PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پنهان کردن دامنه از موتور جستجو

behtash007
January 25th, 2017, 15:02
سلام خدمت اساتید
من یه دامنه دارم که برای مصرف شخصی هستش متاسفانه ایندکس شده . چطور میتونم دامنه ای که پارک کردم رو از دید موتور جستجو پنهان کنم . با هرکسی در این مورد میگم به لینک یه صفحه خاص اشاره میکند به خود دامنه اشاره نمیکند ، کد مروبطه در فایل متنی ربات موجوده دستوری خاصی هست ممنون میشم کمک کنید

tarf
January 25th, 2017, 15:12
از این کد زیر استفاده کنید در head سایت

<meta name="robots" content="noindex"/>
از قسمت وب مستر تولز هم اگه دارین روی حذف دامنه خودتون کلیک کنید

behtash007
January 25th, 2017, 16:10
از وب مستر تولز حذف کردم ، ولی در مورد کد بالا نمیتونم استفاده کنم چون دومین ، پارک دامنه هستش شامل همه دامنه ها میشه .
کدی نیست در robots.txt بدم فلان دامنه رو نادیده بگیره !؟

naghmesra
February 4th, 2017, 11:30
درود

از وب مستر تولز حذف کردم ، ولی در مورد کد بالا نمیتونم استفاده کنم چون دومین ، پارک دامنه هستش شامل همه دامنه ها میشه .
کدی نیست در robots.txt بدم فلان دامنه رو نادیده بگیره !؟

User-agent: *
Disallow: /

موفق باشید

rayanagostar
February 4th, 2017, 17:45
prevent google to index
این و گوگل کنید
خود گوگل واضح بهتون میگه چیکار کنید

AMIB
February 5th, 2017, 15:31
با استفاده از robots.txt نمی‌تونید برای یک دامنه‌ی خاص این کار رو انجام بدید

مگر اینکه اول با استفاده از htaccess بررسی کنید که دامنه‌ی فعلی چه دامنه‌ای هست و اگر دامنه‌ی مورد نظر بود و درخواست مربوط به فایل robots.txt بود یک فایل دیگه در یک زیرشاخه هست رو به گوگل بفرستید تا دسترسی اون مسدود بشه

menalgeya
February 5th, 2017, 19:14
با سلام

دوست عزیز از طریق وبمستر تولز به راحتی میتونید دامین رو از نتایج گوگل حذف نمایید و نیاز به استفاده از کد یا فایل ربات نیست

موفق باشید