PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارسال نکردن یا ارسال با تاخیر ایمیل

ojen
February 7th, 2017, 22:19
سلام خسته نباشین
یه مشکل بزرگی پیدا کردم که تا یک هفته پیش وجود نداشت و یکدفعه به وجود اومده اونم اینه که ایمیل های سایتم ارسال نمیشن یعنی ارسال میشه ولی به دست طرف مقابل نمیرسه یا با تاخیر چند ساعته مواجه میشن. هم از طریق پنل ایمیل خود دایرکت ادمین ایمیل فرستادم و هم خود اسکریپت سایت که مثلا لینک فعالسازی میفرسته و یا فراموشی کلمه عبور. تعجب اینه که یکدفعه اینجوری شده.
از طریق پشتیبانی هاست هم اقدام کردم گفتن مشکلی در سرور نیست و ایمیل ها هم ارسال میشه و این سیاست یاهو و جیمیل هست حالا نمیدونم چطور یهو اینجوری شده؟
به نظرتون باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا سریعتر کمکم کنید. ممنون

rayanagostar
February 8th, 2017, 09:31
سلام خسته نباشین
یه مشکل بزرگی پیدا کردم که تا یک هفته پیش وجود نداشت و یکدفعه به وجود اومده اونم اینه که ایمیل های سایتم ارسال نمیشن یعنی ارسال میشه ولی به دست طرف مقابل نمیرسه یا با تاخیر چند ساعته مواجه میشن. هم از طریق پنل ایمیل خود دایرکت ادمین ایمیل فرستادم و هم خود اسکریپت سایت که مثلا لینک فعالسازی میفرسته و یا فراموشی کلمه عبور. تعجب اینه که یکدفعه اینجوری شده.
از طریق پشتیبانی هاست هم اقدام کردم گفتن مشکلی در سرور نیست و ایمیل ها هم ارسال میشه و این سیاست یاهو و جیمیل هست حالا نمیدونم چطور یهو اینجوری شده؟
به نظرتون باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا سریعتر کمکم کنید. ممنون
برای سرور خود بنده هم پیش اومده این مورد . دلیلش هم حجم بالای ارسال ایمیل بوده . و بعدش هم طی چند هفته اوکی شده

blueserver
February 8th, 2017, 09:37
سلام دوست عزیز ، اگه صف ارسال ایمیل های سرور پر شده باشه ، معمولا این مشکل ایجاد میشه و بعضی از ایمیل ها در صف میمونن و بعضی ها فریز میشن و ارسال نمیشن.
موفق باشین

ojen
February 8th, 2017, 19:42
ممنون از پاسخهاتون!
من همه موارد رو چک کردم و تنها حالتی که مونده اینه که واقعا از طرف سرور مشکلی نیست و نامه ها ارسال میشن و از صف خارج میشن. اما اونطرف با تاخیر همراه هست. جالبه امروز هم امتحان کردم و باز ایمیل اصلا ارسال نشد. اما ده دقیقه بعد دوباره امتحان کردم و ایمیل ها سریع رسید به دستم. والا نمیدونم چیکار کنم اینجوری کاربرهای سایت خیلی شاکی میشن و نمیشه روش حساب کرد. گفتم شاید اساتید هم قبلا با این مشکلات دست و پنجه نرم کرده باشن و راه حل رو بدونن.
بازم ممنون