توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل مصرف ناگهانی cpu در وردپرس
black.p
January 24th, 2017, 12:44
سلام
دوستان نمیدونم چی شده برای سایت بنده ، وقتی بازدید بالا میره CPU یهویی به شدت میزنه بالا ، به پشتیبان هاستینگ گفتم ، گفتند که مصرف cpu به میزان بازدید شما چندان بستگی نداره ! مشکل از قالب و افزونه های شماست.
حالا من اومدم هر چی پلاگین اضافی بود پاک کردم ، باز هم هر ازگاهی CPU 100 درصد میشه و سایت بالا نمیاد !
سوال اینجاست از کجا میشه فهمید کدوم پلاگین یا چه ایرادی وجود داره که cPU اینطوری یهویی میزنه بالا ؟ ( در سی پنل )
black.p
January 24th, 2017, 17:57
کسی نبود ؟؟؟:62:
iranian-portal
January 24th, 2017, 19:11
کسی نبود ؟؟؟:62:
لاگ های سرور رو بررسی کنید، ببینید کدوم پردازش بیشتر از همه باعث اشغال کردن منابع میشه.
بدون بررسی لاگ ها، از غیب نمیشه مشکل شما رو بررسی و حل کرد!!!!
m2n
January 24th, 2017, 19:25
هر زمان سی پی یو اکانت 100 درصد شد مشکل از وردپرس نیست،
وردپرسم به پردازش نیاز داره زمانی میشه گفت مصرف زیاده که 1 هسته اختصاصی به شما بدن و سی پی یو 100 درصد بشه البته بازم رتبه و تعداد آنلاین ها بررسی میشه و دلیل مصرف مشخص میشه.
offgij
January 24th, 2017, 19:49
سلام و درود;
چند نکته خیلی خیلی مهم را میگم که خیلی تاثیر در پایین آوردن لود داره پس به دقت توجه کنید :79:
1-آدرس صفحه ادمین وردپرس خود را تغییر بدهید و در پوشه تغییر داده شده رمز بگذارید همچنین بعضی از افزونه ها این کار را برای شما انجام میدهند
2-غیر فعال کردن XML-RPC با استفاده از افزونه های مخصوص وردپرس،دقت کنید پاک کردن فایل مربوطه مشکلی را حل نمیکند.نمونه افزونه در زیر معرفی شده..
DISABLE XML-RPC
3-استفاده از کلود فلیر و یا سی دی ان،همچنین میتوانید از از افزونه هایی که اینکار را برایتان انجام میدهند استفاده کنید مثل w3 total cache
4-غیر فعال کردن قابلیت لیچ یا لیچینگ از سایت شما که اگر از پنل دایرکت ادمین یا سی پنل استفاده میکنید براحتی قابل انجام است
5- چک کردن افزونه های غیرقابل استفاده و پاک کردن آنها
6-بروز کردن نسخه وردپرس و افزونه ها و قالب ،کنترل کردن فایل function.php در فولدر قالب
امیدوارم این مطلب به درد شما بخوره :53:
Cr0w
January 24th, 2017, 19:56
این امر طبیعی است ، وردپرس در حالت نرمال و بدون مدیریت و پیکربندی خاص نیاز به منابع زیاد دارد و در صورت افزایش بازدید ها این مورد خیلی آزاردهنده میشه .
برای این مورد یا منابع اختصاصی براش در نظر بگیرید و یا این که از هاست مخصوص که بیشتر شرکت ها ارائه میدن استفاده کنید و راه کاری به جهت بهبود عملکرد و بهینه سازی مصرف منابع وردپرس پیدا کنید .
black.p
January 24th, 2017, 21:24
ممنون از دوستان
فقط یه سوال دیگه اینکه هاست سایت بنده ایران هست،لزومی داره از cdn استفاده کنم ؟
InterServer.ir
January 24th, 2017, 22:24
سلام
دوستان نمیدونم چی شده برای سایت بنده ، وقتی بازدید بالا میره CPU یهویی به شدت میزنه بالا ، به پشتیبان هاستینگ گفتم ، گفتند که مصرف cpu به میزان بازدید شما چندان بستگی نداره ! مشکل از قالب و افزونه های شماست.
حالا من اومدم هر چی پلاگین اضافی بود پاک کردم ، باز هم هر ازگاهی CPU 100 درصد میشه و سایت بالا نمیاد !
سوال اینجاست از کجا میشه فهمید کدوم پلاگین یا چه ایرادی وجود داره که cPU اینطوری یهویی میزنه بالا ؟ ( در سی پنل )
سلام
این مشکل میتونه از خیلی چیزا باشه سنگین بودن وردپرس ، حملات انلاین ، منابع کم هاست ، سرعت کم هارد سرور و اورسل و.....
هاست دیگری به صورت موقت از جای دیگه خریداری کنید تا معلوم شه مشکل از سمت وردپرس شماست یا سرور
CDN هم ربط چندانی به مصرف cpu ندارد CDN فایل های استاتیک رو روی سرور های دیگر ذخیره می کنه تا در صورت درخواست مرورگر کاربران از نزدیکترین سرور لود بشند و تاثیر چندانی تو مصرف پردازنده ندارند. همچنین CDN مناسب داخل ایران فکر نکنم وجود داشته باشه مجبور میشید از CDN های خارجی استفاده کنید که هاست ایران رو به شدت کند خواهند کرد چون اطلاعات سایت به خارج کشور فرستاده میشه و از اونجا دوباره به ایران برمیگرده و به کاربر میرسه که حدود 500 میلی ثانیه پینگ رو بیشتر می کنه برای سایت (در عمل ) .