ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایندیکس نشدن مطالب در گوگل

amin karimi
February 9th, 2017, 13:14
با سلام خدمت شما دوستان گرامی

بنده ی سایت دانلود موزیک کردی دارم (وردپرس)

دو روز پیش ی پست گذاشتم

که اسمش دانلود آهنگ مسعود عزیزی به نام ارغوان هستش اما الان تو گوگل سرچ میکنم سایتم لینک اوله اما اهنگ های دیگه ای بالا میاره
من تو گوگل سرچ کردم دانلود آهنگ مسعود عزیزی به نام ارغوان اما لینک اول گوگل سایت خودم به نام دانلود آهنگ مسعود عزیزی به نام ناز ناز بالا میاد
ممنون میشم کمکم کنین اینم عکس از گوگل وب مستر سایت

35117

ادرس سایتمم microkord.com هستش

واقعا من به کمک شما نیاز دارم ممنون میشم راهنماییم کنید

پگاه ابراهیمی
February 9th, 2017, 13:59
دوست عزیز
سلام. تجربه ای که من دارم این است که باید Meta Description صفحه رو طوری تنظیم کنی که اسم آهنگ و خواننده توش باشه.
هم چنین در Meta Keywords هم بنویس هم این ها رو.
بهتره URL شما حاوی نام آهنگ هم باشه.
در ضمن گوگل به هر صفحه سایت شما یک امتیاز میده اگر امتیاز صفحه دیگه ای خیلی بالاتر باشه اون صفحه ممکنه در نتایج جستجو بیاد بالا. این مسئله برای خود من زیاد پیش اومده.
نکنه دیگر این است که بعضی وقت ها باید زمانی رو صبر کنی مثلا دست کم دو هفته تا نتایج جستجوی گوگل با آدرس URl جدید هماهنگ بشه.

amin karimi
February 10th, 2017, 18:37
دوست عزیز
سلام. تجربه ای که من دارم این است که باید Meta Description صفحه رو طوری تنظیم کنی که اسم آهنگ و خواننده توش باشه.
هم چنین در Meta Keywords هم بنویس هم این ها رو.
بهتره URL شما حاوی نام آهنگ هم باشه.
در ضمن گوگل به هر صفحه سایت شما یک امتیاز میده اگر امتیاز صفحه دیگه ای خیلی بالاتر باشه اون صفحه ممکنه در نتایج جستجو بیاد بالا. این مسئله برای خود من زیاد پیش اومده.
نکنه دیگر این است که بعضی وقت ها باید زمانی رو صبر کنی مثلا دست کم دو هفته تا نتایج جستجوی گوگل با آدرس URl جدید هماهنگ بشه.

سلام ممنون بابت پاسخ من همه این کارهارو کردم .الانم روزانه حدودا 1500 ورودی از گوگل دارم اما از مطالب قدیم نه جدید اول این جوری نبود ممنون میشم کسی میتونه کمک کنه بگه

چجوری چک کنم دلیلش چیه

emperatoor73
February 10th, 2017, 18:51
سلام
دوست عزیز پاسخی که میدم به مشکل شما مربوط نیست
اما داخل تصویر دیدم که سایت شما تعدادی ارور 404 و تعداد 9 ارور سرور دارید
به نظر من این ارورها را برطرف کنید کلی از مشکلاتتون برطرف میشه

jamal
February 10th, 2017, 23:17
سلام ممنون بابت پاسخ من همه این کارهارو کردم .الانم روزانه حدودا 1500 ورودی از گوگل دارم اما از مطالب قدیم نه جدید اول این جوری نبود ممنون میشم کسی میتونه کمک کنه بگه

چجوری چک کنم دلیلش چیه

اینکه از مطالب قدیمی ورودی داشته باشید یک چیز کاملاً طبیعی و عاقلانه ای است.
باید گوگل هر نوشته یا پست رو با گذشت زمان رتبه دهیش کنه.
بعد از اونم معمولاً براش ورودی می فرسته.

حالا اگه برای شما توی یک برهه ای این طوری نبوده، باز بر می گرده که الگوریتم گوگل که مدام در حال تغییره و نمیشه گفت چرا این جوریه!

ولی تا اونجایی که بنده اطلاع دارم، پست های با کیفیت قدیمی ورودیِ بیشتری می گیرند.

Club4fun
February 11th, 2017, 07:59
دوستان بدرستی گفتن که داشتن ورودی از مطالب قدیمی عادی هستش اما یه مشکلی من تو عکس فرستادید میبینم تعداد زیاد خطاهایی هستش که دارید اعم از not found تا بقیه موارد نقشه 8 تا وارنینگ داره که اگه اینا رو رفع کنید مشکلاتتون شاید برطرف بشه

jamal
February 11th, 2017, 16:55
شما اگه میخای از مطالب و محتوای جدیدتون بالا بیاد، باید یک کار کنید؛

از محتوا و صفحات قدیمی به محتوای جدید لینک بدید.

اونم با کلمه ای که مرتبط با نوشت مقصد هست.

ولی در کل نوشته های قدیمی رتبۀ بالاتری دارن...

shayandavoudi
February 13th, 2017, 13:58
دلیل این مورد شما اینه که در تمام صفحاتتون شما بخش "صفحات محبوب" و "به زودی" دارید.
این موضوع باعث شده لینک این پست اصلی شما، توی اون صفحات هم بره و چون اونا ورودی بیشتری از گوگل داشتن، باعث بشه اونا بالاتر از صفحه اصلی بیان.

مورد مهمی نیست و با خارج شدن این آهنگ از اون دو بخش، حل میشه.

به این صفحه هم سری بزنید به دردتون میخوره.

https://www.sitestory.net/kb/%D8%B3%D8%A6%D9%88/seo-news/134-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D9%85.html