PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از هر عکس چند سایز مختلف آپلود میشه!

alirad
January 20th, 2017, 15:06
سلام
دوستان من امروز داشتم فایل آپلود هاست رو چک میکردم دیدم تصویری که با سایز مثلا 920*400 آپلود کردم خود به خود 5 سایز دیگه ازش هم آپلود شده این مورد برای همه عکس ها رخ داده.دلیلش چیه؟ممنون

kiava
January 20th, 2017, 16:54
سلام
دوستان من امروز داشتم فایل آپلود هاست رو چک میکردم دیدم تصویری که با سایز مثلا 920*400 آپلود کردم خود به خود 5 سایز دیگه ازش هم آپلود شده این مورد برای همه عکس ها رخ داده.دلیلش چیه؟ممنون

خوب وردپرس این حالت رو داره چراکه ممکن هست برای بخشی از سایت عکس مثلا 20*20 بخواد و دیگه از همونجایی که اپلود شده فرخوانی میکنه

alirad
January 20th, 2017, 16:57
یعنی برای همه اینجوریه؟نمیشه این حالت رو غیرفعال کرد تا حجم اشغال نکنه؟

kiava
January 20th, 2017, 16:59
یعنی برای همه اینجوریه؟نمیشه این حالت رو غیرفعال کرد تا حجم اشغال نکنه؟

معمولا دوستانی که کارشون وردپرس هست نمیبندن ولی خوب قاعدتا میشه بست ولی پیشنهاد نمیکنم چرا که جایی ممکن هست لازم و ضروری باشد

- - - Updated - - -

نمونه افزونه (http://zp0.ir/6P)

persiancoder
January 20th, 2017, 18:02
توی فایل functions.php قالب وردپرستون سایز هایی که باید از تصاویر شاخص ساخته شود درج شده.
میتونید این سایز ها رو کم یا زیاد کنید و توجه داشته باشید که تغییرات برای تصاویر شاخص های بعدی اعمال میشه و تصاویر قبل به صورت پیش میمونه.