ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید از Hetzner

fazmide
December 14th, 2010, 01:56
با سلام .

من میخوام یک Vserver از Hetzner بخرم .

تا حالا با Vserver و ... کار نکردم و اطلاعات دقیقی ندارم . میخواستم بدونم که این که plesk میده برای کنترل پنل و اون هم پولی هست ، اگر ما این آپشن رو نخواییم هاست رو چجوری میتونیم مدیریت کنیم ؟

ضمنا میشه CP رو نصب کرد روش ؟

s.w.a.t
December 14th, 2010, 02:24
ما میتونیم براتون بخریم!
نام سرویس:vq19
Pack 30 - 7,90 €/Month
Pack 100 - 13,90 €/Month
Pack Unlimited - 29,90 €/Month
قیمت ماه اول: 30هزارتومان هزینه سرورمجازی/30هزارتومان هزینه نصب. جمعا : 60هزارتومان برای ماه اول
از ماه دوم : 30هزارتومان
قیمت پلسک به ترتیبی که بالا گفتم :12هزارتومان/ماهانه - 21هزارتومان/ماهانه - 45هزارتومان ماهانه
cPanel هم بخوایید قیمتش جداست میشه ماهی 18هزارتومان

fazmide
December 14th, 2010, 10:15
دوست عزیز من میخوام خودم مستقیم خرید کنم ازشون . فقط مشکلی که دارم اینه تا حالا با Vserver کار نکردم . میخواستم بدونم آیا به جز plesk و CP چیز دیگه ای هست که بشه free ازش استفاده کرد ؟

NiceIran.net
December 14th, 2010, 10:25
دوست عزیز من میخوام خودم مستقیم خرید کنم ازشون . فقط مشکلی که دارم اینه تا حالا با Vserver کار نکردم . میخواستم بدونم آیا به جز plesk و CP چیز دیگه ای هست که بشه free ازش استفاده کرد ؟

بله ميتونيد از كنترل پنل كلوكسو استفاده كنيد كه رايگان هست

h4m3d
December 14th, 2010, 10:50
کسی راضی هست از این دیتا سنتر؟

NiceIran.net
December 14th, 2010, 11:26

4 5 ماهي هست از اين ديتاسنتر سرور داريم . تنها مشكلي كه برامون پيش اومد بستن رنج ايپي به خاطر نتورك اسكن بود. بايد رعايت كنيد ديگه. در كل آپتايمش و پورتش خيلي عاليه و هم ما و هم يوزرا راضي بودن.

---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------

4 5 ماهي هست از اين ديتاسنتر سرور داريم . تنها مشكلي كه برامون پيش اومد بستن رنج ايپي به خاطر نتورك اسكن بود. بايد رعايت كنيد ديگه. در كل آپتايمش و پورتش خيلي عاليه و هم ما و هم يوزرا راضي بودن.

PoshtibanCo
December 14th, 2010, 12:49
نظ کلی من در مورد این دیتا سنتر : سطح خوب

fazmide
December 15th, 2010, 19:39
من یه Vserver ازشون خریدم ... حالا باید چیکار کنم ؟ من کلا تازه کارم و فقط میخوام هاست رو آماده کنم که سایتم رو بالا بیارم .