PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سیستم وبلاگ دهی + سوال در این مورد

ldda company
January 20th, 2017, 19:34
به نام خداوند بخشنده مهربان

با سلام . دوستان من الان چند وقتی میشه که قصد راه اندازی یک سیستم وبلاگدهی خوب رو دارم . اما به دلیل یکسری اتفاقاتی که برام پیش اومد ، نتونستم این سیستم رو راه اندازی کنم . الان میخوام این کار رو انجام بدم . اما خب هنوز هم ابهاماتی برام وجود داره در این مورد .

امکانات کلی که مد نظرم هست :
1 ) ساخت وبلاگ توسط کاربران سیستم
2 ) ایجاد انجمن برای وبلاگ ها
3 ) ایجاد فروشگاه برای وبلاگ ( این مورد اصلا الزامی نیست )
4 ) مکان های تبلیغاتی در وبلاگ ها .
5 ) و دیگر امکانات رایج اینجور سیستم ها !!

راستش من در چند جا ، دیدم که سیستم های وبلاگ دهی رو به فروش میرسونن . اما خب این تاپیک رو ایجاد کردم تا ببینم ، آیا از طریق وردپرس میشه این موارد رو پیاده سازی کرد ؟
یه چیز مهمی که وجود داره راجع به اینجور پروژه ها ، بحث امنیت اطلاعات اونهاست . از طرفی به خاطر اینکه من دوست دارم قالب های سیستم پویا و زیبا باشه ، بنابراین به این فکر کردم که با وردپرس این سیستم رو بیارم بالا .

از دوستانی که اطلاعات در این زمینه دارن ، از جمله : شناخت سیستم های مشابه که برای فروش گذاشته شدن ، یا توانایی انجام این درخواست و بالاآوردن این سیستم با وردپرس ، ممنون میشم اطلاع رسانی کنن و نظراتشون رو در همین تاپیک بنویسن .

ممنون

cheapmizban
January 20th, 2017, 19:45
سلام
تمام این امکانات و حتی امکانات بیش تری از جمله اتصال دامنه ، هاست دانلود و.. در وردپرس شبکه وجود دارد .
ولی فشار زیادی به سرور mysql وارد میکند.
توصیه میکنم به دنبال این کار نرید ، چون مردم در ایران دیگر به جامعه وبلاگ نویسان اهمیت نمیدهد و اکثرا مشغول شبکه های اجتماعی نظیر تلگرام و.. شدند.

ccirco
January 20th, 2017, 19:53
پیام خصوصی دادم
با ورد پرس که نمیشه یک سیستم وبلاگ دهی کامل راه اندازی کرد

ldda company
January 20th, 2017, 20:02
سلام
تمام این امکانات و حتی امکانات بیش تری از جمله اتصال دامنه ، هاست دانلود و.. در وردپرس شبکه وجود دارد .
ولی فشار زیادی به سرور mysql وارد میکند.
توصیه میکنم به دنبال این کار نرید ، چون مردم در ایران دیگر به جامعه وبلاگ نویسان اهمیت نمیدهد و اکثرا مشغول شبکه های اجتماعی نظیر تلگرام و.. شدند.

ضمن تشکر بابت شرکت در تاپیک ، مردم عادی بله دنبال این موارد نیستن اما خب سیستم های وبلاگدهی اهداف دیگه ای رو دنبال میکنن . از جمله اینکه یک وبلاگ در بلند مدت میتونه بازدید بالایی به دست بیاره و تبلیغات خوبی رو هم انجام بده و اینجور موارد ...

البته اینو هم بگم که من همین الان و در این لحظه نخواستم این سیستم رو راه اندازی کنم!! و طبیعتا این تاپیک رو زدم تا از تمامی جوانب انجام این کار اطلاع پیدا کنم . مجدد بابت نظرتون تشکر میکنم ...

alefweb
January 20th, 2017, 20:10
سلام
جهت اطلاعات بیشتر ای دی تلگرامم رو اد کنید
@alefweb

ldda company
January 20th, 2017, 20:15
میدونید دوستان ، چیزی که خیلی مهم هست ، امکانات و قالب های خوب و زیبا برای چنین سیستمی هست . البته از طرفی زدن وبلاگدهی با وردپرس ، همونطور که دوستان گفتن ، به منابع سرور فشار زیادی وارد میکنه اما خب ، ارزشش رو داره . بخاطر اینکه با یک سری ترفند و ایده ، میشه سیستم رو به جاهای خوبی رسوند .

