توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهینه سازی تصاویر وردپرس
mirmohsen
January 31st, 2017, 11:11
سلام.من یک سوال داشتم در مورد افزایش سرعت سایت وردپرس. من از سایت جی متریکس سرعت سایت رو سنجیدم.دیدم در موارد زیر ارور وحشتناک دارم:
Serve scaled images
Optimize images
Defer parsing of JavaScript
بنظرتون چه باید بکنم تا این مشکلات حل بشه.یا افزونه خاصی سراغ دارید برای بهینه سازی تصاویر؟
N4vid12
January 31st, 2017, 13:11
افزونه ی EWWW Image Optimizer رو نصب کن و بعد عکس هارو باهاش فشرده سازی و بهینه سازی کن
بسیار موثر هست
mirmohsen
January 31st, 2017, 13:14
نصبش کردم زیاد موثر نبود.افزونش رایگان نیست اخه
black.p
January 31st, 2017, 13:17
سلام
این افزونه EWWW Image Optimizer چندان جالب نیست! و نیاز به یک فانکشن داره که باید از سمت سرور باز باشه تا کار کنه.من خودم استفاده کردم هیچ تاثیری ندیدم
پیشنهاد من استفاده از WP Smush هست. یا اینکه از سایت هایی که حجم تصویر رو کاهش میدن استفاده کنید مثل https://tinypng.com/
(https://tinypng.com/)
mirmohsen
January 31st, 2017, 13:27
اتفاقا این افزونه هم نصب کردما ولی باز سرعت سایت بالا نرفت
black.p
January 31st, 2017, 13:30
تصویر میتونه 50 درصد کار باشه در سرعت لود سایت،اسکرپیت و کدنویسی قالب هم بی تاثیر نیست !
به هر حال اگر افزونه ها کار نکرد براتون ، دستی حجمشون رو کم کنید. همین سایتی که عرض کردم یا در فتوشاپ
mirmohsen
January 31st, 2017, 13:38
از همین جی متریکس کد نویسی قالب بالاترین نمره رو گرفته فق همین تصاویر باعث شده رتبه بیاد پایین.
ممنون از راهنماییتون
negarnovin
January 31st, 2017, 13:43
بهترین کار این می باشد که در گوگل سرچ کنید بهینه سازی تصاویر وردپرس
کلی راهکار و افزونه هست که معرفی شده که انجام بدید و خیالتون راحت شود.
immox
February 16th, 2017, 16:39
سلام.من یک سوال داشتم در مورد افزایش سرعت سایت وردپرس. من از سایت جی متریکس سرعت سایت رو سنجیدم.دیدم در موارد زیر ارور وحشتناک دارم:
Serve scaled images
Optimize images
بنظرتون چه باید بکنم تا این مشکلات حل بشه.یا افزونه خاصی سراغ دارید برای بهینه سازی تصاویر؟
سلام،
بهترین و البته وقت گیر ترین راه استفاده از فوتوشاپ یا نرم افزارهای مشابه برای بهینه سازی تصویر از نظر حجم هست؛ سپس آپلود تصویر بروی سایت .
بنده افزونه خاصی که بتونه مانند راه حلی که در بالا ارائه کردم، کار کنه سراغ ندارم .
موفق باشید .
topwebhost
February 16th, 2017, 17:48
Serve scaled images
Optimize images
اگر از سیستم وردپرس استفاده میکنید افزونه های متعددی برای حل این مسائل وجود دارد
در مورد Optimize images هم سیتم جی متریکس این تصاویر رو بهینه شده در همان قسمت نمایش میدهد که شما میتوانید این تصاویر را دانلود و در هاست خود با تصاویر قبلی جایگزین کنید