سلام خدمت اساتید
مدتی است که قصد داریم از سایت های افزایش بازدید برای کاهش رتبه الکسا استفاده کنیم.
البته نه به شکل یک جا و یک دفعه
سوالی که از دوستان دارم این هست که استفاده از این سایت ها وقتی باعث کاهش رتبه میشه، این کاهش رتبه بعد از استفاده از این سایت ها هم باقی میمونه ؟
و یا دوباره الکسا سایت به حالت قبل میگیرده
و کلا برای کاهش رتبه، استفاده از این سایت ها ( و تبلیغات پاپ آپی که دارند ) رو پیشنهاد میکنید یا خیر
البته این موضوع رو هم عرض کنم که سایت ما به شکل روزانه و اختصاصی درحال اپدیت هستش
با تشکر
armin.rf
February 10th, 2017, 18:58
درود
بخوای کلی بگم و حوصلتونو با متن های بلند سر ببرم فقط در یک کلام
بازدید و قطع کنید رتبتون نابود میشه
سیدرضا بازیار
February 10th, 2017, 19:01
بعد از قطع شدن پاپ آپ، رتبه سایتتون بر میگرده. اما ممکنه یکم بازگشت رتبه طول بکشه...
بستگی به نوع کاربرانی که ارسال میشن هم داره! ممکنه بعضی کاربر ها کاربر دائمی شما بشن
در کل روش های دیگه رو امتحان کنید و بدون واسطه از سایت ها تبلیغات بگیرید
jamal
February 10th, 2017, 19:45
این روش برای افزایش بازدید و رتبۀ الکسای سایت موقتی ترین و کم ارزش ترین روشه!
شما باید از منابع با کیفیت و پایدار جذب بازدید کنید. مثل همین موتور جستجو یا تبلیغ از سایت های هدفمند...
immox
February 16th, 2017, 13:35
سلام خدمت اساتید
سوالی که از دوستان دارم این هست که استفاده از این سایت ها وقتی باعث کاهش رتبه میشه، این کاهش رتبه بعد از استفاده از این سایت ها هم باقی میمونه ؟
و یا دوباره الکسا سایت به حالت قبل میگیرده
کلا برای کاهش رتبه، استفاده از این سایت ها ( و تبلیغات پاپ آپی که دارند ) رو پیشنهاد میکنید یا خیر
البته این موضوع رو هم عرض کنم که سایت ما به شکل روزانه و اختصاصی درحال اپدیت هستش
با تشکر
سلام،
خیر، باقی نمی مونه .
خیر، به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه .
اینکه روزانه و مخصوصا اختصاصی در حال آپدیت سایت هستید، عالیست؛ کمی صبر داشته باشید، رتبه ای بالا رو بصورت پایدار بدست خواهید آورد .
موفق باشید .