توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیام عجیب از طرف گوگل برای آپدیت ورد پرس
upnull50
February 7th, 2017, 04:24
سلام
امروز از طرف گوگل یک مسیج توی گوگل وب مستر برای من اومده با این عنوان
Recommended Wordpress update available
نوشته که ما متوجه شدیم شما از آخرین نسخه ورد پرس استفاده نمی کنید و احتمال داره سایت هک بشه توصیه می کنیم آخرین نسخه ورد پرس را نصب در صورتی که من خیلی وقت قبل آخرین نسخه را آپدیت کردم الان هم که چک می کنم خود وردپرس می گه آخرین نسخه نصبه... آیا این می تونه یک اخطار برای پنالتی سایت باشه؟ هیچ اخطاری توی manual action نیومده ... من سه ساله که سایت دارم اولین باره که گوگل همچین مسیجی می ده
اصل نوشته خود گوگل اینه
Google has detected that your site is currently running Wordpress 4.7.0 or 4.7.1, an older version of Wordpress. Outdated or unpatched software can be vulnerable to hacking and malware exploits that harm potential visitors to your site. Therefore, we suggest you update the software on your site as soon as possible
بعد هم چند تا url به عنوان مثال را نوشته گفته اینها outdated software دارن
دوستان این می تونه مشکل جدی درست کنه؟ چطوری می تونم به گوگل بفهمونم که آخرین نسخه ورد پرس نصبه؟
babakm
February 7th, 2017, 08:35
سلام
امروز از طرف گوگل یک مسیج توی گوگل وب مستر برای من اومده با این عنوان
Recommended Wordpress update available
نوشته که ما متوجه شدیم شما از آخرین نسخه ورد پرس استفاده نمی کنید و احتمال داره سایت هک بشه توصیه می کنیم آخرین نسخه ورد پرس را نصب در صورتی که من خیلی وقت قبل آخرین نسخه را آپدیت کردم الان هم که چک می کنم خود وردپرس می گه آخرین نسخه نصبه... آیا این می تونه یک اخطار برای پنالتی سایت باشه؟ هیچ اخطاری توی manual action نیومده ... من سه ساله که سایت دارم اولین باره که گوگل همچین مسیجی می ده
اصل نوشته خود گوگل اینه
Google has detected that your site is currently running Wordpress 4.7.0 or 4.7.1, an older version of Wordpress. Outdated or unpatched software can be vulnerable to hacking and malware exploits that harm potential visitors to your site. Therefore, we suggest you update the software on your site as soon as possible
بعد هم چند تا url به عنوان مثال را نوشته گفته اینها outdated software دارن
دوستان این می تونه مشکل جدی درست کنه؟ چطوری می تونم به گوگل بفهمونم که آخرین نسخه ورد پرس نصبه؟
درود بر شما
دوستان عزیز مشکل چی است برای منم همچنین پیامی اومده چیکار باید کرد؟
مثل اینکه برای خیلیها این مشکل پیش اومده تو اینترنت سرچ کردم تو این تاپیک خارجی که در زیر لینکش رو گذاشتم و تازه هم باز شده در مورد این مشکل صحبت کردند
دوستان ببینید چیزی می تونید بفهمید
https://wordpress.org/download/
الان ورژن 4.7.2 حتی اومده ولی هنوز فارسیش نکردند و به صورت انگلیسی هست باید صبر کنید تا سایت وردرس فارسی اونو منتشر کنه
javad312
February 7th, 2017, 11:36
سلام
برای منم همین پیام میومد ولی بعد از یک مدت حذف شد خودش
SilverScent
February 7th, 2017, 11:43
کدام مشکل ؟ پیشنهاد داده برای اینکه وردپرس قدیمی دارای باگ امنیتی هست آپدیت کنید تا هک نشید .
