PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از ovh سرور بخرم یا نه؟

Aria90
January 27th, 2017, 18:21
درود
یک مشورت با اساتید و با تجربه ها
یک سرور اختصاصی ovh میخواستم اما خیلی میترسم از بسته شدن سرور چون متاسفانه اینقدر افراد فروشنده زیاد شدن و موضوعات بی تعهدی هست ادم واقعا میترسه

مشورت

افراد با تجربه و قدیمی میگن ovh به یوزر ایرانی حساسه حتی اگه پنل خارجی و با هویت خارجی حقیقی وری فای شده باشه توی دیتاسنتر
وقتی ببینن پهنای باند سرور از ایران داره مصرف میشه و مصرف کننده نهایی یک ایرانیه سرور رو میبندن ممکنه تا چند ماه کاری نداشته باشن
اما به محض اینکه متوجه بشم میبندن و باز هم نمیشه دیگه

بنظر شما آیا فکر ovh رو دیگه نکنم و دنبال دیتاسنتر هایی مثل hetzner باشم؟چون ovh سرورهاش واقعا با کیفیته اما این بحث بسته شدن و مشکل با en user ایرانی من رو میترسونه
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید
سپاس

Farid Saadat
January 27th, 2017, 18:23
درود. مستقیما خرید نکنید و از اشخاص معتبر داخلی خرید کنید مشکلی نیست

sssoheil
January 27th, 2017, 18:38
درود

مشکل با برخی سرویس دهندگان بی مسولیت و بی تعهد داخلی میباشد و نه با OVH . هر دیتاسنتری یک سری policy مالی داره که متاسفانه اون دسته از دوستان رعایت نمیکنند و فقط در جهت منفعت شخصی با اعتبار و آبرو کاربران بازی میکنند و دیتای کاربران را در خطر حذف میاندازند. از نظر بنده اگر توانایی رعایت قوانین این دیتاسنتر را دارید بدون مشکل با هویت غیر از ایرانی میتونید سرور تهیه کنید.

ارادتمند
علیرضا فقیه

zigma4000
January 27th, 2017, 18:44
من توصیه میکنم از یک فروشنده معتبر داخلی تهیه کنید تا خودتون رو با ovh درگیر کنید. تاکیید میکنم معتبر و با سابقه.

Aria90
January 27th, 2017, 18:52
درود
خب منم منظورم فروشنده داخلی و معتبر هست خودم اصلا قصد خرید مستقیم ندارم چون نمیخوام درگیر بشم مستقیم
فروشندگان داخلی خودشون میگن میبنده سرور ایرانی رو
برای همین تاپیک زدم که از چه فروشنده داخلی معتبری اقدام به خرید کنم که متعهد باشه و مشکلی توی خرید پیش نیاد
و واقعا اگه فروشنده داخلی معتبر باشه دیتاسنتر یوزر ایرانی رو نمیبنده؟

SilverScent
January 27th, 2017, 18:55
نخرین عزیز ovh آخرش با ایرانی بودن مشکل داره ماشالله اینقدرم مردم ایران هوای همدگیرو دارن که سریع میگردن چنتا سایت ایرانی که روی سرورتون رو جمع میکنند و ریپورت میکنند .

Aria90
January 27th, 2017, 18:58
نخرین عزیز ovh آخرش با ایرانی بودن مشکل داره ماشالله اینقدرم مردم ایران هوای همدگیرو دارن که سریع میگردن چنتا سایت ایرانی که روی سرورتون رو جمع میکنند و ریپورت میکنند .

