ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین درگاه بانکی؟

goldenhost.org
January 17th, 2017, 17:31
سلام و درود خدمت دوستان گرامی
دوستان بنظرتون کدوم شرکت بهترین درگاه بانکی مستقیم رو ارائه میده،؟ شما تجربه کار با کدوم رو بهتر میدونین؟
به پرداخت میخواستم بگیرم دیدم زیاد مشکل واسش پیش میاد و تاپیک های زیادی در موردش دیدم (تو این چندوقته اخیر البته)
میخواستم راهنمایی کنین که کدوم بانک و شرکت هم بهتره و هم راحت تر که ماژول هم خودش بده
ایران کیش؟ آسان پرداخت؟ پاسارگاد؟ سامان؟ پارسیان؟ سداد؟ فناوا؟ ایران کیش؟

black.p
January 17th, 2017, 18:23
دوست عزیز بار ها و بارها تاپیک هایی با موضوع تاپیک شما ایجاد شدن ، یه سرچی بزنید به پاسخ سوالاتون میرسید !

amhf
January 17th, 2017, 18:41
ملت خوبه تعجب میکنم به مشکل خوردید!

H.G.N
January 17th, 2017, 18:57
دوستان بنظرتون کدوم شرکت بهترین درگاه بانکی مستقیم رو ارائه میده،؟ شما تجربه کار با کدوم رو بهتر میدونین؟
به پرداخت میخواستم بگیرم دیدم زیاد مشکل واسش پیش میاد و تاپیک های زیادی در موردش دیدم (تو این چندوقته اخیر البته)
میخواستم راهنمایی کنین که کدوم بانک و شرکت هم بهتره و هم راحت تر که ماژول هم خودش بده

سلام
تقریبا با اکثر شرکت های ارائه دهنده درگاه پرداخت سابقه همکاری داشتیم.
تا به امروز مشکل قطعی درگاه پاسارگاد و سامان نداشتیم.

برای اخذ درگاه سداد باید بصورت حضوری از طریق شعبه افتتاح کننده حسابتان اقدام کنید که حدود 10 الی 20 روز برای فعال سازی زمان می برد و برای تغییر آیپی باید برگه مربوطه را توسط شعبه تایید شده و توسط خود آنها فکس گردد.

goldenhost.org
January 17th, 2017, 19:08
دوست عزیز بار ها و بارها تاپیک هایی با موضوع تاپیک شما ایجاد شدن ، یه سرچی بزنید به پاسخ سوالاتون میرسید !

تاپیک زیاد دیدم به نتیجه قطعی نرسیدم

- - - Updated - - -

ملت خوبه تعجب میکنم به مشکل خوردید!

ملت نداشتم درخواست دادم تایید شده ولی دوسه تا تاپیک راجه به قطع شدنش دیدم گفتم بررسی کنم که بهترین رو انتخاب کنم

- - - Updated - - -

سلام
تقریبا با اکثر شرکت های ارائه دهنده درگاه پرداخت سابقه همکاری داشتیم.
تا به امروز مشکل قطعی درگاه پاسارگاد و سامان نداشتیم.

برای اخذ درگاه سداد باید بصورت حضوری از طریق شعبه افتتاح کننده حسابتان اقدام کنید که حدود 10 الی 20 روز برای فعال سازی زمان می برد و برای تغییر آیپی باید برگه مربوطه را توسط شعبه تایید شده و توسط خود آنها فکس گردد.

پیشنهاد شما پاسارگاد و سامان هست؟ ماژول هاشون چطور هست؟ 20 روز زمان فعالسازیش طولانیه بنظرم

ldda company
January 17th, 2017, 19:31
با سلام ...
استارتر عزیز ، تاپیک در این خصوص در انجمن زیاد ایجاد شه ، بهتر بود یه سرچ میزدید قبلش . اما خب در هر صورت ، من بانک های سامان و پاسارگاد رو پیشنهاد میدم . دلیلم هم بخاطر پایداری و سرویس خوبشون هست . Psp ایران کیش واقعا خوب سرویس دهی میکنه . شما در وهله اول باید راحتی کاربرانتون براتون اولویت داشته باشه که با این درگاه ها ، راحتی اونا رو میتونید تضمین کنید . اطلاعات من در خصوص زمان اعطای درگاه و این موارد کم هست که دیگر دوستان در تاپیک پاسخگو هستم در این خصوص ...
موفق باشید ...

goldenhost.org
January 17th, 2017, 19:55
با سلام ...
استارتر عزیز ، تاپیک در این خصوص در انجمن زیاد ایجاد شه ، بهتر بود یه سرچ میزدید قبلش . اما خب در هر صورت ، من بانک های سامان و پاسارگاد رو پیشنهاد میدم . دلیلم هم بخاطر پایداری و سرویس خوبشون هست . Psp ایران کیش واقعا خوب سرویس دهی میکنه . شما در وهله اول باید راحتی کاربرانتون براتون اولویت داشته باشه که با این درگاه ها ، راحتی اونا رو میتونید تضمین کنید . اطلاعات من در خصوص زمان اعطای درگاه و این موارد کم هست که دیگر دوستان در تاپیک پاسخگو هستم در این خصوص ...
موفق باشید ...

