سلام
سایتم وردپرس هست
به محض اینکه سایت رو باز میکنم
http://shopcity.ir/
در سی پنل که خودم رفرش میکنم می بینم که cpu usage بالا میره این چرا اینطوریه طبیعی هست نیست باید چیکار کنم
پلاگین هام خوب هست به روزه همه چیز
به نظرتون چیکار کنم به شرکت هاستینگ بگم!؟
هاست از خارج مستقیم گرفتم چند سالی هست ازشون هاست دارم ولی این مشکل همیشه داشتم!
تصویر مشکل رو ضمیمه کردم که متوجه منظورم بشید!
35134
وقتی که کل پلاگین ها رو غیر فعال میکنم و تست میکنم این عدد به این مقدار کاهش پیدا میکنه یعنی وقتی کل پلاگین های وردپرس غیر فعال میشن این عدد به شکل زیر تغییر میکنه و اکی میشه:
35135
با سپاس
AtrafNet
February 13th, 2017, 08:34
سلام
با نصب این افزونه https://fa.wordpress.org/plugins/p3-profiler می تونید متوجه بشید کدوم یک از افزونه های نصب شده بیشترین مصرف منابع سرور رو دارن.
Mp3Songs.ir
February 13th, 2017, 08:41
پلاگیناتون نال شده هستند؟
armin.rf
February 13th, 2017, 08:57
افزونه ها رو یکبار غیر فعال کنید و تست کنید عزیز
internet
February 13th, 2017, 09:35
سلام
با نصب این افزونه https://fa.wordpress.org/plugins/p3-profiler می تونید متوجه بشید کدوم یک از افزونه های نصب شده بیشترین مصرف منابع سرور رو دارن.
ممنون ولی این افزونه دیگه کار نمیکنه و فکر میکنم کلا پشتیبانی هم نشه و کار خاصی از پیش نمیبره قبلا کار میکرد الان نمیکنه نمیدونم چرا
یعنی عملیات رو انجام میده ولی آمارگیرش که قبلا نشون میداده چه افزونه هایی فشار میاره الان فقط آمار خودش رو نشون میده
شما تست کردید!؟
- - - Updated - - -
پلاگیناتون نال شده هستند؟
فکر نمیکنم نال شده نصب کرده باشم!
ممنون
- - - Updated - - -
افزونه ها رو یکبار غیر فعال کنید و تست کنید عزیز
تصویر دوم که توضیح دادم با تغییر نام پوشه کل پلاگین ها و غیر فعالش شدنشون بدست اومده
ممنون
jamal
February 13th, 2017, 14:27
سلام
سایتم وردپرس هست
به محض اینکه سایت رو باز میکنم یا مثلا این لینک که لیست محصولات هست باز میکنم
http://shopcity.ir/all
....
خب شما باید به خیلی چیزا نگاه کنید و بعد ببینید که این مشکل از کجاست.
اول از همه می تونه همون افزونه هایی باشه که نصب کردید و از اونجایی که گفتید وقتی غیر فعال شون می کنید و CPU میاد پایین، پس دلیل اصلیش می تونه همین باشه.
در ضمن به بازدید سایت هم نگاه کنید که چقدره.
هاست های خارجی روی کیفیت خیلی حساس هستند.
پس منابع رو به حد توان برای هر کاربر تقسیم بندی می کننند. مثلاً همین Cpu رو ممکنه برای هر کاربر از جمله شما محدود کرده باشند. که وقتی یک کوچولو فشار روی سایت شما میاد Cpu میره بالا!
از افرونه های کمکی برای سنجش وردپرس تون هم میتونید استفاده کنید که دقیقاً ببینید که مشکل از کجای سایت شماست.
یکی ازاین افزونه ها wp server stats هستش. توی مخزن وردپرس عبارت cpu usage رو جستجو کنید به افزونه های خیلی زیادی می خورید.
سایت رو بررسیش کنید و ببنید که مشکلی از اسکریپت شما نباشه.
internet
February 13th, 2017, 15:54
خب شما باید به خیلی چیزا نگاه کنید و بعد ببینید که این مشکل از کجاست.
اول از همه می تونه همون افزونه هایی باشه که نصب کردید و از اونجایی که گفتید وقتی غیر فعال شون می کنید و CPU میاد پایین، پس دلیل اصلیش می تونه همین باشه.
در ضمن به بازدید سایت هم نگاه کنید که چقدره.
هاست های خارجی روی کیفیت خیلی حساس هستند.
پس منابع رو به حد توان برای هر کاربر تقسیم بندی می کننند. مثلاً همین Cpu رو ممکنه برای هر کاربر از جمله شما محدود کرده باشند. که وقتی یک کوچولو فشار روی سایت شما میاد Cpu میره بالا!