دقیقا منم صحبتم با فاینال یوزر سرور هست نه صاجب پنل توی دیتاسنتر
چون نمیخوام دچار مشکل بشم

m2n
January 27th, 2017, 19:33
اینا همش حرفه ریپورت می کنن ترافیک و بررسی می کنه و ... اگه به همین شکل باشه چرا سرور های نت افراز بسته نمیشه؟

farssub
January 27th, 2017, 19:42
سلام ، ارتباطی به بررسی ترافیک که از کدوم لوکیشن هست نداره دوست عزیز! مهم پنل و سابقه هست ، متاسفانه برخی دوستان فقط به فکر منفعت خودشون بودن ، چند سالی هست ovh مشکل جدی با کاربران ایرانی داره و سرویس ارائه نمیده! فقط با هویت غیر ایرانی توانایی خرید خواهید داشت

almandata
January 27th, 2017, 19:56
اگه اشتباه نکنم

ovh یهویی با ایرانی ها به مشکل برخورد

چون کلی خرید با اکانت های کرکی و اینا انجام شد توسط ایرانی ها

Aria90
January 27th, 2017, 20:08
اینا همش حرفه ریپورت می کنن ترافیک و بررسی می کنه و ... اگه به همین شکل باشه چرا سرور های نت افراز بسته نمیشه؟
دقیقا سوال منم همن هست

company_hosting
January 27th, 2017, 20:19
درود
یک سرور اختصاصی ovh میخواستم اما خیلی میترسم از بسته شدن سرور چون متاسفانه اینقدر افراد فروشنده زیاد شدن و موضوعات بی تعهدی هست ادم واقعا میترسه

مشورت

افراد با تجربه و قدیمی میگن ovh به یوزر ایرانی حساسه حتی اگه پنل خارجی و با هویت خارجی حقیقی وری فای شده باشه توی دیتاسنتر
وقتی ببینن پهنای باند سرور از ایران داره مصرف میشه و مصرف کننده نهایی یک ایرانیه سرور رو میبندن ممکنه تا چند ماه کاری نداشته باشن

بنظر شما آیا فکر ovh رو دیگه نکنم و دنبال دیتاسنتر هایی مثل hetzner باشم؟چون ovh سرورهاش واقعا با کیفیته اما این بحث بسته شدن و مشکل با en user ایرانی من رو میترسونه
سپاس

سلام و خسته نباشید

اگر سرور برای ترافیک نامحدود میخواهید او وی اچ مناسب هست با توجه به هزینه های جانبی و ...

اما اگر ترافیک نامحدود نیاز ندارید مناسب نیست

ما او وی اچ فقط بدلیل ترافیک نامحدود پیشنهاد میکنیم چون هزینه های ان بسیار مناسب هست

نوع مصرف شما چیست ؟

Aria90
January 27th, 2017, 20:21
سلام و خسته نباشید

اگر سرور برای ترافیک نامحدود میخواهید او وی اچ مناسب هست با توجه به هزینه های جانبی و ...

اما اگر ترافیک نامحدود نیاز ندارید مناسب نیست

ما او وی اچ فقط بدلیل ترافیک نامحدود پیشنهاد میکنیم چون هزینه های ان بسیار مناسب هست

نوع مصرف شما چیست ؟

مجازی سازی و هاست یکسری سایت مشتری های خاص
برای هاست عمومی و فروش نیست مصرف شخصی بیشتر و یکسری مشتری خاص

company_hosting
January 27th, 2017, 20:25
مجازی سازی و هاست یکسری سایت مشتری های خاص
برای هاست عمومی و فروش نیست مصرف شخصی بیشتر و یکسری مشتری خاص

باتوجه به موارد اینچنینی از هتزنر تهیه کنید چون قیمت ها منفاوت نخواهد بود و کارای برابر خواهید داشت

در بخش خرید سرور درخواست کنید همکاران به شما افر سرور از هترنز بدهند

موفق باشید

mehdi741
January 27th, 2017, 22:18
به هیچ عنوان از ovhخرید نکن برادر من 5روز پیش یه سرور اختصاصی همین همکارها برامون خریدن یک اسکریپت فروشگاهی روش نصب کرده بودیم برای امنیت بیشتر سرور اختصاصی خرید کرده بودیم به 5 روز نرسید زدن سرور بستن و ابیوز اومده بود اتک ارسال شده به سرور در حالی که فقطو فقط یک ورد پرس فروشگاهی رو سرور نصب شده بود بی دلیل و بدون هیچ اخطاری درجا سرور خاموش کردن 200 تومن ما هم پرید بهتون پیشنهاد میکنم فقط از هتزنر المان خرید کنید که عالی هست خودم 5 سال یک سرور اختصاصی ازشون دارم و هیچ مشکلی هم تا الان برام پیش نیومده