ممنون از پاسختون منتظر نظر سایر دوستان هم هستم

dark_7qe
January 17th, 2017, 21:49
سلام و عرض ادب
سامان پاسارگاد و ملت استفاده شده و بهترین درگاه بین این 3 شرکت سامان می باشد

tikweb.ir
January 17th, 2017, 22:01
سلام و عرض ادب
سامان پاسارگاد و ملت استفاده شده و بهترین درگاه بین این 3 شرکت سامان می باشد
پاسارگاد حساب بانک دیگه هم قبول میکنه؟

dark_7qe
January 17th, 2017, 22:05
بله مدتی هست که روی شبا هم تصویه می کنند

H.G.N
January 17th, 2017, 23:57
تاپیک زیاد دیدم به نتیجه قطعی نرسیدم

- - - updated - - -

ملت نداشتم درخواست دادم تایید شده ولی دوسه تا تاپیک راجه به قطع شدنش دیدم گفتم بررسی کنم که بهترین رو انتخاب کنم

- - - updated - - -

پیشنهاد شما پاسارگاد و سامان هست؟ ماژول هاشون چطور هست؟ 20 روز زمان فعالسازیش طولانیه بنظرم

بله پیشنهاد من استفاده از سامان و پاسارگاد هست.
مدت زمان فعال سازی درگاه توسط شرکت های بالا زیر 7 روز کاری هست.

اما سداد بین 10 الی 20 روز برای ما طول کشید یک سال پیش جدیدا از وضعیت انجام درخواست ها اطلاعی ندارم ، فقط میگم برای تغییر آیپی حتما و حتما باید توسط شعبه درخواستش به سداد ارسال بشه و مثل سامان و پاسارگاد و پارسیان و ملت نیست سریع خودتون نامه بدید اوکی کنن.

سامان - ملت - پارسیان - پاسارگاد - سداد اینا همشون مستندات براتون ارسال می کنن یا میتونید از سایتشون دانلود بکنید. ماژول whmcs و ... هیچ کدوم ارائه نمیدن !!

شب خوش

- - - Updated - - -

پاسارگاد حساب بانک دیگه هم قبول میکنه؟

دوست عزیز پاسارگاد ، سامان ، پارسیان حساب بانک دیگر رو قبول می کنن.
جدیدا برای درگاهی که مربوط 5 سال پیش هست درخواست تغییر حساب به بانک ثالث را دادیم انجام شد.

m2020k2012
January 18th, 2017, 04:41
سلام ایران کیش دارم راضیم

goldenhost.org
January 18th, 2017, 13:36
بله پیشنهاد من استفاده از سامان و پاسارگاد هست.
مدت زمان فعال سازی درگاه توسط شرکت های بالا زیر 7 روز کاری هست.

اما سداد بین 10 الی 20 روز برای ما طول کشید یک سال پیش جدیدا از وضعیت انجام درخواست ها اطلاعی ندارم ، فقط میگم برای تغییر آیپی حتما و حتما باید توسط شعبه درخواستش به سداد ارسال بشه و مثل سامان و پاسارگاد و پارسیان و ملت نیست سریع خودتون نامه بدید اوکی کنن.

سامان - ملت - پارسیان - پاسارگاد - سداد اینا همشون مستندات براتون ارسال می کنن یا میتونید از سایتشون دانلود بکنید. ماژول whmcs و ... هیچ کدوم ارائه نمیدن !!

شب خوش

- - - Updated - - -

دوست عزیز پاسارگاد ، سامان ، پارسیان حساب بانک دیگر رو قبول می کنن.
جدیدا برای درگاهی که مربوط 5 سال پیش هست درخواست تغییر حساب به بانک ثالث را دادیم انجام شد.

آخه تو یه تاپیکی دیدم یکی از دوستان میگفت از صادرات گرفته (فکر کنم ایران کیش بود یا مبنا) نوشته بود ماژول هم خودشون دادن

مینا-صیفی
January 18th, 2017, 15:02
بنظرم درگاه مستقیم از به پرداخت ملت یا سامان یا پاسارگاد بگیرید چندین روز هم طول بکشه ارزشش رو داره چون خیالتون راحته پول حسابتون میاد و مشکلات اینکه فردا فلان واسطه جمع کننه نکنه پول نده یا ... رو نداره شما باید ارزش و امنیت برای کارتون قائل بشید و باید و مجبور هستید 7 یا غیره صبر کنید که چیز خوب مطمئن قانونی بگیرید وقتی کارتون قانونی هستش .نظر من سامان و پاسارگاد سپس ملت .

