توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش سرور آلمان px 61 با نصف ست اپ
Aria90
January 18th, 2017, 20:57
درود دوستان
من یک سرور نو PX 61 از HETzner رو در تاریخ 5/2016 از یکی از فروشندگان سرور خرید کردم و 509 هزار هم هزینه ست اپ دادم قیمت سرور 59 یورو هست که با 4 ای پی 64 یورو میشه ماهانه 312 هزار
من قصد دارم سرورم رو عوض کنم .اگر کسی مایل هست این سرور رو بگیره با نصف هزینه ست اپ بهش میدم
ضمنا چون تا 20 ام این ماه باید پرداخت تا اخر امشب لطفا پیام خصوصی بده اگر کسی خواست
ضمنا امکان انتقال به پنل خودتون ندارید و باید از طریق همین فروشنده سرور رو پرداخت کنید
mhiizadi
January 19th, 2017, 00:54
سلام .
در صورتی که امکان انتقال رو تونستید مهیا کنید ؛ میتونیم با نصف ست اپ سرور رو از شما خریداری کنیم .
ارادت .
Aria90
January 19th, 2017, 01:28
درود
امکان انتقال نیست متاسفانه
Aria90
January 19th, 2017, 11:28
کسی سرور رو نخواست؟
viasky
January 19th, 2017, 11:35
دوست گرامی اگر قصد انتقال نداشته باشید و نصف هزینه ستاپ هم پرداخت کنید
هر انسان حرفه ای ترجیح میده نصف دیگه ای ستاپ هم پرداخت کنه ولی سرور در پنل خودش باشه
نهایتا 200 هزار تومان بیشتر پرداخت می کنم برای 1 ماه و شاید ماهیانه هزینه سرور برای اون عزیز کمتر هم بشه چون خودش باید یورو مورد نظر و تامین کنه
در نتیجه آفر شما منطقی نیست
پیروز باشید
mhiizadi
January 20th, 2017, 15:31
کسی سرور رو نخواست؟
سلام
با اين شرايط فكر نميكنم كسى بخواهد .
بنده شرطم رو گفتم و قانونا اگر ست اپي پرداخت كرده باشيد به فروشنده مي بايست كد را در اختيار شما بگذارند .
در صورت دريافت كد انتقال ميتونم نصف ست اپ رو خدمت شما پرداخت كنم.
ارادت
mizbanwebhost
January 20th, 2017, 16:44
صحبت جناب ایزدی تایید می گردد . مگر اینکه ستاپ پرداخت ننموده باشید .
البته زیاد شدن فروشنده هایی که سرور را با وجود پرداخت ستاپ تحویل نمی دهند .
Aria90
January 21st, 2017, 20:08
صحبت جناب ایزدی تایید می گردد . مگر اینکه ستاپ پرداخت ننموده باشید .
البته زیاد شدن فروشنده هایی که سرور را با وجود پرداخت ستاپ تحویل نمی دهند .
درود و احسنت به شما
من سرورم رو از www.diakoweb.com میثم صادقی خرید کردم تا ریخ 05/23/2016 و 509 همزارم طی دو قسط هزینه ست اپ سرور دادم و قانونا مالک سرور هستم
اما وقتی خودم داخل پنل سرور المان وری فای کردم ایشون به بهانه های مختلف امتناع کرد از انتقال سرورم خودم ک 509 هزار پول ست اپ دادم
متاسفانه این رفتار های غیر حرفه ای و سود جویانه منجر به سلب اعتماد ادم میشه و ادم ترجیح میده خودش مستقیم پنل بگیره
خ بده یه جورایی سو استفاده کنی از افراد
الان سرور کنسل شد 509 هزار ست اپ من پرید تکلیف پول ست اپی ک روز اول دادم چیشد؟ اصلا مشخص نیست سروری ک تحویل گرفتم نو بوده باشه و سرور کنسلی یکی دیگه نبود
فقط میبتونم بگم متاسفم همین
mizbanwebhost
January 21st, 2017, 21:57
درود و احسنت به شما
من سرورم رو از www.diakoweb.com (http://www.diakoweb.com) میثم صادقی خرید کردم تا ریخ 05/23/2016 و 509 همزارم طی دو قسط هزینه ست اپ سرور دادم و قانونا مالک سرور هستم
اما وقتی خودم داخل پنل سرور المان وری فای کردم ایشون به بهانه های مختلف امتناع کرد از انتقال سرورم خودم ک 509 هزار پول ست اپ دادم
متاسفانه این رفتار های غیر حرفه ای و سود جویانه منجر به سلب اعتماد ادم میشه و ادم ترجیح میده خودش مستقیم پنل بگیره
خ بده یه جورایی سو استفاده کنی از افراد
الان سرور کنسل شد 509 هزار ست اپ من پرید تکلیف پول ست اپی ک روز اول دادم چیشد؟ اصلا مشخص نیست سروری ک تحویل گرفتم نو بوده باشه و سرور کنسلی یکی دیگه نبود
فقط میبتونم بگم متاسفم همین
خدا را شکر کنید که همین یک سرور بوده است . همانطور که گفتم خدمتتون زیاد شدن این فروشنده ها . برخی مثل sarvit حتی زمانی که داشت غرق می شد هم دست بر دار نبود و همه را با خود غرق کرد .
بازم شما خدا را شکر کنید که خیلی زود به فکر این کار افتادید .
Aria90
January 21st, 2017, 22:09
خدا را شکر کنید که همین یک سرور بوده است . همانطور که گفتم خدمتتون زیاد شدن این فروشنده ها . برخی مثل sarvit حتی زمانی که داشت غرق می شد هم دست بر دار نبود و همه را با خود غرق کرد .
بازم شما خدا را شکر کنید که خیلی زود به فکر این کار افتادید .
اما چه فایده 509 هزار پول من پرید بابت ست اپ
روز اول وقتی میدونست نمیخواد به پنل من منتقل کنه حق نداشت از من 509 هزار بگیره
الان خدا میدونه اصلا سروری که به من داده دیاکو وب اصلا واقعا نو خریده شده؟؟ من لحظه اخر ننتونستم بک اپ بگیرم از یکی از سرورها چون سرعت هارد رسیده بود به 10 مگ در ثانیه هارد دچار
مشکل شده بود
shatech
January 22nd, 2017, 00:46
سلام .
در صورتی که امکان انتقال رو تونستید مهیا کنید ؛ میتونیم با نصف ست اپ سرور رو از شما خریداری کنیم .
ارادت .
عزیز یک سرور قابل انتقال px61 دارم اگر دوست داشتید داخل تلگرام پیام بدید