PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست آموزش نصب adobe connect

kianesfahan
January 23rd, 2017, 20:09
سلام دوستان .

وقت بخیر .

کسی آموزش تصویری و کامل نصب سیستم adobe connect 9.5 را دارد در اختیار ما قرار دهد ؟

یا اینکه کسی از دوستان هست که این کار را انجام دهد و هزینه اش را دریافت کند ؟

kianesfahan
January 25th, 2017, 09:50
از دوستان کسی نیست در این زمینه فعالیت کند یا راهنمائی کند ؟

ViraHost.com
January 25th, 2017, 12:01
سلام دوستان .

وقت بخیر .

کسی آموزش تصویری و کامل نصب سیستم adobe connect 9.5 را دارد در اختیار ما قرار دهد ؟

یا اینکه کسی از دوستان هست که این کار را انجام دهد و هزینه اش را دریافت کند ؟

سلام ،

جستجو در گوگل بزنید مطالب خوبی رو نمایش می دهد ( نمونه http://blog.mydez.com/%D8%A2%D8%AF%D9%88%D8%A8%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%DA%A9%D8%AA-adobe-connect/ )

من چند بار نصب کردم و بسیار ساده و روان هست ، منتهی اگر بر روی سرور نصب می کنید ؛ دقت داشته باشید که ممکن هست براتون ابیوز بیاد ( به دلیل ک/ر/ک بودن )

موفق باشید

kianesfahan
January 25th, 2017, 14:55
سلام ،

جستجو در گوگل بزنید مطالب خوبی رو نمایش می دهد ( نمونه http://blog.mydez.com/%D8%A2%D8%AF%D9%88%D8%A8%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%DA%A9%D8%AA-adobe-connect/ )

من چند بار نصب کردم و بسیار ساده و روان هست ، منتهی اگر بر روی سرور نصب می کنید ؛ دقت داشته باشید که ممکن هست براتون ابیوز بیاد ( به دلیل ک/ر/ک بودن )

موفق باشید

ما هم دقیقا طبق همین آموزش نصب کردیم اما جواب نداد . باید sql سرور نصب باشد ؟ باید در ساب دامین دیگر ای پی این سرور را بدهیم درست است ؟

شما می توانید برایمان نصب کنید ؟ هزینه اش پرداخت میشود .

- - - Updated - - -

دوستانی که توانایی نصب و راه اندازی نهایی سیستم فوق را دارند اعلام کنند . هزینه اش پرداخت میشود .

ViraHost.com
January 25th, 2017, 15:49
ما هم دقیقا طبق همین آموزش نصب کردیم اما جواب نداد . باید sql سرور نصب باشد ؟ باید در ساب دامین دیگر ای پی این سرور را بدهیم درست است ؟

شما می توانید برایمان نصب کنید ؟ هزینه اش پرداخت میشود .

- - - Updated - - -

دوستانی که توانایی نصب و راه اندازی نهایی سیستم فوق را دارند اعلام کنند . هزینه اش پرداخت میشود .

سلام ،

لطفا از طریق تلگرام در ارتباط باشید مورد رو بررسی کنم ؛ در نهایت هر کمکی ساخته باشد در خدمتتون خواهم بود.
ارادت