درود
دوستان من به دنبال یک شرکت معتبر برای سفارش طراحی اپلیکیشن سفارش تاکسی مانند سرویس اسنپ هستم .
نرم افزار های مورد نیاز :
اپلیکیشن راننده اندروید
اپلیکیشن راننده ای او اس
اپلیکیشن مسافر اندروید
اپلیکیشن مسافر ای او اس
پنل مدیریت جامع تحت وب
لطفا اگر شرکتی رو مشناسید که در این زمینه نمونه کار داره (تاکید میکنم !!! حتما باید در زمینه اپلیکیشن سفارش تاکسی حداقل یک نمونه کار داشته باشه) معرفی کنید
منتظر پاسخ هاتون هستم.
سپاس
farshid17
February 3rd, 2017, 14:20
درود
دوستان من به دنبال یک شرکت معتبر برای سفارش طراحی اپلیکیشن سفارش تاکسی مانند سرویس اسنپ هستم .
اپلیکیشن راننده اندروید
اپلیکیشن راننده ای او اس
اپلیکیشن مسافر اندروید
اپلیکیشن مسافر ای او اس
پنل مدیریت جامع تحت وب
لطفا اگر شرکتی رو مشناسید که در این زمینه نمونه کار داره (تاکید میکنم !!! حتما باید در زمینه اپلیکیشن سفارش تاکسی حداقل یک نمونه کار داشته باشه) معرفی کنید
منتظر پاسخ هاتون هستم.
سپاس
دوست عزیز واسه اینکار شما نباید بدید دست یک شرکت شما باید برنامه نویس استخدام کنید و اینکه بخاطر اینکه این شرکت پشتوانه مالی فوق العاده دارن صد در صد شکست می خورید
pc.rootall
February 3rd, 2017, 14:23
درود
اپلیکیشن راننده اندروید
اپلیکیشن راننده ای او اس
اپلیکیشن مسافر اندروید
اپلیکیشن مسافر ای او اس
پنل مدیریت جامع تحت وب
منتظر پاسخ هاتون هستم.
سپاس
با سلام
میتونیم بصورت تیمی براتون اپ اندروید رو برنامه نویسی کنیم + پنل مدیریت اختصاصی برای اپ ها
برای تاکسی که خیر اما موزیک > هاستینگ > شبکه مجازی > کسب و کار طراحی شده
negarnovin
February 3rd, 2017, 14:32
بهترین کار شما در اووردن پروژه b2b به این پروژه های سنگین بی تو بی گفته میشه
تو گوگل سرچ کنید روند در اووردن چارتش رو در بیارید
بعد یه تیم استخدام کنید
یا اینکه بخواهید تیم ما در خدمت شما هستن
ولی چارت رو دربیارید
dizaji_saeed
February 3rd, 2017, 16:47
درود
اپلیکیشن راننده اندروید
اپلیکیشن راننده ای او اس
اپلیکیشن مسافر اندروید
اپلیکیشن مسافر ای او اس
پنل مدیریت جامع تحت وب
منتظر پاسخ هاتون هستم.
سپاس
درود دوست عزیز
حالا این موردی که میخام براتون بگم ، شاید دقیقا درخواست شما نباشه. ولی بی ربطم نیست:
بانک تجارت یه سرویس ارائه میکنه به اسم "تجارت پی" ، دو تا اپلیکیشن داره. یکی روی گوشی سرویس دهنده (که در مورد شما راننده هست ) و یه اپلیکیشن دیگه هم داره که مخصوصی سرویس گیرنده هست (در مورد شما مسافر هست)
با این تجارت پی ، بدون رد وبدل شدن پول خرد و... ، مسافر به سادگی کرایه اش رو پرداخت میکنه.راننده هم بی دردسر پولشو میگیره.
دیگه لازم نیست مابقی پولمون رو چسب زخم یا کبریت یا آدامس و... بگیریم.