Aria90
January 27th, 2017, 22:25
به هیچ عنوان از ovhخرید نکن برادر من 5روز پیش یه سرور اختصاصی همین همکارها برامون خریدن یک اسکریپت فروشگاهی روش نصب کرده بودیم برای امنیت بیشتر سرور اختصاصی خرید کرده بودیم به 5 روز نرسید زدن سرور بستن و ابیوز اومده بود اتک ارسال شده به سرور در حالی که فقطو فقط یک ورد پرس فروشگاهی رو سرور نصب شده بود بی دلیل و بدون هیچ اخطاری درجا سرور خاموش کردن 200 تومن ما هم پرید بهتون پیشنهاد میکنم فقط از هتزنر المان خرید کنید که عالی هست خودم 5 سال یک سرور اختصاصی ازشون دارم و هیچ مشکلی هم تا الان برام پیش نیومده

اخه مگه توی 5 روز چه کردید که سریع بستن؟

farssub
January 27th, 2017, 22:25
سلام ، قصد دخالت ندارم
ولی دیتا سنتر او وی اچ یا هتزنر یا هر دیتا سنتر دیگه ایی! بدون اطلاع قبلی ، و بدون بررسی ابیوز فکر نمیکنم سروری رو درجا خاموش کنن!!!

company_hosting
January 27th, 2017, 22:35

سلام

در دیتاسنتر او وی اچ این مورد امکان پذیر نیست

پیگیر شوید حقتان بگیرید و سرور استفاده کنید

Aria90
January 27th, 2017, 23:00
اگر امکانش هیت بگید از چه شخصی خریدید که ما اشتباه شما رو تکرار نکنیم و اون اون شخص نخریم
چون بعیده بعد 5 روز یهو بی اطلاع سرور بسته بشه

zigma4000
January 27th, 2017, 23:13
ما هم حدود 5 سال هست با ovh کار میکنیم و هیچ مشکلی نداشتیم و هیچکدوم از سرورها بسته نشده ولی ابیوز اومد باید پیگیر باشید و مشکل رو رفع کنید وگرنه به مشکل بر میخورید نه ovh اگر پاسخگو نباشید با هر دیتاسنتری ممکن به مشکل بخورید.

و اینکه ابیوز بی مورد هم تا الان نداشتیم یعنی واقعا مشکلی بوده و ما هم سعی کردیم برطرف کنیم. با هیچکدوم از سه برند ovh تا الان به مشکلی برنخوردیم.

مشکل ovh با ایرانی ها هم بخاطر تحریم نیست به خاطر پرداخت با اکانت ها و کارت های هکی و ***ی هست. در واقع بلایی که خودمون سر خودمون آوردیم. الان هم روی وریفای کردن مدارک حساس هستن و باید مدارک درست و دقیق ارائه کنید.

InterServer.ir
January 27th, 2017, 23:34
سلام

من به دلیل حملات زیاد روی سرورم تقریبا میزبانی اکثر دیتاسنتر ها رو تجربه کردم و تنها دو دیتاسنتر بود که سرور با سخت افزار مناسب و شبکه بی دردسر و پایدار پیدا کردم یکی OVH یکی YesUpHost !
چون سخت افزار نو تهیه میشه و شبکه سخت گیری ایجاد کرده پایداری فوق العاده ای داره و کمترین میزان سوختن هارد و ... به تایید تمامی همکاران مربوط به همین دیتاسنتر هست.

حدود 4-5 سال هست از OVH سرور دارم با آیپی ایران وارد پنل او وی اچ میشم و حتی از موضوع اطلاع دارند که مدیریت سرور با یک ایرانی هست ولی مشکلی نبوده . دیتاسنتری هم نیست الکی ابیوز بفرسته تو 4-5 سال فقط 2 بار ابیوز گرفتم یکی بدگانفیگ و یکی بخاطر اینکه خریدار سرور انگلیسی بود و من با آیپی ایران وارد پنل میشدم فکر کردند اکانت هک شده که بعد از تایید تلفنی حل شد.

