سلام
بنده قبلا هم یه تاپیکی زده بودم درباره مصرف بیش از حد وردپرس سایت بنده از منابع هاستینگ،دوستان راه کارهایی رو هم گفتن و انجام دادم تاجایی که میشد ولی در نهایت هاستینگمون به خاطر فشار بیش از حد به سرورشون ، هاست ما رو ساسپند کردند.( از شرکت های معتبر در زمینه هاستینگ هستند و فک نمی کنم هاستی که در اختیار بنده گذاشته بودند عیب و نقصی داشته و هاست قدرتمندی هست، از این رو مشکل از سایت بنده هست ! )
حالا درخواستی که دارم اینه که یکی از دوستان که آشنا به این مسائل باشند ، بیان چک کنن لاگ فایلها نمیدونم لاگ خود هاست ،ببینه مشکل از کجاست،هزینه هم پرداخت خواهد شد.:63:
35024
almandata
January 27th, 2017, 22:38
سلام یه هاستینگ دیگه رو هم تست کنید ببینید رو سرور اون هاستینگ هم همین مشکل رو دارید
اگه مشکل بود بری سمت سایت و رفع مشکل
black.p
January 27th, 2017, 22:48
فعلا این کار مقدور نیست سایت رو ،رویه هاستینگ دیگه ای بالا بیارم، اگر کسی دیگه ای هست ممنون میشم کمکمون کنه
ashadata
January 27th, 2017, 22:52
احیانا سایتتون خبرخوان نیست
black.p
January 27th, 2017, 22:55
احیانا سایتتون خبرخوان نیست
نه خبر خوان نیست
zirefi
January 27th, 2017, 22:59
سلام
بنده قبلا هم یه تاپیکی زده بودم درباره مصرف بیش از حد وردپرس سایت بنده از منابع هاستینگ،دوستان راه کارهایی رو هم گفتن و انجام دادم تاجایی که میشد ولی در نهایت هاستینگمون به خاطر فشار بیش از حد به سرورشون ، هاست ما رو ساسپند کردند.( از شرکت های معتبر در زمینه هاستینگ هستند و فک نمی کنم هاستی که در اختیار بنده گذاشته بودند عیب و نقصی داشته و هاست قدرتمندی هست، از این رو مشکل از سایت بنده هست ! )
حالا درخواستی که دارم اینه که یکی از دوستان که آشنا به این مسائل باشند ، بیان چک کنن لاگ فایلها نمیدونم لاگ خود هاست ،ببینه مشکل از کجاست،هزینه هم پرداخت خواهد شد.:63:
35024
در تلگرام @Sibche2013 مشخصاتو بفرستین بررسی بشه
DaryaHost
January 27th, 2017, 23:30
درود
در تلگرام در تماس باشید بررسی خواهدشد
@siavash_di
ali1150
January 27th, 2017, 23:33
ادرس سایت و بدید لطفا.
ولی اینطوری که من میبینم بیشتر از کدها هست
negarnovin
January 27th, 2017, 23:36
سلام
35024
در بخش درخواست سرویس تیکت بزنید
تا به شما بتوانیم آفر بدیم و مشکلتون حل بشه
black.p
January 27th, 2017, 23:49
از همگی دوستان ممنونم:53:
به خصوص از کاربر عزیز zirefi (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=18777) که مشکل ما رو حل کردند.