توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک سوال در رابطه با whmcs
alisc
December 14th, 2010, 18:10
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان گرامی :)
یک سوال دارم :
من در WHMCS یک سری محصول وارد کردم ، که نیازی به ثبت دامین نداره ، پس در هنگام ساخت محصولات تیک Tick to show domain registration options رو برمیدارم ، تا صفحه ثبت دامنه برای کاربر نمایش داده نشه !
اما وقتی این تیک رو بر میدارم ، وقتی کاربر اون میخواد سفارش بده ، تا روی دکمه سفارش کلیک میکنه ، یک صفحه خالی باز میشه و سفارش اون محصول نمیاد !
در صورتی که اگر تیک Tick to show domain registration options رو برندارم ، به راحتی صفحه سفارش برای کاربر میاد !
آیا میشه کاری کرد اخباری که در whmcs می اندازیم در صفحه اول سایتم که html هست نمایش داده بشه ؟ حتی به صورت لینک ؟
میخوام 4 عنوان اخر اخبار در سایتم قرار بدم .
آیا میشه ؟
---------- Post added at 07:35 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------
از کوم نسخه استفاده می کنید ؟ اورجینال هست ؟
نسخه 4.1.2 ( ارجینال نیست )
alisc
December 15th, 2010, 13:57
نمیشه اخباری که در WHMCS هست رو در صفحه HTML جداگانه نشان داد ؟
------------------------------------------------
یک سوال دیگه : جدیدا خیلی طول میکشه WHMCS من بالا بیاد ! درست 50-80 ثانیه طول میکشه ، آخرش هم Style لود نمیشه ! و وصفحه خراب بالا میاد !
مشکل از چی میتونه باشه ؟
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
یک سوال دیگه هم دارم : ممنون میشم دوستانی که روش نصب اسکریپت " پرداخت آنلاین بانک سامان WHMCS (http://nullers.ir/nullers.topix/680-whmcs-online-pay-with-saman-bank-module-nulled-and-ripped-by-nullers.html)" رو بلد هستن ، یک توضیح بدن من نصبش کنم :)
---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------
کسی نیست لطف کنه به این سوالات پاسخ بده ؟
alisc
December 16th, 2010, 13:45
یعنی کسی تو این انجمن whmcs بلد نیست !!!!!!!!!!!!!!1
alisc
December 17th, 2010, 17:49
update POST
حد اقل یکی از دوستان کمک کنه این ماژول " پرداخت آنلاین بانک سامان WHMCS " رو نصب کنم :)