توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند همکار برای سایت برون سپاری پروژه
planday
February 12th, 2017, 15:47
دوستان یک سایت برون سپاری آنلاین پروژه راه اندازی کرده ام که به بازاریاب و پشتیبانی یک یا دو نفر نیرو نیاز دارم.
شرایط حقوقی و درآمد هم میتونم 20 تا 30 درصد از درآمد ماهانه را پرداخت کنم و بعد که سایت رونق گرفت و شلوغ شد به عنوان پشتیبان حقوق ثابت در نظر بگیرم.
لطفا شرایط و موارد مورد نظر را اعلام کنید ممنونم
rayanagostar
February 12th, 2017, 17:18
سلام . پشتیبان فنی یا برنامه نویسی منظورتونه ؟یا پشتیبان خود سایت ؟
planday
February 12th, 2017, 20:35
سلام . پشتیبان فنی یا برنامه نویسی منظورتونه ؟یا پشتیبان خود سایت ؟
نه پشتیبان سایت / کارهای برنامه نویسی و توسعه و ... رو تا حد امکان با خودم هستش.
BGN13
February 12th, 2017, 20:59
سلام
وظایف پشتیبان سایت چی هست؟
یک توضیحی بدید اگر اوکی باشه در خدمتیم.
planday
February 12th, 2017, 23:21
نمیدونم چقدر با پونیشا آشنایی دارید و ... سایت ما مانند سایت پونیشا هستش...
بازار کار آنلاین که بصورت برون سپاری پروژه کار میکنه
در سایت های برون سپاری درج شماره تماس و ... ممنوع است و باید تمام کارها به جز کارهای تمام وقت و ... بصورت غیر حضوری انجام شود.
پشتیبان باید چک کند کسی شماره ای رد و بدل از طریق پیام خصوصی نکند و همچنین پروژه ها رو تایید کنه.
در حال حاضر چون سایت تازه راه اندازی شده عضوی نداریم اگر همکاری داشته باشید برای عضو گیری سریع هم میتونیم به نتایج و درآمد بهتری برسیم.
آدرس سایت جهت چک کردن
http://vasetehkar.ir
BGN13
February 12th, 2017, 23:32
آشنایی دارم با پونیشا
پارس کدرز هم یکی دیگه از این دست سایتها هست.
سایتتون هم از لحاظ بصری زیباست فقط لوگوتون انگار از لحاظ فنی کیفیت نداره.
بنده مایل به همکاری هستم.
اطلاعات تماس بدید برای شروع
تلگرام، ایمیل
planday
February 12th, 2017, 23:39
مشکل لوگو بخاطر این هستش که موقتی گذاشته شده است و با چندنفر صحبت کردم طرح بدن حرفه ای لوگو اختصاصی بزنیم هنوز به نتیجه نرسیدیم... اصلاح می شود.
اما اطلاعات تماس خصوصی ارسال شد.