البته این نوع خرید و فروش رو میشه به همه اصناف مث برتیک ، هایپر مارکت ، کافی شاپ و.... هم تعمیم داد
ولی یه عیبی هم به این روش وارد هست : حساب بانک مبدا و مقصد بایستی بانک تجارت باشه که خودشم دردسرای خودشو داره
بازم شرمنده ، خاستم فقط اطلاع رسانی کنم
mtbirir
February 3rd, 2017, 21:17
تاکسیرانی تهران به یک شرکت سفارش نرم افزار داده اینجوری پیگیری کنید راحت ترید
AMIRsaya2
February 4th, 2017, 13:41
درخدمتم ,نمونه در حال برنامه نویسی هست اما میتوانید بدم بینید
تماس بگیرید
09125506439 فلاح
sabilak
February 5th, 2017, 13:51
دوست عزیز واسه اینکار شما نباید بدید دست یک شرکت شما باید برنامه نویس استخدام کنید و اینکه بخاطر اینکه این شرکت پشتوانه مالی فوق العاده دارن صد در صد شکست می خورید
استاد درست میگن فقط ماه آذر اسنپ 170 میلیارد تومن تو تهران تبلیغات کرده حالا تو فسقلی میخوای بیای رو دستش
downloaddl
February 5th, 2017, 14:20
درود
اپلیکیشن راننده اندروید
اپلیکیشن راننده ای او اس
اپلیکیشن مسافر اندروید
اپلیکیشن مسافر ای او اس
پنل مدیریت جامع تحت وب
منتظر پاسخ هاتون هستم.
سپاس
با سلام خدمت شما دوست عزیز.
پروژه مورد نظر آماده تحویل موجود می باشد.
پشتیبانی رایگان
سرور رایگان تا یک سال
برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.
09370473493
karnaweb
March 8th, 2017, 15:45
سلام. جدیدا اپلیکیشن شبیه اسنپ خیلی پیشنهاد میشه ..... روش پیاده سازیش چطوریه .... چقدر زمان میبره ...... کسی هست که بتونه انجام بده ... البته من فکر می کنم خیلی زمان ببره .
sabilak
March 8th, 2017, 16:09
درخدمت شما هستیم از شرکت ایران نوین جهان آروین با طراحی انواع اپلیکیشن های روز دنیا دارنده ایزو 9001 از انگلستان و سرتیفیکیت کیفیت
با قیمت 350 میلیون تومان میتونیم اپلیکیشن اسنپ را برای شما پیاده سازی کنیم
و همچنین با قیمت 60 میلیون تومان اپلیکیشن تاپ سی را پیاده سازی میکنیم
amirhasan
March 8th, 2017, 17:27
سلام با نمونه کار در خدمتیم تلگرام در ارتباط باشید
Netfollower
March 8th, 2017, 17:53
چرا دنبال یک ایده سوخت شده این؟؟؟؟
چرا ما ایرانی ها خلاقیت نداریم؟؟؟؟؟
چرا تا میبینیم کسب و کار یکی گرفته هم گند میزنیم به کار اون و هم به مال خودمون؟؟؟؟
عزیز سرمایه داری
مملکت دیگه اسنپ نمیخواد دوتا داره
بزن توی کار جدید که مفید باشه
keyhan7
March 8th, 2017, 18:05
چرا دنبال یک ایده سوخت شده این؟؟؟؟
چرا ما ایرانی ها خلاقیت نداریم؟؟؟؟؟
چرا تا میبینیم کسب و کار یکی گرفته هم گند میزنیم به کار اون و هم به مال خودمون؟؟؟؟
عزیز سرمایه داری
مملکت دیگه اسنپ نمیخواد دوتا داره
بزن توی کار جدید که مفید باشه
اگر هرکسی بخاد کار جدیدی شروع کنه که ( که قبلا وجود نداشته باشه )دیگه ایده معنا نداره
پیدا کردن ایده خیلی سخته ومعمولا افرادی پیدا میکنن که ده بار شکست خورده باشن و چندین سال توی این کار باشن
farshid17
March 8th, 2017, 18:49
دوست عزیز پروژه اسنپ با بوجه 80 میلیارد تومن کلیک خورد فکر نکنم شما این چنین بوجه داشته باشید
Alireza Rostam
December 22nd, 2024, 18:28
سلام و وقت بخیر. برای ساخت اپلیکیشن با کاربردی که شما مد نظر دارید چند نکته بی نهایت اهمیت دارن و توصیه میکنم قبل از اینکه شروع به سرمایه گذاری داخل چنین پروژه ای بکنید حتما از بررسی این نکات مطمئن بشید و بعد اقدام کنید. ۱. اینکه همونطور که دوستمون هم گفتن شما باید مراقب باشید که دارید با انتخاب کاربرد اپلیکیشن و بازار متمرکز اون با چه برندهایی وارد رقابت میشید، آیا میزان سرمایه و پشتوانه های مورد نیاز شما به قدر رقابت با برندهایی مثل اسنپ و تپسی و ماکسیم قدرتمند هستن و میتونید قیمت طراحی اپلیکیشن (https://vistaapp.ir/%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%A7%D9%BE%D9%84%DB%8C%DA%A9%DB%8C%D8%B4%D9%86/) رو بپردازید یا خیر.