از افرونه های کمکی برای سنجش وردپرس تون هم میتونید استفاده کنید که دقیقاً ببینید که مشکل از کجای سایت شماست.
یکی ازاین افزونه ها wp server stats هستش. توی مخزن وردپرس عبارت cpu usage رو جستجو کنید به افزونه های خیلی زیادی می خورید.
سایت رو بررسیش کنید و ببنید که مشکلی از اسکریپت شما نباشه.
هفتاد افزونه داشتم که سی تا رو لاجرم باید فعال باشند و چهل تا رو بالکل حذف کردم
دیتابیس اوکی هست و ریپر و بهینه کردم
مشکل اینه که وقتی وارد ادمین پنل هم میشم cpu بالا میره
اصلا تو این فکر بودم کل سایت رو دوون کنم یه وردپرس خالی بریزم فکر کنم قبلا این کار رو کردم فکر کنم باز هم لود سی پی یو بالا می یاد
پس بهترین راه اینه که یه وردپرس بدون هیچ چیزی نصب کنیم ببینم مشکل واقعا از چی هست اینطوری خیلی بهتره تا اینکه دردسر بکشیم
به نظر من که باز هم اگه یک وردپرس خام بدون قالب خاصی و بدون پلاگین هم نصب کنیم این لود بالا میره!
تو حالا عادی الان خودم هم تو سایت نباشم لود cpu روی 70 - 80 - 50 میچرخه
سایت بازدید زیادی نداره میدونم الکساش مشخصه!
با سپاس
kiava
February 13th, 2017, 16:04
چون سایت وردپرس هست و خوب همونطور که میدونید php سیپیو زیادی استفاده میکنه این رو باید با هاستینگ مطرح کنید چرا که احتمالا به 90% سیستم cloudlinux هست و خوب میتونن سیپیو رو محدود کرده باشند برای هر فرد بنابراین باید با خودشون در ارتباط بزارید مشکل حل بشه گاهی اوقات یک افزونه این مشکل رو ایجاد میکنه گاهی اوقات قالب و گاهی اوقات خود اسکریپت وردپرس
internet
February 13th, 2017, 16:14
یادم اومد که قبلا وردپرس پیش فرض بدون هیچ افزونه ای نصب کردم و فکر میکردم این طبیعی هست لود بالا بره و الان یادم افتاد که این داستان پلاگین و قالب فشار آنچنانی نداره که من خودم رو دردسر بندازم مشکل از خود هاست هست!
دوستان در ارسال یک تیکت درست و حسابی در این زمینه یاری کنید با سپاس
دوستان به نظرتون فعال کردن گزینه های زیر در سی پنل ممکنه باعث فشار مضاعف بشه؟ً
Analog Awstats Webalizer
چون الان دقت کردم دیدم هر سه گزینه گزارش گیری فعال هست
میخواهم پیگیر باشم ببینم این مشکلات این شکلی چه طوری قابل حل هست و واقعا اصل قضیه از کجاست و فشار مال چیه!؟
مد ModSecurity نیز فعال است این باید فعال باشه در سی پنل یا خیر؟!
- - - Updated - - -
اینم منابع سرور که نمیدونم این اطلاعات کاری از پیش میبره یا خیر!
با عکس هایی که بالا نشون دادید و نمودارهای سی پی یو و ram نشون میده که سایت شما زیاد از این منابع استفاده نمی کنه!
مخصوصاً حالا تمرکز ما روی cpu است و چیزی توی این نمودار ها نشون داده نمیشه.
پس میشه نتیجه گرفت که شاید اون نواری که از وضعیت cpu توی صفحۀ اصلیِ سی پنل نشون داده میشه، مال یک لحظه افزایش مصرف پردازنده است که مشکلی نیست.
البته این نمودارها رو که عکس گرفتید مربوط به 4 ساعت قببل میشه.
توی مدت زمان 24 ساعت گذشته رو بررسی کنید و ببینید که سیر این نمودار ها هم توی یک روز همین طوره؟!
در کل شما ببینید که توی سرعت سایت و سرعت اجرا کدهای سایت مشکلی هست؟
از سایت های سنجش سرعت استفاده کنید و اگر سایت تون کند بود که مشکلی هست.
internet
February 13th, 2017, 17:20
با عکس هایی که بالا نشون دادید و نمودارهای سی پی یو و ram نشون میده که سایت شما زیاد از این منابع استفاده نمی کنه!
مخصوصاً حالا تمرکز ما روی cpu است و چیزی توی این نمودار ها نشون داده نمیشه.
پس میشه نتیجه گرفت که شاید اون نواری که از وضعیت cpu توی صفحۀ اصلیِ سی پنل نشون داده میشه، مال یک لحظه افزایش مصرف پردازنده است که مشکلی نیست.
