توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سفارش طراحی ناحیه کاربری اختصاصی
لُرد
February 11th, 2017, 16:38
با عرض سلام و وقت بخیر خدمت دوستان
بنده قصد دارم یک سایت در زمینه ای خاص راه اندازی کنم از این جهت میخام برای سایت یک قالب و ناحیه کاربری اختصاصی داشته باشم
مثل سایت آلفا طرح که فقط در زمینه طراحی چت روم سرویس ارائه میده ناحیه کاربریش فقط مخصوص سفارش و انتقال چترومه , آدرس آلفا طرح سایتشون alfatarh.com
اگر کسی از دوستان توانایی طراحی چنین ناحیه کاربریی دارن لطفا قیمت و نمونه کار بفرستند
ایدی تلگرامم : @ahmadtakpar_7
- - - Updated - - -
یک حساب کاربری در سایتشون ایجاد کردم برای بررسی دوستان تا مزاحمتی ایجاد نشه !
ایمیل : miladlord@gmail.com
رمز : 123456
OmizbanCo
February 11th, 2017, 22:32
سلام و درود
در ارتباط باشید
بصورت اختصاصی طراحی میشه
تلگرام 09395312706
DaryaHost
February 11th, 2017, 23:11
بنده قصد دارم یک سایت در زمینه ای خاص راه اندازی کنم از این جهت میخام برای سایت یک قالب و ناحیه کاربری اختصاصی داشته باشم
مثل سایت آلفا طرح که فقط در زمینه طراحی چت روم سرویس ارائه میده ناحیه کاربریش فقط مخصوص سفارش و انتقال چترومه , آدرس آلفا طرح سایتشون alfatarh.com
اگر کسی از دوستان توانایی طراحی چنین ناحیه کاربریی دارن لطفا قیمت و نمونه کار بفرستند
- - - Updated - - -
ارسال تیکت در گرین هاست (https://gwebi.net/crm/submitticket.php)
اطلاعات تماس :
دفتر 02122761922
همراه 09212182842
همراه دوم 09355219824
تلگرام: 09212182842
آدرس : تهران ، بلوار اندرزگو
چجدیدترین افر ها در کانال ما | https://telegram.me/gwebi
par30club
February 14th, 2017, 00:05
- - - Updated - - -
سلام سغی کردم از طریق تلگرام پیام بدم خدمتت آیدیتون کار نکرد در تلگرام میتونم راهنماییتون کنم با کمترین هزینه
09128896675