ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی ایران یا خارج؟

mahyar21
January 17th, 2017, 20:55
سلام دوستان
یه راهنمایی میخواستم ازتون
من یه هاست دانلود ایران از آسیاتک دارم و میخوام توسط سرور مجازی فایل های مرتبط با سایتم رو از تورنت های خارجی دانلود و توسط ftp انتقال بدم به هاست دانلود
الان مشکلم اینجاست که اگه سرور مجازی ایران بگیرم فایل ها رو از سایت های خارج با سرعت کمتر دانلود خواهد کرد و برعکس با سرعت بالایی به هاست ایران انتقال خواهد داد
و اگر هم سرور مجازی خارج بگیرم فایل ها رو از سایت های خارج با سرعت بالایی دانلود و با سرعت پایینی به هاست ایران انتقال خواهد داد
الان من واقعا موندم کدوم رو انتخاب کنم و از شما راهنمایی میخوام
مرسی

OnlineServer
January 17th, 2017, 21:41
سرور ایرانتونو به جایی تغییر بدید که سرعت دانلود بهتری داشته باشه

RoobinaServer
January 17th, 2017, 21:44
سلام دوستان
یه راهنمایی میخواستم ازتون
من یه هاست دانلود ایران از آسیاتک دارم و میخوام توسط سرور مجازی فایل های مرتبط با سایتم رو از تورنت های خارجی دانلود و توسط ftp انتقال بدم به هاست دانلود
الان مشکلم اینجاست که اگه سرور مجازی ایران بگیرم فایل ها رو از سایت های خارج با سرعت کمتر دانلود خواهد کرد و برعکس با سرعت بالایی به هاست ایران انتقال خواهد داد
و اگر هم سرور مجازی خارج بگیرم فایل ها رو از سایت های خارج با سرعت بالایی دانلود و با سرعت پایینی به هاست ایران انتقال خواهد داد
الان من واقعا موندم کدوم رو انتخاب کنم و از شما راهنمایی میخوام
مرسی
سلام

هاست دانلود را کنسل کنید یک سرور مجازی ایران بگیرید به عنوان هاست دانلود از همان استفاده کنید و فایلهاتون را نیز در همان دانلود کنید.

موفق باشید

mahyar21
January 17th, 2017, 21:44
سرور ایرانتونو به جایی تغییر بدید که سرعت دانلود بهتری داشته باشه
متوجه منظورتون نشدم
میشه واضحتر توضیح بدین

- - - Updated - - -

سلام

هاست دانلود را کنسل کنید یک سرور مجازی ایران بگیرید به عنوان هاست دانلود از همان استفاده کنید و فایلهاتون را نیز در همان دانلود کنید.

موفق باشید
اینجوری آخه هزینه ش بالا نمیشه؟

OnlineServer
January 17th, 2017, 21:49
یک سرور مجازی از پارس آنلاین تهیه کنید پورت بهتری دارد

mahyar21
January 17th, 2017, 21:50
یک سرور مجازی از پارس آنلاین تهیه کنید پورت بهتری دارد
سرور مجازی پارس آنلاین برای دانلود از سایت های خارج هم سرعتش خوبه؟

OnlineServer
January 17th, 2017, 21:51
بله از اسیاتک پورت بین الملل قوی تری دارد

RoobinaServer
January 17th, 2017, 21:52
اینجوری آخه هزینه ش بالا نمیشه؟

طبیعتا هزینش کمتر میشه اما بستگی به کیفیت سرور هم داره نمیشه اینجوری مقایسه کرد اما در کل از هر نظری بهتره.

موفق باشید

jaheshserver
January 17th, 2017, 22:12
دیتاسنتر زیر ساخت هم نسبت به اسیاتک پورت خارج خوبی داره و پیشنهاد استفاده از سرور مجازی به عنوان هاست دانلود هم خیلی خوبه به شرطی که ترافیک بالایی نداشته باشید چون در ترافیک بالا سرور ویندوز جوابگو نیست