upnull50
February 7th, 2017, 12:51
خیلی عجیبه من از دیروز که این مسیج برام اومده ترافیک گوگل شروع کرده به ریزش
معلوم نیست این گوگل با خودش چند چنده
emperatoor73
February 7th, 2017, 13:09
سلام .... یه سر به گروه و سایت آقای قمصری مددیر نیوسئو بزنید مشکلتون رارا حل میکنن
Club4fun
February 7th, 2017, 14:00
کلا انقدر مشکل این نسخه جدی بوده که گوگل دست به کار شده البته نسخه جدید اومده و راحت میتونید اوکیش کنید
upnull50
February 7th, 2017, 21:31
کلا انقدر مشکل این نسخه جدی بوده که گوگل دست به کار شده البته نسخه جدید اومده و راحت میتونید اوکیش کنید
من خیلی وقت پیش نسخه جدید را گرفتم.. الان چند هفته است که آخرین نسخه ورد پرس رو سایت من نصبه اصلا" نباید برای من این مسیجو می فرستاده... گوگل پر ازباگه
از دیروز ترافیک گوگلم داره می یاد پایین
navid2zp
February 7th, 2017, 21:45
به دلیل باگ امنیتی خیلی جدی خود گوگل هم پیام داده تا حتما بروزرسانی در سریعترین زمان ممکن صورت بگیره
سیدرضا بازیار
February 7th, 2017, 21:47
آپدیت نیومده!
negarnovin
February 7th, 2017, 21:48
برای تمامی سایت های بنده هم این پیام اومده
babakm
February 7th, 2017, 21:56
من هم آخرین نسخه وردپرس روی سایت هام نصب است و برای تمام سایت های منم این پیام رو در گوگل وبمستر فرستاده
upnull50
February 7th, 2017, 22:58
به دلیل باگ امنیتی خیلی جدی خود گوگل هم پیام داده تا حتما بروزرسانی در سریعترین زمان ممکن صورت بگیره
داداش به روز رسانی مدت ها قبل انجام شده .. من الان چند هفته است آخرین ورژن ورد پرس رو سایتام نصبه .. مشکل اینجاست از دیروز گوگل داره ترافیک سایتامو کم می کنه
DaNiaL.RiCaRoS
February 7th, 2017, 23:23
چرا قبل از انتشار مشکلات ورژن جدید رو رفع نمیکنن!!
Club4fun
February 8th, 2017, 16:33
این خبر کاملا درسته و انقدر مشکل جدی بوده که گوگل دست به کار شده البته آپدیت جدید منتشر شده و باید ارتقا داد
delshad
February 8th, 2017, 17:19
8-|برای ما هم اومده در حالی که خیلی وقته آخرین نسخه نصب هستش
immox
February 16th, 2017, 13:03
گوگل خواست لطفی به Webmster ها بکنه اما ظاهرا بیشتر ابهام ایجاد کرد !
داداش به روز رسانی مدت ها قبل انجام شده .. من الان چند هفته است آخرین ورژن ورد پرس رو سایتام نصبه .. مشکل اینجاست از دیروز گوگل داره ترافیک سایتامو کم می کنه
پیام رو نادیده بگیرید،
علت کم شدن ترافیک رو در جایی دیگه جستجو کنید، چراکه این پیام به خودیه خود تاثیری بروی رنکینگ نداره .
mha1368
February 16th, 2017, 15:25
نسخه 4.7.1 مشکلش فوق العاده ناجوره..
سریع به روز کنید...
و گر نه باید سایت رو کلا حذف کنید ، نسخه 4.7.2 بریزید..اطلاعات جابه جا کنید...
کاری می کنه که از زندگی سیر بشید.....
چاره ش هم فقط دیلیت اکانت از سروره !
delshad
February 16th, 2017, 16:40
:39:دوستان یه ماه بیشتر 4.7.2 اومده ها
SamaN DL
February 16th, 2017, 17:10
وردپرس هر چقدر هم تلاش کنه و آپدیت بیرون بده همیشه باگ داره و این مشکل پابرجاست
برای کسی که سایت با محتوایی سنگین داره وردپرس پیشنهاد نمیکنم