البته این نمودارها رو که عکس گرفتید مربوط به 4 ساعت قببل میشه.
توی مدت زمان 24 ساعت گذشته رو بررسی کنید و ببینید که سیر این نمودار ها هم توی یک روز همین طوره؟!
در کل شما ببینید که توی سرعت سایت و سرعت اجرا کدهای سایت مشکلی هست؟
از سایت های سنجش سرعت استفاده کنید و اگر سایت تون کند بود که مشکلی هست.
ممنون
دیشب تا صبح بخاطر اینکه قسمت zone editor رو حذف کرده بودم سایت down بود و صبح قسمت zone رو ریست فکتوری کردم و سایت بالا اومد برای همین گفتم آمار 24 ساعت گذشته رو نگذارم چون سایت دوون بوده و فقط چهار ساعت قبل رو گذاشتم
ولی فردا حتما تست میکنم
با تشکر
همین تصاویر رو به کمک تیکتی که دوستان تهیه کردند برای هاستینگ ارسال کردم ببینم چی میگن و داستان هنوز ادامه داره ولی احتمال می دهم که می گن vps تهیه کن و ارتقاء بده که قیمت vps اونها خیلی بالاست و می ترسم اخرش هم نتیجه نگیرم!
internet
February 13th, 2017, 19:06
تیکت کردم به هاستینگ ولی نمیدونم چرا تیکت رو حذف کردند!
میدونم که اینها شاید چون مشکلی نبوده این کار رو کردند و حتی جواب هم ندادند!
jamal
February 13th, 2017, 22:21
این گزارش یک هفتۀ گذشته رو که گذاشتید حالا نشون میده که سایت شما به هر حال فشار رو روی cpu میاره که دلیل اصلیش هم همون 70 تا افزونه ای است که شما روی وردپرس نصب کردید !!!!!!
خداییش 70 تا افزونه خیلیه! :39: :))
پس از اونجایی هم که تیکت شما رو حذف کردند هم نمودارها میگن، نشون میده که الان مشکلی از هاست نیست و بایدم همین طور باشه.
درخواست ارتقا به یک پلن بالاتر رو بدید یا اینکه کلاً انتقال بدید. چون برای مصرف تون محدودیت گذاشتند و شما نمی تونید کاری بکنید.
mahdiazarnia
February 14th, 2017, 02:04
پلنتون رو تغییر بدید
و معمولا سرویس دهنده ها تیکتی رو حذف نمی کنند مگر اتفاقی باشه
internet
February 14th, 2017, 03:00
پلنتون رو تغییر بدید
و معمولا سرویس دهنده ها تیکتی رو حذف نمی کنند مگر اتفاقی باشه
گزارش ارسال شدن تیکت برام جی میل شده!
الان تست کردم دیدم حذف کردند
Thank you for contacting our support team. A support ticket has now been opened for your request. You will be notified when a response is made by email. The details of your ticket are shown below.
حالا یا ناخواسته حذف کردند یا خواسته!
نمیدونم الان باید چه طور سوال کنم ازشون!
mahdiazarnia
February 14th, 2017, 05:11
گزارش ارسال شدن تیکت برام جی میل شده!
الان تست کردم دیدم حذف کردند
Thank you for contacting our support team. A support ticket has now been opened for your request. You will be notified when a response is made by email. The details of your ticket are shown below.
حالا یا ناخواسته حذف کردند یا خواسته!
نمیدونم الان باید چه طور سوال کنم ازشون!
دوباره تيكت بزنيد بهشون
حتما در مورد حداكثر منابعي كه مي تونيد با اين پلنتون استفاده كنيد سوال كنيد
Sent from my iPhone using Tapatalk
OmidX
February 14th, 2017, 06:02
احتمالا یک یا چند افزونه باعث این مشکل شدن ، شما افزونه مشکل دار رو پیدا و حذف کنید ، مشکل حل میشه.
اگر افزونه نال شده ای استفاده میکنید ، احتمالا مشکل از اون هست.
internet
February 14th, 2017, 16:50
ممنون
میگم شاید تیکت کنم یه دفعه هاست رو ساسپند کنند
اخه مطمئنم اخیرا تیکت میدهم نمیدونم چرا حذف میکنند!
خودم مطمئنم و قبلا هم تست کردم وردپرس رو بدون هیچ افزونه یا قالب خاصی یعنی به صورت پیش فرض هم که نصب کنم این داستان فشار هست!
