PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاثیر انتشار زمانبندی شده مطالب روی سئو

upnull50
February 14th, 2017, 09:02
سلام دوستان

اگر مطالب سایت را همون لحظه منتشر نکنیم و به صورت schedule شده منتشر کنیم به فرض طوری زمانبندی کنیم که مطالب دو ساعت یا سه ساعت بعد به طور اتوماتیک رو سایت منتشر بشه آیا این تاثیر منفی روی سئو داره؟ گوگل معمولا" جه ساعتی را به عنوان ساعت انتشار در نظر می گیره؟ (اون ساعتی که مطلب منتشر شده ؟ یا اون زمانی که مطلب تنظیم و آماده انتشار شده بوده؟)

delshad
February 14th, 2017, 09:42
فکر نکنم تا وقتی مطلب نیاد روی سایت گوگل چیزی بدونه پس تاثیر منفی احتمالا نداره

relaxhost
February 14th, 2017, 10:04
طی تجربه ای که داشتیم . و با سایت های متفاتی کار کردیم . ما پست ها رو به صورت زمان بندی شده ارسال میکردیم بازدهی بهتری داشتیم . نسبت به ارسال غیر منظم مطالب داخل سایت
.
گوگل زمان مشخصی برای بازدید فکر نکنم داشته باشه . ولی معمولا بیشتر افرادی که در زمینه سئو کار میکردن ساعت 16 رو بهترین زمان میدونستن.برای ارسال پست .

upnull50
February 14th, 2017, 18:52
فکر نکنم تا وقتی مطلب نیاد روی سایت گوگل چیزی بدونه پس تاثیر منفی احتمالا نداره

من سوالم دقیقا" همینه که قبل از انتشار گوگل متوجه می شه که پستی زمان بندی شده؟
یا بعد از انتشار به یک طریقی می تونه متوجه می بشه که زمان تنظیم مطلب کی بود ؟ یا فقط زمان انتشار مطلب براش مهمه؟

delshad
February 14th, 2017, 19:22
یا بعد از انتشار به یک طریقی می تونه متوجه می بشه که زمان تنظیم مطلب کی بود ؟ یا فقط زمان انتشار مطلب براش مهمه؟

من فکر نکنم گوگل این دسترسی رو داشته باشه مگه داریم مگه میشه گوگل قبل انتشار مطلب چیزی رو بتونه متوجه بشه به نظر من که نمیتونه تشخیض بده - نظر دوستان رو نمیدونم

rahcode
February 14th, 2017, 19:26
سلام و عرض ادب

گوگل 24 ساعت ساعت های مهمشه و ساعت دقیقی نداره
در 24 ساعت سایت شمارو چک میکنه اما یکی از المان های سئو و پیشرفت سایت ارسال زمان بندی هست
زمان بندی درست ینی سایت هرروز باید مثلا ساعت 16 یا 18 پست بذاره
گوگل دیگه زحمت نمیده بیاد سایت شمارو 24 ساعت بررسی کنه و فقط اون ساعتا میاد در این صورت امتیاز خیلی خوبی به سایت میده

برای ست شدن هم 1 الی 2 روز به صورت منظم پست بدید گوگل به سایت عادت میکنه

- - - Updated - - -

-خیر
-خیر زمانبندی رو گوگل اصلا نمیفهمه (چون بهش ربطی نداره)
-بله فقط زمان انتشار مهمه وقتی مطلب منتشر شد بعد منتشر شدن تازه سرو کاره شما با گوگله

upnull50
February 15th, 2017, 06:43
سلام و عرض ادب

گوگل 24 ساعت ساعت های مهمشه و ساعت دقیقی نداره
در 24 ساعت سایت شمارو چک میکنه اما یکی از المان های سئو و پیشرفت سایت ارسال زمان بندی هست
زمان بندی درست ینی سایت هرروز باید مثلا ساعت 16 یا 18 پست بذاره
گوگل دیگه زحمت نمیده بیاد سایت شمارو 24 ساعت بررسی کنه و فقط اون ساعتا میاد در این صورت امتیاز خیلی خوبی به سایت میده

برای ست شدن هم 1 الی 2 روز به صورت منظم پست بدید گوگل به سایت عادت میکنه

- - - Updated - - -

-خیر
-خیر زمانبندی رو گوگل اصلا نمیفهمه (چون بهش ربطی نداره)
-بله فقط زمان انتشار مهمه وقتی مطلب منتشر شد بعد منتشر شدن تازه سرو کاره شما با گوگله

ممنون دوست عزیز بابت راهنمایی خوبت

سیدرضا بازیار
February 15th, 2017, 07:49
سلام دوستان

اگر مطالب سایت را همون لحظه منتشر نکنیم و به صورت schedule شده منتشر کنیم به فرض طوری زمانبندی کنیم که مطالب دو ساعت یا سه ساعت بعد به طور اتوماتیک رو سایت منتشر بشه آیا این تاثیر منفی روی سئو داره؟ گوگل معمولا" جه ساعتی را به عنوان ساعت انتشار در نظر می گیره؟ (اون ساعتی که مطلب منتشر شده ؟ یا اون زمانی که مطلب تنظیم و آماده انتشار شده بوده؟)

زمانی که شما یه مطلب رو در لیست انتشار میزارید (در وردپرس) به طرز عجیبی گوگل اون رو میبینه
حالا فرض کنید یه مطلب اختصاصی باشه که زمانبندی میکنید واسه یه روز خاص به مناسبت همون روز! به محض اینکه منتشر میشه، میاد صفحه اول گوگل و بالای همه مطالب ثبت میشه
در حالی که مطالب عادی ممکنه بعد از ۲-۳ روز بیاد صفحه اول گوگل

به همین دلیل من توی سایتم فقط ۱۰۰ مطلب رو منتشر کردم و حدود ۳۰۰ مطلب رو زمانبندی کردم واسه روز های خاص. چون انتشار هر نوع مطلب یه زمان خاص میخواد که اگه متخصص سئو باشید متوجه میشید باید دقیقا چه زمانی منتشر کنید