PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کمک برای حل مشکل جدی در هاست سیپنل و وردپرس

emperatoor73
January 20th, 2017, 13:16
سلام
سوال اولم اینه که هاست اشتراکی من خود به خود پر میشه .. بررسی کردم 600 مگ از هاست فقط برای پوشه public_html هست
اما وقتی فایل ها را تک تک بررسی میکنم هیچ کدومشون این همه حجم ندارند. من سطل زباله هم خالی کردم باز هم حجم کم نشد
ممنون میشم دوستان راهنماییم کنند

سوال دوم :
دوستان چند روزی هست که افزونه امنیتی وردفنس داخل سایتم یک اخطار میده و امروز هم وب مستر گوگل سایتم را ویروسی شناسایی کرده
من همه کار کردم
نصب مجدد وردپرس
پاک کردن قالب و افزونه ها و سپس نصب مجدد
اسکن هاست
اما به هیچ وجه مشکل من برطرف نمیشه
به نظر شما باید چیکار کنم؟
ممنون
34946

hamid1101
January 20th, 2017, 13:29
این فایلی که نوشته قطعا ویروسه چون فایل اصلی اسمش class-wp.php هست که توی این فایل اومده - را با . عوض کرده

به نظر میرسه که کلا وردپرسی که هربار نصب میکنید مشکل ویروس داشته باشه٫ یکبار آخرین نسخه را از سایت وردپرس بگیرید که الان آخرین نسخه 4.7.1 هست و نصب بفرمایید احتمال خیلی زیاد مشکل حل میشه.

----
در مورد پر شدن هاست که احتمال زیاد مرتبط با مشکل ویروس و همون فایل باشه٫ معمولا این نوع ویروسها اقدام به ساختن فایل های با تعداد خیلی زیاد توی فولدر های عمومی سایت مثل upload میکنند. احتمال داره که حجم اصلی توسط فولدر upload که داخل wp-content هست پر شده باشه٫ البته توی این فولدر فایلهای مربوط به پست های خودتون هم قرار داره پس با احتیاط با این فولدر برخورد کنید.

emperatoor73
January 20th, 2017, 13:32
این فایلی که نوشته قطعا ویروسه چون فایل اصلی اسمش class-wp.php هست که توی این فایل اومده - را با . عوض کرده

به نظر میرسه که کلا وردپرسی که هربار نصب میکنید مشکل ویروس داشته باشه٫ یکبار آخرین نسخه را از سایت وردپرس بگیرید که الان آخرین نسخه 4.7.1 هست و نصب بفرمایید احتمال خیلی زیاد مشکل حل میشه.

----
در مورد پر شدن هاست که احتمال زیاد مرتبط با مشکل ویروس و همون فایل باشه٫ معمولا این نوع ویروسها اقدام به ساختن فایل های با تعداد خیلی زیاد توی فولدر های عمومی سایت مثل upload میکنند. احتمال داره که حجم اصلی توسط فولدر upload که داخل wp-content هست پر شده باشه٫ البته توی این فولدر فایلهای مربوط به پست های خودتون هم قرار داره پس با احتیاط با این فولدر برخورد کنید.

سلام
ممنون از پاسختون
در مورد پر شدن فضای هاست مشکل به خاطر فایل error_log بود که حجم 600 مگابایت داشت و با پاک کردن این فایل مشکل برطرف شد

اما مشکل وردپرس هنوز هست.... چطوری وردپرس را مجدد نصب کنم؟ مطالب حذف میشن ک؟

hamid1101
January 20th, 2017, 13:40
یک بکاپ از اطلاعات خودتون حتما بگیرید که چیزی از دست نره. میتونید از Wordpress Import/Export استفاده بفرمایید و یا مستقیما از طریق cPanel اقدام کنید.

اگر cPanel شما ماژول softaculous داره٫ از طریق این ماژول میتونید وردپرس را خیلی راحت نصب کنید
اگر هم نداره و به صورت دستی بخواهید نصب کنید از راهنمای زیر و البته راهنماهای بسیاری که توی این مورد در اینترنت هست میتونید استفاده بفرمایید:

https://aron.host/kb/2016/07/20/چگونه-خودمان-وردپرس-را-نصب-کنیم/

در مورد پلاگینهای امنیتی وردپرس هم Sucuri Security پلاگین خوبی هست که هم سایت را از لحاظ امنیتی بررسی میکنه و هم جلوی بروز مشکلاتی از این قبیل را با تنظیماتی که داخلش هست میگیره

emperatoor73
January 20th, 2017, 13:40
داخل وردپرس من این را نوشته
شما وردپرس نگارش (4.7.2-alpha-39883) گسترش یافته را به کار گرفته‌اید٬ ایول! پس به‌روز باشید (https://iviolin.pro/wp-admin/update-core.php).

یعنی وردپرس مشکل داره؟

- - - Updated - - -

یک بکاپ از اطلاعات خودتون حتما بگیرید که چیزی از دست نره. میتونید از Wordpress Import/Export استفاده بفرمایید و یا مستقیما از طریق cPanel اقدام کنید.

اگر cPanel شما ماژول softaculous داره٫ از طریق این ماژول میتونید وردپرس را خیلی راحت نصب کنید
اگر هم نداره و به صورت دستی بخواهید نصب کنید از راهنمای زیر و البته راهنماهای بسیاری که توی این مورد در اینترنت هست میتونید استفاده بفرمایید:

https://aron.host/kb/2016/07/20/چگونه-خودمان-وردپرس-را-نصب-کنیم/

در مورد پلاگینهای امنیتی وردپرس هم Sucuri Security پلاگین خوبی هست که هم سایت را از لحاظ امنیتی بررسی میکنه و هم جلوی بروز مشکلاتی از این قبیل را با تنظیماتی که داخلش هست میگیره
خیلیممنون
کمک بسیاری کردید
این پلاگین از وردفنس قوی تر هست؟

emperatoor73
January 20th, 2017, 14:50
سلام

از hamid1101 به خاطر راهنمایی هایی که کردند ممنونم
با استفاده از گزینه تعمیر بخش Bulk operation افزونه وردفنس مشکل من کامل برطرف شد
احتمالا در ورژن 4.7.1 توسعه دهنده وردپرس چند تا فایل مخرب بوده
باتشکر

hamid1101
January 20th, 2017, 14:54
سلام

از hamid1101 به خاطر راهنمایی هایی که کردند ممنونم
با استفاده از گزینه تعمیر بخش Bulk operation افزونه وردفنس مشکل من کامل برطرف شد
احتمالا در ورژن 4.7.1 توسعه دهنده وردپرس چند تا فایل مخرب بوده
باتشکر

خواهش میکنم.... من تجربه شخصی خودم با Sucuri Security بود ولی با توجه به اینکه مشکل شما از طریق وردفنس حل شده این پلاگین را هم امتحان میکنم. و این مورد جدید را هم با کمک شما یاد گرفتم. ممنون