از کسی سرور خریداری کنید که توانایی تماس تلفنی با دیتاسنتر رو داشته باشه تا مشکلی پیش نیاد.

چنین اتفاقی روی دیتاسنتر ovh امکان ندارد زمانی که توسط سرور مشکلی برای دیتاسنتر پیش بیاد آیپی بسته میشه و از پنل دیتاسنتر با یک کلیک باز میشه !

یا همکاری که سرور ازشون خریدید بهتون دروغ تحویل دادن موضوع چیز دیگری بوده یا اینکه با این بحث قصد تبلیغ هتزنر رو دارید دیتاسنتری که (با عرض معذرت ) معروف به گاوداری هست!

Aria90
January 27th, 2017, 23:40
سلام

من به دلیل حملات زیاد روی سرورم تقریبا میزبانی اکثر دیتاسنتر ها رو تجربه کردم و تنها دو دیتاسنتر بود که سرور با سخت افزار مناسب و شبکه بی دردسر و پایدار پیدا کردم یکی OVH یکی YesUpHost !
چون سخت افزار نو تهیه میشه و شبکه سخت گیری ایجاد کرده پایداری فوق العاده ای داره و کمترین میزان سوختن هارد و ... به تایید تمامی همکاران مربوط به همین دیتاسنتر هست.

حدود 4-5 سال هست از OVH سرور دارم با آیپی ایران وارد پنل او وی اچ میشم و حتی از موضوع اطلاع دارند که مدیریت سرور با یک ایرانی هست ولی مشکلی نبوده . دیتاسنتری هم نیست الکی ابیوز بفرسته تو 4-5 سال فقط 2 بار ابیوز گرفتم یکی بدگانفیگ و یکی بخاطر اینکه خریدار سرور انگلیسی بود و من با آیپی ایران وارد پنل میشدم فکر کردند اکانت هک شده که بعد از تایید تلفنی حل شد.

از کسی سرور خریداری کنید که توانایی تماس تلفنی با دیتاسنتر رو داشته باشه تا مشکلی پیش نیاد.

چنین اتفاقی روی دیتاسنتر ovh امکان ندارد زمانی که توسط سرور مشکلی برای دیتاسنتر پیش بیاد آیپی بسته میشه و از پنل دیتاسنتر با یک کلیک باز میشه !

یا همکاری که سرور ازشون خریدید بهتون دروغ تحویل دادن موضوع چیز دیگری بوده یا اینکه با این بحث قصد تبلیغ هتزنر رو دارید دیتاسنتری که (با عرض معذرت ) معروف به گاوداری هست!
پوزش یک سوال داشتم
شما با مشخصات ایرانی پنل ساختید توی ovh ؟؟ چطوری وری فای کردید؟ چون موقع ثبت نام کشور ایران رو نداره

InterServer.ir
January 27th, 2017, 23:47
پوزش یک سوال داشتم
شما با مشخصات ایرانی پنل ساختید توی ovh ؟؟ چطوری وری فای کردید؟ چون موقع ثبت نام کشور ایران رو نداره

خیر خرید سرور ها رو دوتا از دوستان خارج کشور برام انجام میدن به جز یکی از سرورا که از طریق همکار ایرانی خریدم
پرداخت ها هم از طریق paypal ، گیفت کارت ، حساب بانکی بوده

مشخصات و پرداخت ها موردی نداشته باشه مشکلی ندارن.
تماس تلفنی برای حل مشکلات نکته مهمی تو ovh هست که کمتر شرکتی تو ایران میتونه اینکار رو انجام بده .

kandohost.com
January 28th, 2017, 18:37
درود

مشورت

سپاس

با سلام

ovh یکی از معتبرترین دیتاسنترهای دنیاست و از لحاظ کیفیت و امنیت جایگاه مهم و بالایی دارد.
ما 3 سال است با این دیتاسنتر همکاری داریم و مشکلی نداشتیم و هیچ ابیوزی از سمت ما بهشون ارسال نشده است .و حتی از داخل ایران هم باهاشون تماس می گیریم مشکلی به وجود نمیاد.

