PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند برنامه نویس کاملا مسلط به php/Javascript برای طراحی یک سایت حرفه ای

Rapidleech
January 29th, 2017, 23:27
درود
نیازمند برنامه نویس کاملا مسلط به php برای طراحی یک سایت حرفه ای هستیم

ابتدا در همین حد عرض کنم که قصد افتتاح سایتی همچون mobile.ir رو داریم و البته ظاهری کاملا متفاوت (لطفا سایت مذکور رو کامل بررسی کنید) ----- جزییات در پ خ

سی ام اس اختصاصی شامل Frontend و Backend خواهد بود و طبیعتا باید موارد زیر رو به غایت حرفه ای بلد باشید
php / javascript/ css/ و ....

-فقط طراحان ماهر با وقت کافی! (عزیزانی که وقت ندارن اصلا پی ام ندن چون دنبال کار سرسری نیستیم)
- فقط عزیزانی که نمونه کار قوی و وبسایت معرفی دارن
-نحوه پرداخت با دوستانی که قدیمی هستن و امتیاز بازارچه بسیار بالایی دارن بصورت توافقی - و با دوستانی که یوزر جدید هستن با شرایط تعیین شده از سوی ما هستش
-سایت و سورس کاملا در اختیار ما خواهد بود و طراح هیچگونه حق فروش و دخل تصرفی نخواهد داشت

اگر موارد بالا رو در خود نمیبینید لطفا پی ام نزنید

از طراحان و اساتید گرامی تقاضا دارم ابتدا یک کامنت داخل تاپیک زده (برای مسائل اعتماد سازی داخل فروم) و برای جزییات پیام خصوصی بزنید

با سپاس فراوان

miladgh
January 29th, 2017, 23:30
با سلام
با فریم ورک yii قابل ارایه هست
آساک سرور
@milad_ghiami
Asakserver.com
09215303638

Sent from my HUAWEI Y330-U11 using Tapatalk

negarnovin
February 1st, 2017, 12:15
درود
نیازمند برنامه نویس کاملا مسلط به php برای طراحی یک سایت حرفه ای هستیم

ابتدا در همین حد عرض کنم که قصد افتتاح سایتی همچون mobile.ir رو داریم و البته ظاهری کاملا متفاوت (لطفا سایت مذکور رو کامل بررسی کنید) ----- جزییات در پ خ

سی ام اس اختصاصی شامل Frontend و Backend خواهد بود و طبیعتا باید موارد زیر رو به غایت حرفه ای بلد باشید
php / javascript/ css/ و ....

-فقط طراحان ماهر با وقت کافی! (عزیزانی که وقت ندارن اصلا پی ام ندن چون دنبال کار سرسری نیستیم)
- فقط عزیزانی که نمونه کار قوی و وبسایت معرفی دارن
-نحوه پرداخت با دوستانی که قدیمی هستن و امتیاز بازارچه بسیار بالایی دارن بصورت توافقی - و با دوستانی که یوزر جدید هستن با شرایط تعیین شده از سوی ما هستش
-سایت و سورس کاملا در اختیار ما خواهد بود و طراح هیچگونه حق فروش و دخل تصرفی نخواهد داشت

اگر موارد بالا رو در خود نمیبینید لطفا پی ام نزنید

از طراحان و اساتید گرامی تقاضا دارم ابتدا یک کامنت داخل تاپیک زده (برای مسائل اعتماد سازی داخل فروم) و برای جزییات پیام خصوصی بزنید

با سپاس فراوان

سلام در خدمت شما هستیم دقیقا سایت های مد نظر خودتون
و توضیحات لازم را برای ما ارسال کنید
تا قیمت و مدت انجام اعلام گردد

ارسال تیکت پشتیبانی (http://negarnovin.com/client/submitticket.php)