PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه روی iis یورز پسورد ایجاد کنم ؟

nevergotme
January 25th, 2017, 13:34
سلام ، من از iis 6 استفاده میکنم ، الان ip سرور رو داخل مرورگر میزنم همه میتونن مشاهدش کنن ، چطوری میتونم یک یوزر نیم و پسورد واسه این موضوع در نظر بگیرم ؟

Zagrio.com
January 25th, 2017, 16:44
درود بر شما

بر روی سایت کلیک کنید و در قسمت Properties به قسمت Directory Security بروید و گزینه Edit را در Authentication and access control انتخاب کنید و تیک Enable anonymous access را بردارید و گزینه Basic Authentication را انتخاب کنید.

دسترسی NTFS را برای پوشه مذکور برای کاربری که میخواهید با آن Login کنید انتخاب کنید.

nevergotme
January 25th, 2017, 17:15
درود بر شما

بر روی سایت کلیک کنید و در قسمت Properties به قسمت Directory Security بروید و گزینه Edit را در Authentication and access control انتخاب کنید و تیک Enable anonymous access را بردارید و گزینه Basic Authentication را انتخاب کنید.

دسترسی NTFS را برای پوشه مذکور برای کاربری که میخواهید با آن Login کنید انتخاب کنید.

الان من تا Basic Authentication رفتم و فعالش کردم ، کدوم قسمت باید یوزر نیم و پسورد ایجاد کرد ؟ ممنون

nevergotme
January 25th, 2017, 20:26
anybody

nevergotme
January 25th, 2017, 21:40
من الان متوجه شدم وقتی حالت Basic Authentication فعال باشه ، باید یوزر نیم پسورده خوده سرورم رو بزنم ! ولی من میخولم یه یوزر جداگانه واسه اینکار در نظر بگیرم

کسی از دوستان اینجا هست اطلاعاتشو در اختیار ما قرار بده : (

Zagrio.com
January 26th, 2017, 12:48
من الان متوجه شدم وقتی حالت basic authentication فعال باشه ، باید یوزر نیم پسورده خوده سرورم رو بزنم ! ولی من میخولم یه یوزر جداگانه واسه اینکار در نظر بگیرم

کسی از دوستان اینجا هست اطلاعاتشو در اختیار ما قرار بده : (
درود بر شما

یک کاربر جدید در ویندوز ایجاد کنید و دسترسی ntfs پوشه مورد نظر را به این کاربر بدهید.