mansour_bi2
January 29th, 2017, 06:30
درود
مشکل عجیبی تو وردپرس پیش اومده من css قالب رو تغییر میدم اما 1 ساعت بعد تغییرات رو میبینم.
تو 3 تا هاست مختلف تست کردم وقفه زمانی تعییرات یک ساعت است.
سه هاست سی پنل و موقعیت سرور آلمان است.
دوستان هم تست کنند اعلام کنند که همان لحظه تغییرات css اعمال میشود.
توجه: قالب کد css داخل index.php نباشه چون اگر آدرس داخل خود index.php باشه همان لحظه اعمال میشه پس به این نکته توجه شه .
منظور من :
<link href="favicon.ico" rel="shortcut icon"><link rel="stylesheet" type="text/css" href=" style.css"/><link rel="stylesheet" type="text/css" href=" res.css"/><link rel="stylesheet" type="text/css" href=" css/component.css" /><link rel="stylesheet" type="text/css" href=" css/font-awesome.css" />
توجه: قالب مورد استفاده من آریادانلود-نوین دانلود است.
مشکل عجیبی تو وردپرس پیش اومده من css قالب رو تغییر میدم اما 1 ساعت بعد تغییرات رو میبینم.
تو 3 تا هاست مختلف تست کردم وقفه زمانی تعییرات یک ساعت است.
سه هاست سی پنل و موقعیت سرور آلمان است.
دوستان هم تست کنند اعلام کنند که همان لحظه تغییرات css اعمال میشود.
توجه: قالب کد css داخل index.php نباشه چون اگر آدرس داخل خود index.php باشه همان لحظه اعمال میشه پس به این نکته توجه شه .
منظور من :
<link href="favicon.ico" rel="shortcut icon"><link rel="stylesheet" type="text/css" href=" style.css"/><link rel="stylesheet" type="text/css" href=" res.css"/><link rel="stylesheet" type="text/css" href=" css/component.css" /><link rel="stylesheet" type="text/css" href=" css/font-awesome.css" />
توجه: قالب مورد استفاده من آریادانلود-نوین دانلود است.