توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژول ثبت دامنه ir
server4u
January 24th, 2017, 09:33
با سلام
من چند مدتی بود رو ورژن 5 از ماژول رد ریسلر استفاده میکردم . انصافا خوب هم بود . اما الان متاسفانه مشکل پیدا کرده و فیلد شناسه سایت نیک رو از کاربر نمیگیره . چند بار زنگ هم زدم مثل اینکه شماره مشکل داره ...
شما از مدیران این سایت خبر دارید . چطور میشه باهاشون ارتباط برقرار کرد ...
و یا اینکه سایت دیگه ای که به صورت رایگان این قابلیت و ماژول رو در اختیار ما بذاره اطلاع دارید ؟
kavoshco
January 24th, 2017, 09:42
مدیران این سایت برادران امیری هستن :)
پشتیبانی افتضاحی داره رد ریسلر
میتونید تیکت بدید ...
انشالله 2.3 هفته دیگه شایدم بیشتر جوابتونو بدن
iwpanel
February 1st, 2017, 13:56
با سلام
من چند مدتی بود رو ورژن 5 از ماژول رد ریسلر استفاده میکردم . انصافا خوب هم بود . اما الان متاسفانه مشکل پیدا کرده و فیلد شناسه سایت نیک رو از کاربر نمیگیره . چند بار زنگ هم زدم مثل اینکه شماره مشکل داره ...
و یا اینکه سایت دیگه ای که به صورت رایگان این قابلیت و ماژول رو در اختیار ما بذاره اطلاع دارید ؟
اگه ماژول خالی نیاز دارید در ارتباط باشید براتون ارسال کنیم
immox
February 16th, 2017, 09:37
با سلام
بهرشکل خدمات رایگان میتونه به پشتیبانی بد هم ختم بشه ..
از سایت دیگه ای که بصورت رایگان این خدمت رو ارائه بده اطلاعی ندارم اما میتونید از فراسو استفاده کنید با ماهی 10 تومن؛ پشتیبانی هم عالیست .
mibfa
February 17th, 2017, 01:01
میتونیم این سرویس را ارئه بدیم ولی روی ماژول پشتیبانی نداریم . اگر خودتان میتوانید نصب کنید در خدمتتان هستیم