پس کار خاصی از پیش نمیره
با سپاس
- - - Updated - - -
عجیب بود برام با اینکه 70 تا پلاگین نصب بود که فقط 30 تای آنها فعال بود و 40 افزونه غیر فعال بود زمانی که دستور حذف یک جای همه پلاگین ها رو از پنل ادمین وردپرس دادم تک تک و به صورت جالبی بدون رفرش شدن صفحه پلاگین ها حذف میشد و نکته مهم اینکه بعد که به دیتابیس رفتم برای اپتیمایز کردن دیدم تیبل های جداول دیتابیس از 39 تیبل به 29 تیبل کاهش پیدا کرده یعنی با حذف افزونه های غیر فعال هم تیبل های اضافی حذف شده بود که برام جالب بود و فکر نمی کردم اینطوری باشه و تیبل های اضاف اتوماتیک حذف بشن!
- - - Updated - - -
آمار کامل 24 ساعت گذشته از سی پنل رو گذاشتم که در تصویر مشاهده می کنید
نظرم بیشتر این بود که گزارش سایر دوستان وردپرس کار هم که تصویر بگیرند ببینم سایت های وردپرسی آمارشون چه شکلی هست
به نظرم در تصویر زیر آمارش زیاد هم بد نیست و در اکثریت مواقع آمار به نمره 50 و وسط هم نرسیده و فقط چند مورد فشار بودکه که خود من دیروز همش روی سایت کار میکردم تا شب!
از اون جدول زیر که آمار ارقام اومده چیزی دستگیرم نشد!
ممنون
امروز دقت کردم دیدم سایتم توسط یه سری IP در قسمت visitor در Cpanel تو فشار هست!
خلاصه شده بود جنگ رو در رو با این فشار اولش به wp-login.php فشار آورده بود در حد تیم ملی و اون هم با آی پی های مختلف
من هم بن کردن IP تغییر نام کاربری و اخرش هم کلا این فایل رو حذف کردم!
بعدش فشار توسط سرچ عبارت 1 در وردپرس توسط IP های مختلف که اون ها رو هم ناکار کردم و مثل اینکه این داستان همینطور ادامه داره و مثل اینکه خودکار انجام میشه و با اینکه من IP ها رو بستم ولی اون داره کارش رو ادامه میده غافل از اینکه ناکار شده!
البته پلاگینی نصب کردم که جستجو در وردپرس هم بالکل فلج بشه و خلاصه فکر کنم بیست سی تا IP بن کردم که الان هم داره همینطور اتک میکنه ولی همگی به بن بست میخوره و سایت آپ هست!
دوستان این مشکلات برای چیه و چرا آخه!
اخه ظلمه به خدا مثل این می مونه که یه عده بریزن درب مغازه ات و نزارن مشتری بیاد تو و کرکره مغازت رو بکشن پایین خوب این واقعا دور از انسانیت و انصافه که انصاف نصف ایمان است!
با سپاس
- - - Updated - - -
لیست آی پی های احتمالی مزاحم دوستان چیزی از این لیست دستگیرتون میشه به بنده راهنمایی کنید ممنون میشم
البته گوگل رو هم مسدود کرده بودم به اشتباه که اونو از قسمت گوگل وبمستر تولز متوجه شدم و IP گوگل که معمولا با 66 شروع میشه رو حذف کردم و وب مستر اوکی داد!
سایتی هم پیدا نکردم که بشه لیست IP داد و همگی رو یک جا چک کنه ببینه مال کجاست ولی مثل اینکه از ایران هست نمیدونم چرا جاهای مختلف و همچنین روسیه هم باید باشه موندم چون زیاد اطلاعاتم در این زمینه کافی نیست!
deny from 59.106.171.44
deny from 95.37.31.224
deny from 188.18.15.71
deny from 5.137.70.46
deny from 91.122.89.87
deny from 87.255.13.148
deny from 46.0.190.114
deny from 94.25.176.179
deny from 85.26.233.63
deny from 188.234.60.34
deny from 5.237.136.56
deny from 185.88.178.172
deny from 185.142.156.17
deny from 185.118.152.18
deny from 164.138.23.232
deny from 83.219.143.93
deny from 77.77.76.3
deny from 185.94.97.171
deny from 91.99.102.234
deny from 95.38.61.199
deny from 158.58.188.211
deny from 185.126.200.102
deny from 5.144.131.170
deny from 5.160.243.147
deny from 91.143.53.216
deny from 82.112.41.189
- - - Updated - - -
دوستان این فشار و اتک مربوط به سرور هست یا سایت بنده اگه مربوط به سرور هست لطفا بفرمائید الان باید چیکار کنم تیکت کنم به هاستینگ!؟
internet
February 16th, 2017, 02:44
ساعت 2.43 دقیقه بامداد پنجشنبه بیدار شدم و سایت تو فشار و حمله به فایل کرون و فشار زیاد ودوون شدن سایت!
و ناچار شدم این فایل رو حذف کنم cron تا فشار صفر بشه
- - - Updated - - -
حمله به این شکل با ای پی ها و چون ip بن کردم راه به جایی نمیبره!