۲.در صورتی که نکته اول رو بررسی کردید و از میزان جدیت این نکته هم آگاهی کافی رو کسی کردید وای همچنان تصمیم دارید نسبت به سفارش ساخت اپلیکیشن سفارش تاکسی اقدام کنید توصیه میکنیم بازار کار مورد تمرکز خودتون رو با دقت خیلی بیشتری انتخاب کنید و تصمیماتی که در شروع کسب و کار میگیرید رو برحسب آمار و داده ها پیش ببرید تا با کمترین آسیب و ریسک، بهترین نتیجه ممکن رو دریافت کنید.
۳. نکته سوم هم اینکه وقتی شرکت نرم افزاری رو برای سفارش ساخت چنین کسب و کاری انتخاب میکنید مطمئن بشید که این شرکت و تیمی که برای شما کار میکنه حداقل به اندازه نام و ابعاد برند کسب و کارتون اعتبار، تخصص و دوام داره و خواهد داشت! به بیان دیگه راه اندازی یک برند جدید اپلیکیشن سفارش تاکسی مشابه اسنپ به طور مستمر و دائم و معمولا در فشرده ترین شرایط ممکن نیاز به بروزرسانی، پشتیبانی و تعمیر، اصلاح و بهبود و گسترش داره. بنابراین همراهی و همکاری شما با شرکت طراحی اپلیکیشنی که انتخاب میکنید باید یک روند خیلی طولانی و رضایت بخش باشه که معمولا تا چندسال اول کسب و کار اپ پاسخگوی نیازهای اپلیکیشن شما باشن. در نهایت هم براتون آرزوی موفقیت دارم.
shervin110
December 23rd, 2024, 07:24
سلام و وقت بخیر. برای ساخت اپلیکیشن با کاربردی که شما مد نظر دارید چند نکته بی نهایت اهمیت دارن و توصیه میکنم قبل از اینکه شروع به سرمایه گذاری داخل چنین پروژه ای بکنید حتما از بررسی این نکات مطمئن بشید و بعد اقدام کنید. ۱. اینکه همونطور که دوستمون هم گفتن شما باید مراقب باشید که دارید با انتخاب کاربرد اپلیکیشن و بازار متمرکز اون با چه برندهایی وارد رقابت میشید، آیا میزان سرمایه و پشتوانه های مورد نیاز شما به قدر رقابت با برندهایی مثل اسنپ و تپسی و ماکسیم قدرتمند هستن و میتونید قیمت طراحی اپلیکیشن (https://vistaapp.ir/%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%A7%D9%BE%D9%84%DB%8C%DA%A9%DB%8C%D8%B4%D9%86/) رو بپردازید یا خیر.
۲.در صورتی که نکته اول رو بررسی کردید و از میزان جدیت این نکته هم آگاهی کافی رو کسی کردید وای همچنان تصمیم دارید نسبت به سفارش ساخت اپلیکیشن سفارش تاکسی اقدام کنید توصیه میکنیم بازار کار مورد تمرکز خودتون رو با دقت خیلی بیشتری انتخاب کنید و تصمیماتی که در شروع کسب و کار میگیرید رو برحسب آمار و داده ها پیش ببرید تا با کمترین آسیب و ریسک، بهترین نتیجه ممکن رو دریافت کنید.
۳. نکته سوم هم اینکه وقتی شرکت نرم افزاری رو برای سفارش ساخت چنین کسب و کاری انتخاب میکنید مطمئن بشید که این شرکت و تیمی که برای شما کار میکنه حداقل به اندازه نام و ابعاد برند کسب و کارتون اعتبار، تخصص و دوام داره و خواهد داشت! به بیان دیگه راه اندازی یک برند جدید اپلیکیشن سفارش تاکسی مشابه اسنپ به طور مستمر و دائم و معمولا در فشرده ترین شرایط ممکن نیاز به بروزرسانی، پشتیبانی و تعمیر، اصلاح و بهبود و گسترش داره. بنابراین همراهی و همکاری شما با شرکت طراحی اپلیکیشنی که انتخاب میکنید باید یک روند خیلی طولانی و رضایت بخش باشه که معمولا تا چندسال اول کسب و کار اپ پاسخگوی نیازهای اپلیکیشن شما باشن. در نهایت هم براتون آرزوی موفقیت دارم.