ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افزایش فالوور فیک اینستا برای پیج های نوپا با قیمت بسیار مناسب

Farid Saadat
February 13th, 2017, 17:29
بسم الله الرحمن رحیم

دوستان عزیز ، همونطور که همگی مطلع هستید ، یکی از روش های افزایش فروش و ... در حال حاظر ، از طریق فالوور اینستاگرام ، ممبر تلگرام و ... می باشد. خیلی از شما دوستان هم تا الآن مشاهده کردید که فالوور خریدید ولی بعد از چند روز ، افت شدیدی کرده. حالا بنده براتون یک پیشنهاد دارم. همونطور که میدونین ، معمولا افراد پیج هایی با فالوور های بالا رو سخت آنفالو می کنند. برای همین ، پیشنهاد میشه تا قبل از خرید فالوور واقعی ، 10 کا ( حداقل رقم پیشنهادی از طرف فروشنده های حرفه ای ) فاللور فیک بزنین تا بعد از اینکه روال افزایش فالوور واقعی شروع شد ، همه بک بدند و آنفالو نکنند. به همین جهت ، بنده در حال پی ریزی یک خدمت جدید برای دوستان هستم و این خدمت ، افزایش فالوور فیک هست. دوستانی که برای این کار ، نیاز به قیمت مناسب دارند ، به این جهت که پیش از شروع رسمی هستیم ، میتونند از طریق این تاپیک ، خرید کنند.

قیمت همکاران برای هر کا فالوور فیک ، حدود 8 الی 10 هزار تومان است

ما به دلایلی که بالا عرض شد ، هر کا را تنها 5 هزار تومان محاسبه خواهیم کرد.

به ازای خرید هر 10 کا نیز ، 1 کا رایگان به شما هدیه داده می شود و مجموعا 11 کا فالوور برایتان افزوده می شود.

به زودی و در اینده نزدیک ، قابلیت افزایش لایک و کامنت نیز با قیمت مناسب برایتان فراهم می کنیم تا هیچ کس متوجه فیک بودن فالوور ها نشود.

در صورت وجود هرگونه سوال ، از طریق همین تاپیک در ارتباط باشید و برای سفارش ، از طریق تلگرام با بنده صحبت کنید تا راهنمایی کنم.

Telegram ID : @farid_sdt