنه تنظیم کنید وجود ندارد
OmidX
February 15th, 2017, 05:22
سلام
دو ساب دامین هست ؟ یا یکی دامین اصلی ؟
behtash007
February 15th, 2017, 09:58
دو ساب دامین هست ؟ یا یکی دامین اصلی ؟
من روی هاست چندین دامنه دارم ، ولی فقط روی یکی از دامنه ها میشه اس اس ال تهیه کرد ، برای هرکدوم ثبت میکنم اون یکی از بین میره یا از کار میفتاده
salar123-user8
February 15th, 2017, 14:59
باید 1 ssl برای هر دو دامنه تهیه کنید. ssl Multi domain
behtash007
February 15th, 2017, 16:43
من از طریق ssl for free اس اس ال میگیرم , چطور باید مولتی اس اس ال تهیه کنم که بتونم روی دامنه های دیگرم یا حداقل روی دو دامنه بتونم ssl داشته باشم
iwpanel
February 15th, 2017, 16:54
سلام
سلام پنل هاست داریکت هست یا cpanel ؟
behtash007
February 15th, 2017, 17:00
سلام پنل هاست داریکت هست یا cpanel ؟
بله سی پنله .
iwpanel
February 15th, 2017, 17:02
بله سی پنله .
باید sni اول نصب باشه بعد اون برای هر دامین یک key در نظر بگیرید مشکلتون حل میشه
OmidX
February 15th, 2017, 21:39
من روی هاست چندین دامنه دارم ، ولی فقط روی یکی از دامنه ها میشه اس اس ال تهیه کرد ، برای هرکدوم ثبت میکنم اون یکی از بین میره یا از کار میفتاده
نباید مشکلی باشه ، sni فعال هست ؟
salar123-user8
February 16th, 2017, 00:18
من از طریق ssl for free اس اس ال میگیرم , چطور باید مولتی اس اس ال تهیه کنم که بتونم روی دامنه های دیگرم یا حداقل روی دو دامنه بتونم ssl داشته باشم
اگر دسترسی ادمین به سرور دارید lets encript نصب کنید میتونید هر چقدر دامنه ادد میکنید اس اس ال نصب کنید همون
ssl for free هست.
ولی اگه دسترسی ندارید . از startcom ssl استفاده کنید.
behtash007
February 16th, 2017, 01:52
نباید مشکلی باشه ، sni فعال هست ؟
در مورد اینکه sni فعال هست یا نه اطلاعی ندارم ، ولی حتما فعال هستش ، چون بدون نیاز به ای پی میتوانم گواهی ssl تهیه کنم .