PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا cPanel با دامنه ir مشکل داره؟!

kamrava
January 24th, 2017, 17:54
سلام دوستان

من میخوام یک لایسنس cPanel واسه یک دامنه ir بخرم و نصب کنم.

یکی از دوستانم گفت که cPanel میاد دامنه های ir رو بلاک میکنه! چون میفهمه ایرانی هستیم!

ممنون میشم راهنمایی کنید.

dizaji_saeed
January 24th, 2017, 18:03
سلام دوستان

من میخوام یک لایسنس cPanel واسه یک دامنه ir بخرم و نصب کنم.

یکی از دوستانم گفت که cPanel میاد دامنه های ir رو بلاک میکنه! چون میفهمه ایرانی هستیم!

ممنون میشم راهنمایی کنید.
بله دوست عزیز
روی دامنه ایرانی نمیتوان لایسنس اصلی سیپنل نصب و فعال کرد و وریفای کرد

viasky
January 24th, 2017, 18:04
به عنوان Hostname این امکان وجود نداره که از یک دامین ir. استفاده کنید
ولی می تونید حتی یک دامین ir. داشته باشید و اون و Reseller کنید
موفق باشید

kamrava
January 24th, 2017, 18:04
بله دوست عزیز
روی دامنه ایرانی نمیتوان لایسنس اصلی سیپنل نصب و فعال کرد و وریفای کرد

ممنون میشم بگید پس چرا ****** روی ir سی پنل داره؟!

- - - Updated - - -

به عنوان Hostname این امکان وجود نداره که از یک دامین ir. استفاده کنید
ولی می تونید حتی یک دامین ir. داشته باشید و اون و Reseller کنید
موفق باشید

نسخه Trial اش روی دامنه ir نصب کردم و تا الان گیر نداده. یعنی با نسخه Trial مشکلی ندارند؟

dizaji_saeed
January 24th, 2017, 18:08
ممنون میشم بگید پس چرا ****** روی ir سی پنل داره؟!

- - - Updated - - -

نسخه Trial اش روی دامنه ir نصب کردم و تا الان گیر نداده. یعنی با نسخه Trial مشکلی ندارند؟
بالا آوردن سایت رو دامنه ir ممکنه.
فقط نصب لایسنس و وریفای کردن ممکن نیست

kamrava
January 24th, 2017, 18:13
خب اگر یک دامنه دیگه با پسوند مثلا biz بگیرم و فقط هاست نیم رو ست روی همین دامنه biz به مشکل بر نمیخورم؟

و سوال بعد:
الان که روی نسخه Trial اومدم HostName دامنه ir رو دادم و بعدش بیام HostName رو عوض کنم به biz مشکلی بوجود نمیاد؟

dizaji_saeed
January 24th, 2017, 18:16
خب اگر یک دامنه دیگه با پسوند مثلا biz بگیرم و فقط هاست نیم رو ست روی همین دامنه biz به مشکل بر نمیخورم؟

و سوال بعد:
الان که روی نسخه Trial اومدم HostName دامنه ir رو دادم و بعدش بیام HostName رو عوض کنم به biz مشکلی بوجود نمیاد؟
خیر در هیچ یک از حالتهایی که فرمودین هیچ مشکلی پیش نمیاد و میتونین تغییراتی ک گفتین رو انجام بدین

kamrava
January 24th, 2017, 18:18
خیر در هیچ یک از حالتهایی که فرمودین هیچ مشکلی پیش نمیاد و میتونین تغییراتی ک گفتین رو انجام بدین

ممنون. البته بیشتر منظورم این بود که آیا خود cPanel شک نمیکنه که مثلا قبلا HostName آی آر بوده ولی الان شده biz؟

dizaji_saeed
January 24th, 2017, 18:21
ممنون. البته بیشتر منظورم این بود که آیا خود cPanel شک نمیکنه که مثلا قبلا HostName آی آر بوده ولی الان شده biz؟
خیر دوست عزیز خیالتون راحت. هیچ مشکلی پیش نمیاد

شما فرض کنین هاست نیم رو هم تغییر دادین. ولی آی پی همونه و تغییر نکرده. پس از این بابت مشکلی براتون پیش نمیاد

InterServer.ir
January 24th, 2017, 20:02
سلام

از دامین ir برای هاست نیم و دی ان اس ها و ایمیل اصلی سرور استفاده نکنید و با آیپی ایران ریپورت ارور (easyapache) به سی پنل نفرستید. لایسنس سرور باطل خواهد شد روی لایسنس تریال سختگیری کمتری هست.

می توانید تمامی موارد فوق رو دامنه ای که اصلا وجود نداره (به جز ir ) قرار بدید و مشخصات reseller رو با دامین ir تنظیم کنید برای ایزی اپاچی هم می توانید از پرا--کسی یا قند شکن استفاده کنید تا آیپی ایران نباشه.

behravesh
January 25th, 2017, 17:45
سلام

از دامین ir برای هاست نیم و دی ان اس ها و ایمیل اصلی سرور استفاده نکنید و با آیپی ایران ریپورت ارور (easyapache) به سی پنل نفرستید. لایسنس سرور باطل خواهد شد روی لایسنس تریال سختگیری کمتری هست.

