PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سازمان گمرک جهانی از گمرک ایران

Raymvnd
February 13th, 2017, 10:49
سازمان جهانی گمرک از گمرک ایران خواسته است که فناوری گمرک الکترونیک خود را به دیگر کشورها نیز صادر کند.

به گزارش ایسنا، سازمان جهانی گمرک(wco) گزارش جدیدی از روند اجرای پنجره واحد تجارت فرامرزی و گمرک الکترونیک ایران را منتشر کرده و ضمن موفق خواندن آن در ایران خواسته که این فناوری به دیگر کشورها نیز صادر شود.

گمرک جهانی در گزارش خود برخی اصلاحات گمرک ایران را قابل توجه دانسته و گفته است که بهتر است گمرک ایران، این اطلاعات را با سایر گمرکات، به عنوان بهترین شیوه‌های مدرنیزاسیون گمرکی به اشتراک بگذارد.

اصلاحات که مورد توجه سازمان جهانی گمرک قرار گرفته شامل ترخیص بدون کاغذ، استفاده از کارشناسان مجازی (متمرکز)، ترخیص ۵۰ درصد اظهارنامه‌ها در مسیر سبز به کمک داده‌های الکترونیکی و بدون دخالت انسان و قابلیت چت کردن در سیستم تک پنجره‌ای تجارت فرامرزی است.

این سازمان همچنین در این گزارش اظهار کرده است که این موضوعات و پیشرفت‌های گمرک ایران در اجرای پنجره واحد تجاری و سامانه جامع گمرکی در جلسات WCO و سایر رویدادهای مربوطه به تسهیل تجارت و اتوماسیون ترخیص، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

تابناک (http://tabnak.ir/fa/news/666790/%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%DA%AF%D9%85%D8%B1%DA%A9-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%DA%AF%D9%85%D8%B1%DA%A9-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86)

company_hosting
February 13th, 2017, 11:06
سلام

این متن بیشتر بنظر میرسه ایران مسخره کردند اگر واقعیت داشته باشه ....

host-net
February 13th, 2017, 11:09
اقا مسخرمون کردن بخدا
اگر بدونید توی گمرک چی ها عبور میکنه کنه با نام چی میره هنگ میکنید
@-)
گمرک ایران کثیفترین گمرک جهانه اینا تکنولوژی فساد میخوان شاید

k-pax
February 13th, 2017, 11:22
جوکه !

من خودم . کارمت ارتباط مستقیم با گمرکه !
سیستم گمرک نابوده !

یعنی مدیرتی تو کار نیست
اسفند سال 91 بود خواستند همه سامانه های گمرک و استاندارد و ثبت سفارش و ... با هم یکی کنند . یه سایت راه انداختن . سایت ایران کد راه انداخت . پدر مردم دراومد برای اون سیستم . سیستم صبتسفاراشات .
دو ماه بعد جمع شد فقط این وسط یه شرکت 40-50 میلیون هزینه سیستم و سایت گرفت ( که 100 البته مربوط به یکی از آقا زاده ها بوده) تازه سایتش هم پر از باگ واشکال

الان دوباره یه هزینه زیاد به قولی 200-300 میلیون راه اندازی سیستم epl گمرک کردن . که مثلا ارزیاب دیجیتال بشه .
اون یاروی که نشسته این طرح میده . نمیفهمه باید ارزایب کالا رو ببینه و بعد تایید کنه . ارزابی دیجیتال کرده یعنی من گوشی اپل واردم میکنم . میگم اینا کاه هست . ارزیاب هم که نمیبینه . تایید میکنه .

اصل حماقته این سیستمشون . بدون کوچکترین تحقیق .
یه پولی دستتشونه فقط میخوان بدن یکی بخوره

شما سیستم گمرک ایران ببینید . خندتون مگیره !