PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست بررسی css

mansour_bi2
January 29th, 2017, 06:30
درود
مشکل عجیبی تو وردپرس پیش اومده من css قالب رو تغییر میدم اما 1 ساعت بعد تغییرات رو میبینم.
تو 3 تا هاست مختلف تست کردم وقفه زمانی تعییرات یک ساعت است.
سه هاست سی پنل و موقعیت سرور آلمان است.
دوستان هم تست کنند اعلام کنند که همان لحظه تغییرات css اعمال میشود.
توجه: قالب کد css داخل index.php نباشه چون اگر آدرس داخل خود index.php باشه همان لحظه اعمال میشه پس به این نکته توجه شه .
منظور من :

<link href="favicon.ico" rel="shortcut icon"><link rel="stylesheet" type="text/css" href=" style.css"/><link rel="stylesheet" type="text/css" href=" res.css"/><link rel="stylesheet" type="text/css" href=" css/component.css" /><link rel="stylesheet" type="text/css" href=" css/font-awesome.css" />
توجه: قالب مورد استفاده من آریادانلود-نوین دانلود است.

blueserver
January 29th, 2017, 09:48
سلام دوست عزیز
اینکه تغییرات شما همون لحظه تغییر نمیکنن ، احتمالا بخاطر فعال بود کش هست ، چون کش شدن به CSS مربوط نیست و کدهایی که در بالا ارسال کردید فقط مسیر آدرس دهی css هستن.
پیشنهاد میکنم در حال private mode مرورگر ، سایت رو باز کنین و بررسی کنین ، چون در این حالت کش انجام نمیشه. همچنین تنظیمات کش سرور و فایل htaccess رو نیز بررسی کنین ، ممکن هست کش یا gzip فعال باشه ، همچنین از پلاگین های کش نیز ممکن هست استفاده کرده باشین.
موفق باشین

mansour_bi2
January 29th, 2017, 10:02
سلام دوست عزیز
اینکه تغییرات شما همون لحظه تغییر نمیکنن ، احتمالا بخاطر فعال بود کش هست ، چون کش شدن به CSS مربوط نیست و کدهایی که در بالا ارسال کردید فقط مسیر آدرس دهی css هستن.
پیشنهاد میکنم در حال private mode مرورگر ، سایت رو باز کنین و بررسی کنین ، چون در این حالت کش انجام نمیشه. همچنین تنظیمات کش سرور و فایل htaccess رو نیز بررسی کنین ، ممکن هست کش یا gzip فعال باشه ، همچنین از پلاگین های کش نیز ممکن هست استفاده کرده باشین.
موفق باشین
درود
کدهای بالا رو زدم که دوستان بدونند اگر مسیر css داده شه مشکلی نیست قالب همون لحظه تعییرات رو میپذیره.
با افزونه هم همان لحظه تغییرات اعمال میشه .
تو 3 تا هاست مختلف از شرکت های مختلف تست کردم مشکل کش مرورگر نیست با آی پی سرور مجازی هم تست شده اعمال تعییرات پس از یک ساعت طول میکشه فایل httaccess هم پیشفرض وردپرس است.

1993
January 29th, 2017, 12:26
احیانا از کلودفلیر استفاده نمیکنید؟منم همین مشکل رو داشتم که کلودفلیر کش میکرد.

mansour_bi2
January 29th, 2017, 13:46
احیانا از کلودفلیر استفاده نمیکنید؟منم همین مشکل رو داشتم که کلودفلیر کش میکرد.
فکر نمیکنم از این باشه یک چیزی داره وقفه ایجاد میکنه مثل وردپرس چون بعد از یک ساعت تعییر میکنه در نسخه پایینتر وردپرس بعد از یک ساعت هم تغییر نکرد.