PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند زبانه کردن پنل کابری whmcs

saeedhabibi
January 26th, 2017, 12:43
با سلام
کاربران گرامی من توی انجمن ها هر چقدر دنبال راهکاری باری چند زبانه کردن سیستم whmcs گشتم به جایی نرسیدن انگار من اولین کسی هستم دارم این امکان رو به whmcs اضافه می کنم.
من قصد دارم پنل مدیریتی کاربران را به ه زبان انگلیسی ،عربی و فارسی ترجمه کنم یعنی با این حال کابرانی که از کشور های عربی زبان وارد بخش پشتیبانی می شوند بتوانند زبان عربی را انتخاب کنند و اگر از کشور های انگلیسی زبان وارد شدند بتوانند به زبان انگلیسی ببینند و هم چنین کاربران فارسی زبان ه بتوانند ربان خود را انتخاب کنند.
همانند سایت وردپرسی چند زبانه که از افزونه wpml استفاده می کنند ( با این امکان یک زبان پیشفرض انتخاب و کابران می توانند با انتخاب هر یک از زبان ها محتوا را به ان زبان ببینند.)
خواهشت اگر افزونه ای یا امکانی یا هر چیزی که وجود داره کار بنده را راه بندازه لطفا کمک کنید.
ممنون میشم ازتون.
اگر بهتر متوجه عرایض بنده نشده اید بپرسید تا بیشتر توضیح بدم

lizard.tiny
January 26th, 2017, 12:47
درود

ای قابلیت به صورت پیشفرض در whmcs موجود هست

وارد تنظیمات بشید تب محلی کردن و تیک فعال بودن منوی زبان ها رو بزنید

saeedhabibi
January 26th, 2017, 12:56
ببخشید دقیقا مسیر انجام این کار ور میگید
ممنون از شما

lizard.tiny
January 26th, 2017, 12:59
لینک : http://example.com/admin/configgeneral.php

وارد تب دوم یعنی Localisation شده و تیک Enable Language Menu رو بزنید

saeedhabibi
January 26th, 2017, 13:06
ممنون پیدا کردم
اینجا باید تیک رو زد تا زبان ها فعال بشن.
سوال اینجاست که ککاربران هنگام ثبت نام باید زبان خود رو انتخاب کنند درسته؟ ( سوال دوم این که باید این زبان ها یعنی فایل زبان این زبان ها داخل پوشه lang جود داشته باشه؟)
وسوال مهم و آخر بنده این که نمیشه قبل از ثبت نام کاربر بتونه زبانشو انتخاب کنه چون وقتی می خوان ثبت نام کنند از آنها اطلاعات فارسی می خواد این گزینه ها رو چه کار کنم؟

lizard.tiny
January 26th, 2017, 13:10
ممنون پیدا کردم
اینجا باید تیک رو زد تا زبان ها فعال بشن.
سوال اینجاست که ککاربران هنگام ثبت نام باید زبان خود رو انتخاب کنند درسته؟ ( سوال دوم این که باید این زبان ها یعنی فایل زبان این زبان ها داخل پوشه lang جود داشته باشه؟)
وسوال مهم و آخر بنده این که نمیشه قبل از ثبت نام کاربر بتونه زبانشو انتخاب کنه چون وقتی می خوان ثبت نام کنند از آنها اطلاعات فارسی می خواد این گزینه ها رو چه کار کنم؟
این بخش به ثبت نام ارتباطی نداره

وقتی این بخش رو فعال کنید کاربر هر جایی از whmcs که باشه در header یک منوی زبان داره و میتونه در هر لحظه زبان رو تغییر بده

saeedhabibi
January 26th, 2017, 13:14
دیده نمیشه شما وارد بشین نگاه کنید
خیلی از تون ممنون
http://user.uptheme.ir/

lizard.tiny
January 26th, 2017, 13:15
دیده نمیشه شما وارد بشین نگاه کنید
خیلی از تون ممنون
http://user.uptheme.ir/
قالب شما استاندارد نیست

از قالب های استاندارد whmcs استفاده کنید و یا به طراح قالب بگید این مورد رو رفع کنن و متغیر مربوط به منو رو در قالب لحاظ کنن

saeedhabibi
January 26th, 2017, 13:19
قالب نال شده هستش که کار میکنه همه چی آون اوکیه شما یه ورژن خوب معرف کنید تا از اون استفاده کنیم. فقط نال باشه و به لایسنس نیازی نداشته باشه ( اگر خودتون ازش استفاده کردید رو معرفیکنید چون برخی از این اسکریپت ها نال نیستند )
ممنون

lizard.tiny
January 26th, 2017, 13:24
قالب نال شده هستش که کار میکنه همه چی آون اوکیه شما یه ورژن خوب معرف کنید تا از اون استفاده کنیم. فقط نال باشه و به لایسنس نیازی نداشته باشه ( اگر خودتون ازش استفاده کردید رو معرفیکنید چون برخی از این اسکریپت ها نال نیستند )
ممنون
پیشنهاد میشه از نسخه فارسی قالب پیشفرض استفاده کنید که در اینترنت موجود هست