اما خب من چند وقت قبل هم که دنبال انجام این کار بودم ، واقعا شخص خاصی ور نتونستم پیدا کنم که تمام موارد رو انجام بده . از جمله اینکه هزینه تمام شده کار هم خیلی برای من مهم هست و بودجه من هم زیاد نیست . برای همین ظاهرا انجام این کار با وردپرس لذت بخش به نظر میاد اما خود این انجام شدنش هم داستان ها داره ... :d

ldda company
January 21st, 2017, 22:00
خب دوستان یک روز از زمانی که این تاپیک رو در انجمن درج کردم ، گذشت . اما هنوز هم به مورد خاصی نرسیدم ...
ممنون میشم باز هم بررسی کنید و در بحث شرکت کنید ...

همونطور که گفتم ، ظاهرا شخص خاصی در سطح نت نمیتونه این مورد رو انجام بده ، حداقل تا حالا که کسی نبوده ...

kavoshco
January 21st, 2017, 22:07
سلام ، اسکریپت مورد نظرو موجود داریم ، در تماس باشید ...

امکان ایجاد انجمن ، فروشگاه و ...

@realeyes

ldda company
January 21st, 2017, 22:22
سلام ، اسکریپت مورد نظرو موجود داریم ، در تماس باشید ...

امکان ایجاد انجمن ، فروشگاه و ...

@realeyes

شما از گروه امن افای کاوش با نام تجازی ایمن کاوش هستید ؟
به همون اندازه که از خدمات زرین شما و گروهتون استفاده کردیم برامون کافیه ، اسکریپت وبلاگدهی پیشکش ... :-| ( ضمن نیازی هم نیست پاسخ این پیام من رو بدید ، سر فرصت تاپیکی در این خصوص منتشر میکنم )

خب ، بی صبرانه منتظر نظرات و پیشنهادات دیگر دوستان هستم ...

kavoshco
January 21st, 2017, 22:28
شما از گروه امن افای کاوش با نام تجازی ایمن کاوش هستید ؟
به همون اندازه که از خدمات زرین شما و گروهتون استفاده کردیم برامون کافیه ، اسکریپت وبلاگدهی پیشکش ... :-| ( ضمن نیازی هم نیست پاسخ این پیام من رو بدید ، سر فرصت تاپیکی در این خصوص منتشر میکنم )

خب ، بی صبرانه منتظر نظرات و پیشنهادات دیگر دوستان هستم ...

بفرمایید منتشر کنید ، بیصبرانه منتظر هستیم

almandata
January 21st, 2017, 22:36
سلام وبلاگدهی کلا الان بازدهی نداره

همه دارن میرن سمت سایت چون دست و بالشون بازه

چند اسکریپت موجود هستش خواستی بگید براتون هستش(باید پیداش کنم)

ولی مسلما باید توسعه بدید چون اگه بخواین مثل بقیه وبلاگدهی باشید کسی نمیاد سمت شما

ایده جدید باشه میتونید موفق بشید تو این کار

ldda company
January 21st, 2017, 22:55
سلام وبلاگدهی کلا الان بازدهی نداره

همه دارن میرن سمت سایت چون دست و بالشون بازه

چند اسکریپت موجود هستش خواستی بگید براتون هستش(باید پیداش کنم)

ولی مسلما باید توسعه بدید چون اگه بخواین مثل بقیه وبلاگدهی باشید کسی نمیاد سمت شما

ایده جدید باشه میتونید موفق بشید تو این کار
ضمن تشکر بابت شرکت در تاپیک ، بله منم با شما موافق هستم و به نظر خودم هم باید ایده داشت واسه این کار . یه چند تا ایده دارم . اما خب اصلش بالا آوردن یه همچین سیستمی هست که ظاهرا خودش داستان ها داره !! حالا در خصوص منابع مصرفی سرور ها و اینجور چیزا هم که ظاهرا زیاد مصرف میشه ...

mahdi-relax
January 21st, 2017, 23:24
دانلود رایگان انواع اسکریپت های وبلاگدهی :

http://www.scriptbaran.com/category/scripts/blog-service-scripts/

princeserver
January 21st, 2017, 23:33
سلام مهدی شماره بفرست میبینم سایت زدی فعالیت رو شروع کردی :)

ldda company
January 22nd, 2017, 00:34
دانلود رایگان انواع اسکریپت های وبلاگدهی :

http://www.scriptbaran.com/category/scripts/blog-service-scripts/

خیلی ممنون بابت پیشنهادتون اما خب فکر نکنم برای چنین کاری سیستم های رایگان مناسب باشن . نظر شما چیه دوستان ؟ به نظرتون کار با سیستم های رایگان خوب هست یا خیر ؟ البته فکر کنم این موارد رایگانه شده هستن نه اینکه از اول رایگان بودن ...