می توانید تمامی موارد فوق رو دامنه ای که اصلا وجود نداره (به جز ir ) قرار بدید و مشخصات reseller رو با دامین ir تنظیم کنید برای ایزی اپاچی هم می توانید از پرا--کسی یا قند شکن استفاده کنید تا آیپی ایران نباشه.

برای مواردی که فرمودید لایسنس را باطل میکنند
حتی تریال هم این موارد بسیار سخت گیر هستند

kamrava
January 26th, 2017, 17:42
اگر دامنه com باشه ولی توی whois مالک دامنه رو زده باشه Iran چی؟

mizban97
January 26th, 2017, 18:02
اگر دامنه com باشه ولی توی whois مالک دامنه رو زده باشه Iran چی؟

سلام
به مواردی که میگم دقت کنید :

هاست نیم سرور نباید دامنه آی آر باشه.
دی ان اس های نماینده نباید آی آر باشه.
هویز دامنه های دی ان اس و هاست نیم نباید توش ایران درج بشه.
سعی کنید از آیپی دوم برای اکانت های اشتراکی استفاده کنید آیپی لایسنس جداگانه باشه.

این موارد دقت کنید مشکلی پیش نمیاد.

kamrava
January 26th, 2017, 18:37
واسه نیم سرور میشه از NameServer رایگان CloudFlare استفاده کنم؟ منظورم این دوتا هست :

jonah.ns.cloudflare.com
megan.ns.cloudflare.com

kamrava
January 27th, 2017, 10:39
واسه نیم سرور میشه از NameServer رایگان CloudFlare استفاده کنم؟ منظورم این دوتا هست :

jonah.ns.cloudflare.com
megan.ns.cloudflare.com

ممنون میشم دوستان این سوال رو جواب بدن. سپاس

Farid Saadat
January 27th, 2017, 12:13
درود. لايسنس هاي اورجينال رو نميتونيد ةلي. در صورت خريد لايسنس اشتراكي كه هزينه بسيار كمتري دارد قادر خواهيد بود تا Hostname رو دامين ملي ايران قرار بديد

- - - Updated - - -

ممنون میشم دوستان این سوال رو جواب بدن. سپاس

خير نميتونيد

web-master
February 12th, 2017, 12:06
دوستان آیا ست کردن تایم زمانی پیش فرض سرور ، روی ایران ، آیا مشکلی پیش میاره ؟ تجربه ای دارید در این زمینه ؟

host-net
February 12th, 2017, 13:34
دوستان آیا ست کردن تایم زمانی پیش فرض سرور ، روی ایران ، آیا مشکلی پیش میاره ؟ تجربه ای دارید در این زمینه ؟

درود مشکلی نداره در حال حاضر اکثرا ست میکنن

mahdiazarnia
February 12th, 2017, 14:51
دوست عزیز به علت اینکه دامنه .ir از مدیریت DNS در پنل nic پشتیبانی نمیکنه اصلا به درد هاست نیم نمیخوره
دلایلش هم مشخص هست
و اما درمورد لایسنس سی پنل ، لایسنس با آی پی اکتیو و وریفای میشه و ربطی به هاست نیم شما نداره و هر چیزی می تونه باشه ، حتی .ir

Yas-Host
February 12th, 2017, 15:49
دوست عزیز به علت اینکه دامنه .ir از مدیریت DNS در پنل nic پشتیبانی نمیکنه اصلا به درد هاست نیم نمیخوره
دلایلش هم مشخص هست
و اما درمورد لایسنس سی پنل ، لایسنس با آی پی اکتیو و وریفای میشه و ربطی به هاست نیم شما نداره و هر چیزی می تونه باشه ، حتی .ir

گفتار شما کاملا اشتباه است جناب آذرنیا عزیز.

وقتی یک لایسنس در سرور ورفای می شود و اطلاعات زیر از سرور به سرور لایسنس سی پنل ارسال می شود:

Hostname
Contact
Operating System
Kernel Version
Architecture
Distribution
cPanel Version
System Type

در صورت استفاده از دامنه .ir و حتی یکبار ! ایمیل از سمت سی پنل به owned و صاحب امتیاز لایسنس ارسال می شود و مهلت داده می شود تا لایسنس Expired شود در غیر اینصورت بصورت خودکار لایسنس حذف می شود.

در صورتی که سرور ایران باشد و Whois به نام ایران ثبت شده باشد آی پی نیز در بلک لیست OFAC قرار می گیرد.

موفق و پیروز باشید.

mohammad-zebel
April 11th, 2017, 13:18
دوستان بنده هاست نیم رو روی دامنه irگذاشتم ولی سی پنل ای پی بنده رو مسدود کرده
الان یک دامنه خارجی خریداری کنم میتونم سی پنل رو برگردونم با اون دامنه وای پی رو از مسدودی در بیارم