ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین پیشنهاد برای طراحی سایت فروشگاهی

mvkhatib
February 9th, 2017, 00:58
سلام دوستان
من میخوام یک سایت فروشگاهی طراحی کنم و از اونجایی نمیخوام موقتی به موضوع نگاه کنم و آینده سایت برام خیلی مهمه میخوام از الان یک انتخاب درست داشته باشم
چند تا پنل هست که میتونم استفاده کنم
1- جوملا
2- وردپرس
3- پرستا شاپ
4- مجنتو
لطفا راهنمایی کنید که بهترین انتخاب و بیشترین قابلیت سئو و بیشترین امکانات رو کدوم پنل میتونه به من بده
ممنون میشم راهنماییم کنید

miladgh
February 9th, 2017, 02:12
وردپرس و وکامرس
مایل باشی برات اختصاصی می نویسم

مشاور
@milad_ghiami
09215303638
Asakserver.com

Sent from my HUAWEI Y330-U11 using Tapatalk

negarnovin
February 9th, 2017, 08:19
به نظر بنده هم ووکامرس وردپرس بهتر می باشد.

toltek
February 9th, 2017, 10:30
سلام
هرکدومشون معایب و مزایای خودشون رو دارن. از امنیت گرفته تا جزئیات امکانات. در کل همشون یه کار رو انجام میدن .
ولی برای فروشگاه به نظرم پرستا شاپ و مجنتو بهتر از بقیه هستن

mvkhatib
February 11th, 2017, 01:30
ممنون از لطف همه دوستان من خودم هم فکر میکنم مجنتو و پرستا شاپ بهتر باشن چون تخصصی کارشون فروشگاه هست
حالا بین پرستا شاپ و مچنتو کدوم رو انتخاب میکنید با در نظر گرفتن قالب و امکانات و افزونه های ارائه شده برای هرکدام و برای کدام بهتر میشه افزونه نوشت ؟

persiancoder
February 11th, 2017, 01:36
ممنون از لطف همه دوستان من خودم هم فکر میکنم مجنتو و پرستا شاپ بهتر باشن چون تخصصی کارشون فروشگاه هست
حالا بین پرستا شاپ و مچنتو کدوم رو انتخاب میکنید با در نظر گرفتن قالب و امکانات و افزونه های ارائه شده برای هرکدام و برای کدام بهتر میشه افزونه نوشت ؟

پرستاشاپ توی ایران بیشتر کار شده و راحت تر میتونید برای گسترش سایت از طراحان و برنامه نویسان کمک بگیرید.
از طراحی قالب حرفه ای گرفته تا افزودن امکانات جدید به هسته پرستاشاپ.

mvkhatib
February 11th, 2017, 01:49
یعنی پیشنهاد شما پرستا شاپ هست ؟
اما ار لحاظ حرفه ای بودن من تعریف مجنتو رو خیلی شنیدم
کدومیکی از لجاظ سئو بهتر هست ؟

renjo
February 11th, 2017, 01:51
سلام دوستان
من میخوام یک سایت فروشگاهی طراحی کنم و از اونجایی نمیخوام موقتی به موضوع نگاه کنم و آینده سایت برام خیلی مهمه میخوام از الان یک انتخاب درست داشته باشم
چند تا پنل هست که میتونم استفاده کنم
1- جوملا
2- وردپرس
3- پرستا شاپ
4- مجنتو
لطفا راهنمایی کنید که بهترین انتخاب و بیشترین قابلیت سئو و بیشترین امکانات رو کدوم پنل میتونه به من بده
ممنون میشم راهنماییم کنید
وردپرس
پرستا شاپ
هر دو خوبن

mvkhatib
February 11th, 2017, 01:54
ممنون از پاسختون
ولی میخوام یکم دقیقتر انتخاب کنم لطفا راهنمایی کنید
از لحاظ امنیت و از لحاظ امکانات و مخصوصا سئو کدوم رو انتخاب کنم ؟

farshid17
February 11th, 2017, 01:55
دوست عزیز با عرض معذرت ولی سایت بزرگ اسکریپت اختصاصی دارن چیزی دارن که هرلحظه به راحتی گسترش بدن اینو دقت کنید وبعدش هزینه کنید

ولی درکل اگه می خواید حرفه ایی کار کنید وردپرس و اونم طراح آی وحید انتخاب کنید یکی از سایت که طراحی دیزاینش کرده

key98.ir این سایت قبلا روی اپن کارت بوده ولی بعدش با شرکت ای وحید صحبت کرده رابط کاربری سایتش بیشتر نداده بخاطر اینکه هزینه زیاد میگیره

mojtaba05
February 11th, 2017, 09:36
سلام،
بهتره یکی از گزینه های مورد بررسی تون رو "اپن کارت" قرار بدید.
سبکتر از مجنتو و پرستاشاپ هست و کار با اون ساده هست، در عین حال حرفه ای هم هست و ماژول و قالب هم زیاد داره.