- - - Updated - - -

سلام مهدی شماره بفرست میبینم سایت زدی فعالیت رو شروع کردی :)

دوست عزیز ، فکر کنم من رو با شخص دیگه ای اشتباه گرفتید ، یا اینکه تاپیک رو اشتباه اومدید . ضمنا نام من مهدی نیست . همونطور که گفتم ، احتمالا دچار مشکل شدید در این باره .
موفق باشید ...

AtrafNet
January 22nd, 2017, 00:57
من تجربه وبلاگدهی داشتم توصیه برادرانه میکنم شروع نکنید خیلی بهتره.
مشکلاتی که من داشتم:

الان بورس شبکه های اجتماعی هستش و وبلاگدهی استفاده نمیشه اگه هم بشه فقط وبلاگ برای تست و الکی میسازن.
هستن ناهنجار هایی که از عمد وبلاگ با محتوای غیراخلاقی میسازن تا شما رو زمین بزنن (برای من اتفاق افتاده که میگم).
در قبال دو موضوع بالا شما سود یا حداقل انرژی مثبتی دریافت نمیکنید هیچ همش باید ضرر بدید چون تعداد همون وبلاگ های تست که میره بالا براتون از نظر مالی مشکل ساز میشه (حتی اگه استفاده رم و CPU هم نباشه هارد مشکل ساز میشه).
اکثر سیستم های وبلاگدهی که موجوده (حتی اونایی که به قیمت های بالایی می فروشن) دارای باگ هایی هستن که حتی خود فروشنده خبر نداره و هستن بیمار هایی که اسم خودشون رو گذاشتن هکر و میشینن تا این سیستم رو در هر سایتی می بینن یواشکی تغییرات میدن بعد تو همه انجمن های معروف ایرانی تاپیک میزنن میگن ببینید من چقدر هک بلدم :d

کلاً شاید 10 سال پیش که وبلاگدهی کم بود و حتی بحث اندروید و شبکه اجتماعی آنچنان نبود میگرفت ولی الان نه اصلاً ایده خوبی نیست فقط اعصاب خورد کنیه :112:

ldda company
January 22nd, 2017, 01:10
من تجربه وبلاگدهی داشتم توصیه برادرانه میکنم شروع نکنید خیلی بهتره.
مشکلاتی که من داشتم:

الان بورس شبکه های اجتماعی هستش و وبلاگدهی استفاده نمیشه اگه هم بشه فقط وبلاگ برای تست و الکی میسازن.
هستن ناهنجار هایی که از عمد وبلاگ با محتوای غیراخلاقی میسازن تا شما رو زمین بزنن (برای من اتفاق افتاده که میگم).
در قبال دو موضوع بالا شما سود یا حداقل انرژی مثبتی دریافت نمیکنید هیچ همش باید ضرر بدید چون تعداد همون وبلاگ های تست که میره بالا براتون از نظر مالی مشکل ساز میشه (حتی اگه استفاده رم و CPU هم نباشه هارد مشکل ساز میشه).
اکثر سیستم های وبلاگدهی که موجوده (حتی اونایی که به قیمت های بالایی می فروشن) دارای باگ هایی هستن که حتی خود فروشنده خبر نداره و هستن بیمار هایی که اسم خودشون رو گذاشتن هکر و میشینن تا این سیستم رو در هر سایتی می بینن یواشکی تغییرات میدن بعد تو همه انجمن های معروف ایرانی تاپیک میزنن میگن ببینید من چقدر هک بلدم :d

کلاً شاید 10 سال پیش که وبلاگدهی کم بود و حتی بحث اندروید و شبکه اجتماعی آنچنان نبود میگرفت ولی الان نه اصلاً ایده خوبی نیست فقط اعصاب خورد کنیه :112:
دوست عزیز ، ضمن تشکر از شما بابت توضیحاتتون ، منم تاپیک رو برای بافتن و همین موارد و همفکری با دوستانی مثل شما ایجاد کردم تا اطلاعاتم رو در این زمینه ارتقا بدم .
فعلا که در حال اخذ اطلاعات تمکیلی هستیم . تا ببینیم چه میشه . ضمن اینکه سخنان شما هم برای من خیلی جالب توجه بود . تشکر ...