توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد محدودیت برای لینک های دانلود
linkers
December 15th, 2010, 14:56
سلام دوستان.
من یک سرور مجازی ویندوز 2003 دارم و ازش برای لینک های دانلود سایت موزیک خارجیم استفاده میکنم. همین چند روز پیش در 6 روز 800 گیگ پهنای باند مصرف شد با وجود اینکه بازدید سایتم هنوز بالا نیست و روزی حدوداً 120 تا IP وارد سایت میشه. صاحب سرور گفت لینک های سایت من توی سایت های دیگه کپی شده و باعث میشه که اینطوری پهنای باند از دست بدم. پهنای باند ماهیانه ی من همون 800 گیگ هست و الان مجبور شدم لینک مستقیم سایت رو Disable کنم. میخواستم ببینم راهی هست که بشه لینک های دانلود رو محدود کرد به اینکه فقط از سایت خودم دانلود بشه ؟؟ مثل سایت میهن دانلود که اگه لینکش توی سایت های دیگه کپی بشه قابل دانلود نیست, میخوام اینطوری بشه. امکانش هست ؟
پ.ن: تست نکردم اینو، ولی تو سایت iis.net اینو پیشنهاد دادن.
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------
اینم هست: coldlink hotlink protection downloads - iis and apache hotlinks, hotlinking bandwidth theft (http://coldlink.com/htm/down.htm)
اینجا هم یه نگاهی بنداز: Download Hot Link Protection Iis Scripts and Programs (http://www.rocketdownload.com/scripts/query.php?q=hot+link+protection+iis)
Warez-Host.IR
December 15th, 2010, 16:00
اگر شما نخواهید فایل ها و یا عکس های که بر روی هاست شماست دیگران در سایت ها و وبلاگ های خود قرار دهند به راحتی می توانید با استفاده از Cpanel هاست خودتون ، و رفتن به قسمت Hotlink Prtotection این کار رو انجام بدید.
دوستانی هم که از کنترل پنل دایرکت ادمین استفاده میکنند ، میتونند از کد زیر در .htaccess موجود در public_html هاست خود مانع چنین عملی شوید.
به جای domain.com در کد بالا اسم سایت خود را قرار دهید
فرمت فایل ها هم قابل تغییر است در کد بالا فرمتهای jpg , gif , exe , mp3 , wmv , avi , rar , zip , tar , 3gp ***** شده اند
این عمل مزیت های مختلفی از جمله کاهش استفاده پهنای باند و استفاده کمتر از سخت افزار سرور سایت شما می شود.
HyperServer
December 15th, 2010, 18:41
اگر شما نخواهید فایل ها و یا عکس های که بر روی هاست شماست دیگران در سایت ها و وبلاگ های خود قرار دهند به راحتی می توانید با استفاده از Cpanel هاست خودتون ، و رفتن به قسمت Hotlink Prtotection این کار رو انجام بدید.
دوستانی هم که از کنترل پنل دایرکت ادمین استفاده میکنند ، میتونند از کد زیر در .htaccess موجود در public_html هاست خود مانع چنین عملی شوید.
به جای domain.com در کد بالا اسم سایت خود را قرار دهید
فرمت فایل ها هم قابل تغییر است در کد بالا فرمتهای jpg , gif , exe , mp3 , wmv , avi , rar , zip , tar , 3gp ***** شده اند
این عمل مزیت های مختلفی از جمله کاهش استفاده پهنای باند و استفاده کمتر از سخت افزار سرور سایت شما می شود.
من که یاد گرفتم ولی...:109:
جسارت نباشه ولی برای ویندوز سرور می خان :109::66:
Warez-Host.IR
December 15th, 2010, 18:52
من که یاد گرفتم ولی...:109:
جسارت نباشه ولی برای ویندوز سرور می خان :109::66:
راست ميگي دقت نكرده بودم
linkers
December 15th, 2010, 19:34
پیشنهادتون چیه بچه ها ؟
باید اینو اضافه کنم که من محتویات سایتم روی یک هاست لینوکس هست با کنترل پنل دایرکت ادمین اما فقط لینک های دانلود روی سرور مجازی !
amirHoseein
December 15th, 2010, 20:00
مدیر پشتیبانی ما می تونه با هزینه مشکل شما رو حل کنه
linkers
December 16th, 2010, 00:57
کسی نیست که بدون گرفتن هزینه راهنمایی کنه ؟
یعنی فقط مدیر پشتیبانی ایشون میدونن !!!!؟؟
1eng.ir
December 16th, 2010, 01:00
کسی نیست که بدون گرفتن هزینه راهنمایی کنه ؟
یعنی فقط مدیر پشتیبانی ایشون میدونن !!!!؟؟
چرا به خودت سخت میگیری ؟!
http://www.webhostingtalk.ir/f56/18170/#post176973
بشین نصب کن، 2-3 تا Help از اینور اونور مطالعه کن. راحت میتونی خودت کانفیگ کنی ...