Aria90
January 28th, 2017, 19:21
درود
با تفاسیری که دوستان بیان کردند مشخص شد مشکل تحریم نیست مشکل اصول کاری هست

IrIsT
February 6th, 2017, 20:38
درود
با تفاسیری که دوستان بیان کردند مشخص شد مشکل تحریم نیست مشکل اصول کاری هست
سلام و درود.
Ovh سرورهای تایید شده هستش و شما سایت های بزرگ ایرانی رو ببینید که بدون هیچ مشکلی دارن استفاده میکنن.من هم از فرانسه و کانادا داشتم و دارم که چند ساله هیچ مشکلی نداشتم و ندارم.مشکل از سمت جایی هست که خریداری میکنه.دیر پرداخت میکنن.یا پشتیبانی درست حسابی نمیکنن.مخصوصا خیلیا هستن که فقط خرید میکنن.اگه به مشکل بخوره,مثل این دوست و همکار عزیزمون که گفتند تماس تلفی دارند و باهاشون صحبت میکنند,اینا هیچ مشکلی نمیخورن و مشکل خریداران و مشتری هارو حل میکنند.
مثلا یک سرورم چند ماه پیش آلمان بود,یک ماه سرورم قطع شده بود.بخاطر اینکه اتک داشتیم و پورت رو بسته بودن,به مدیر سرور فقط زنگ میزدم که چی شده,الکی میگفت مشکل هارد هستش و ..... ماهم قبلش نمیدنستیم.نگو این سرجاش میشینه.اصلا کاری نمیکنه.بعد یک ماه ابیوز رو فرستاد که اتک داشتی.بعد مشخص شده که آقا مسافرت بوده و ....
همه چی برمیگرده به پشتیبانی داخلی.از شرکت یا نفر معتبر خرید کنید.توی همین تاپیک چند نفر رو میشناسم که پشتیبانیشون عالیه.
وقتی دیگه با تماس تلفنی پیگیر مشکلات هستن,دیگه باید مشتری مدار باشن که هستند.
وگرنه تحریم و این چیزا در کار نیست.تحریم کنن میشه مثل یاهو که از مدار خارج شد.الان هرکار کنن اون یاهوی قدیم نمیشه.همه میرن سمت های دیگه.واسه همین تحریم نیست.پشتیبانی نکردن,پیگیر نبودن,کرک کردن,استفاده برای زامبی و اتک,و ..... اینا باعث میشن که به مشکل بخوریم.
بدرود.

host-net
February 6th, 2017, 22:27
درود و احترام
همونطور که دوستان عرض کردن شما باید توانایی تماس گرفتن با دیتا سنتر رو داشته باشید در غیر اینصورت یه کمکی اذیت میشید
بنده چندسالی هست با این شرکت کار میکنم و هیچ مشکلی نداشتم
فقط یک بار بود اون هم بخاطر این بود که یکی از عزیزان برای ما پرداخت کردن چون که از حساب خود ما نبود حساس شدن
و بعد از تایید مدارک مشکل رفع شد

یک پشتیبان خوب لازم هست که رابط باشه و تمام
کیفیت خوب و عالی هست

Aria90
February 6th, 2017, 22:33
درود
بسیار ممنون از راهنمایی دوستان
از یکی از همکاران با سابقه و خوشنام یک سرور فرانسه خرید کردم و تا اینجا که ازشون خیلی راضیم امیدوارم همینطور ادامه داشته باشه

TakCloud
February 7th, 2017, 00:03
درود

مشورت

سپاس

دیتاسنتر ovh به ایرانی بودن خیلی حساسه و نمیشه ریسک کرد
بهتره از دیتاسنتر هتزنر به صورت مستقیم یا واسط مطمئن خرید کنید