توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نرم افزار تبلیغات
planday
February 12th, 2017, 15:37
دوستان بهترین روش برای ارسال تبلیغات گسترده در خصوص یک سایت اینترنتی به نظرتون با توجه به مشکلات فعلی چیه؟
من یک برنامه یا سایتی که بشه تبلیغات برای تلگرام با تعرفه ارزان و خوب فرستاد نیازمندم اگر پیشنهاد بهتری دارید هم بهم بدید. ممنونم
ehsaan
February 15th, 2017, 11:03
OnlineSim , SMSPVA , sms-reg , simsms
planday
February 24th, 2017, 21:11
OnlineSim , SMSPVA , sms-reg , simsms
شما که زحمت کشیدید توضیحات هم می نوشتید خسته نباشید.
Mr.Pouria
February 24th, 2017, 21:17
شما که زحمت کشیدید توضیحات هم می نوشتید خسته نباشید.
برای تبلیغات میتونید از سایت هایی که در این زمینه هستن استفاده کنید بازده خوبی دارن
اگرم فروشگاه دارید و میخواید محصول بفروشید میتونیم یه ربات فروشنده براتون درست کنیم ( دانلودی / محصولات فیزیکی / یوزر پس و ... )
tarf
February 24th, 2017, 21:35
ایمیل مارکتینگ می تونه بهترین روش باشه
من توی بسته جدیدی که معرفی کردم کتاب آموزش ارسال 150 هزار ایمیل در ماه به صورت رایگان رو توی سایت خودم قرار دادم می تونید دریافت کنید
لینک داخل امضا هست
موفق باشی
planday
February 24th, 2017, 21:42
ایمیل مارکتینگ می تونه بهترین روش باشه
من توی بسته جدیدی که معرفی کردم کتاب آموزش ارسال 150 هزار ایمیل در ماه به صورت رایگان رو توی سایت خودم قرار دادم می تونید دریافت کنید
لینک داخل امضا هست
موفق باشی
میخواین بازدید فقط ببرین کجاش رایگان بود؟!!!
ehsan_game3411
February 24th, 2017, 21:43
تا حدودی مفید بود ممنون
tarf
February 24th, 2017, 21:48
میخواین بازدید فقط ببرین کجاش رایگان بود؟!!!
مگه من گفتم کتاب رایگان بوده؟ من منظورم این بوده که شما می تونید 150 هزار ایمیل در ماه رو به صورت رایگان ارسال کنید بدون نیاز به سرور و یا سخت افزار خاصی
همچنین کتاب های که من نوشتم اونقدر ارزش دارن که اون مبلغ ناچیزی که برای خرید گذاشتم رو هم میشه تقریبا گفت رایگان
AhrimanSefid
February 24th, 2017, 21:57
سلام
تبلیغات یعنی دیده شدن تبلیغات درست یعنی خوب دیده شدن.
ارسال تبلیغات شما به بیش از 100 هزار وبلاگ پر بازدید.
planday
February 24th, 2017, 22:01
مگه من گفتم کتاب رایگان بوده؟ من منظورم این بوده که شما می تونید 150 هزار ایمیل در ماه رو به صورت رایگان ارسال کنید بدون نیاز به سرور و یا سخت افزار خاصی
همچنین کتاب های که من نوشتم اونقدر ارزش دارن که اون مبلغ ناچیزی که برای خرید گذاشتم رو هم میشه تقریبا گفت رایگان
عزیزم از این کتاب ها زیاد دیدم و خوندم و پول دادم و به جایی نرسیدم / ممنونم
tarf
February 24th, 2017, 22:08
عزیزم از این کتاب ها زیاد دیدم و خوندم و پول دادم و به جایی نرسیدم / ممنونم
امیدوارم که موفق باشید
ولی اگه خواستین جهت اینکه بدونید که این کتاب با مابقعی کتاب ها فرق می کنه برام پیام خصوصی بفرستین تا کتاب ارسال ایمیل رو رایگان تقدیم تون کنم
mchteh
February 24th, 2017, 22:11
سلام تبلیغات یعنی دیده شدن تبلیغات درست یعنی خوب دیده شدن. ارسال تبلیغات شما به بیش از 100 هزار وبلاگ پر بازدید. سلام ایشون و بازدهی نوع تبلیغاتشون به شدت تایید میشه