PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت صفحه 404

Nomix
January 17th, 2017, 18:54
سلام دوستان
امروز یک ایمیل از گوگل وب مستر اومد که

Increase in “404” pages on http://www.licenseha.ir/

الان صفحه 404 نداره سایت قبلا داشت حالا چرا این جوری شده نمی دونم

ولی الان نیست و نتونستم بسازم میشه در این زمینه راهنمایی کنید چطور مجدد بسازم

سایت وردپرس قالب ENFOLD

سپاس

planday
January 17th, 2017, 21:32
سلام ساختن قالب 404 کاری نداری این برای وردپرس هستش...
این ترفند می تونید صفحات خطای 404 ( صفحه یافت نشد ) رو به صفحه ی اصلی ریدایرکت کنید تا خطاها بر طرف بشه. برای این کار وارد پوشه ی قالب بشید و فایل 404.php رو باز کنید اگر این فایل رو ندارید می تونید ایجاد کنید و کد زیر رو داخل این فایل قرار بدید

<?phpheader("HTTP/1.1 301 Moved Permanently");header("Location: ".get_bloginfo('url'));exit();?>

Nomix
January 18th, 2017, 13:13
سلام ساختن قالب 404 کاری نداری این برای وردپرس هستش...
این ترفند می تونید صفحات خطای 404 ( صفحه یافت نشد ) رو به صفحه ی اصلی ریدایرکت کنید تا خطاها بر طرف بشه. برای این کار وارد پوشه ی قالب بشید و فایل 404.php رو باز کنید اگر این فایل رو ندارید می تونید ایجاد کنید و کد زیر رو داخل این فایل قرار بدید

<?phpheader("HTTP/1.1 301 Moved Permanently");header("Location: ".get_bloginfo('url'));exit();?>

سلام

این فایل با کدی که گفتید در پوشه قالب موجود هست ولی کاری انجام نمیده

سپاس

goldenhost.org
January 18th, 2017, 14:15
سلام و درود
از افزونه 404 Redirection یا Custom 404 Pro استفاده کنید مشکلتون حل مبشه

Nomix
January 18th, 2017, 15:02
سلام و درود
از افزونه 404 Redirection یا Custom 404 Pro استفاده کنید مشکلتون حل مبشه

درود
هر دوتا تست کردم نشد

- - - Updated - - -

من الان متوجه شدم وقتی اسم یک صفحه ای که وجود نداره فارسی میزنم ریدایرکت میشه ولی وقتی اسم صفحه ای انگلیسی میزنم نمیشه

AtrafNet
January 18th, 2017, 17:49
سلام
با قرار دادن این یه خط کد در فایل htaccess. اصلی سایت می تونید خطا های 404 رو به هر صفحه ای دوست داشتید منتقل کنید:

ErrorDocument 404 http://example.com/