akbar_syberia
January 18th, 2017, 19:36
پرداخت الکترونیک سامان از هر نظر عالی است . هم سرویس و هم پشتیبانی

goldenhost.org
January 18th, 2017, 19:40
فعلا تا اینجا با توجه به نظر دوستان که لطف کردن تو این تاپیک مشارکت کردند بنده به این جمع بندی رسیدم : 1سامان 2پاسارگاد 3ملت

هاست 97
January 18th, 2017, 19:44
در درجه اول ملت! شک نکنید .
گاها مشکلاتی در فایروال سرورهای آنها هست که در سال شاید یک بار اتفاق افتاده است که برای اطمینان یک درگاه دوم فعال نیز داشته باشید که به محض بروز مشکل در هر کدام؛ یک درگاه فعال داشته باشید

احتمالا تراکنشهای کمی دارید و درگاه بانک سامان از شما تا 2 درصد کارمزد دریافت میکند

بین پارسیان و پاسارگاد یکی را برای درگاه دوم انتخاب کنید

akbar_syberia
January 18th, 2017, 19:53
احتمالا تراکنشهای کمی دارید و درگاه بانک سامان از شما تا 2 درصد کارمزد دریافت میکند

فرافکنی نکنید . سامان و هیچ psp دیگری کارمزد ندارند و همگی آنها کارمزدشان صفر است .
ضمنا ملت چند سالی است که با ip های خارجی مشکل دارد .

هاست 97
January 18th, 2017, 20:33
فرافکنی نکنید . سامان و هیچ psp دیگری کارمزد ندارند و همگی آنها کارمزدشان صفر است .
ضمنا ملت چند سالی است که با ip های خارجی مشکل دارد .
سایت سامان کیش را مطالعه فرمایید
http://www.sep.ir/%D8%B3%D8%A4%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%84
در ازای هر تراکنش چند درصد کارمزد کسر خواهد شد و سقف تراکنش چه مبلغی خواهد بود؟

در صد کارمزد بر اساس قوانین بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و توافق با پذیرنده تعیین و کسر می گردد.

همچنین قرارداد درون سایتشان
http://www.sep.ir/internetmerchantemailtemplate
ماده ۵) کارمزد و تسويه حساب
۵-۱) سپ به ازای ارائه خدمات پرداخت طبق ضوابط بانک مرکزی و شاپرک از وجه تراکنش خرید مبلغی را بعنوان کارمزد کسر می نماید و باقیمانده آن را برای خریدهای انجام شده به حساب معرفی شده توسط پذیرنده واریز خواهد کرد. درصد کارمزد مذکور براساس قوانین بانک مرکزی و شرکت شاپرک می باشد.

akbar_syberia
January 18th, 2017, 20:41
سایت سامان کیش را مطالعه فرمایید
http://www.sep.ir/%D8%B3%D8%A4%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%84
در ازای هر تراکنش چند درصد کارمزد کسر خواهد شد و سقف تراکنش چه مبلغی خواهد بود؟

در صد کارمزد بر اساس قوانین بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و توافق با پذیرنده تعیین و کسر می گردد.

همچنین قرارداد درون سایتشان
http://www.sep.ir/internetmerchantemailtemplate
ماده ۵) کارمزد و تسويه حساب
۵-۱) سپ به ازای ارائه خدمات پرداخت طبق ضوابط بانک مرکزی و شاپرک از وجه تراکنش خرید مبلغی را بعنوان کارمزد کسر می نماید و باقیمانده آن را برای خریدهای انجام شده به حساب معرفی شده توسط پذیرنده واریز خواهد کرد. درصد کارمزد مذکور براساس قوانین بانک مرکزی و شرکت شاپرک می باشد.

قوانین بانک مرکزی و شاپرک یعنی صفر
این بند رو آورده برای اینکه فردا بانک مرکزی به همه شرکت هایpsp دستور داد کارمزد بگیرید مشتریا نیان بگن گفته بودید صفر .

ما چند ساله از سامان استفاده میکنیم کارمزد صفر هستش

هاست 97
January 18th, 2017, 20:47
ضوابط و قوانین شاپرک را برای ما ارسال کنید که اعلام کرده اند کارمزد صفر هست ممنون میشویم

akbar_syberia
January 18th, 2017, 22:32
ضوابط و قوانین شاپرک را برای ما ارسال کنید که اعلام کرده اند کارمزد صفر هست ممنون میشویم

توی سایت شاپرک اگر بگردید هست و حتی از psp ای که استفاده میکنید بخواهید براتون ارسال می کنند .

peyman_m
January 19th, 2017, 00:56
با سلام
بهترین درگاه ها ، ملت ، سامان ، ایرانکیش، پاسارگاد
تمامی psp ها کارمزدشون صفر هست
بهترین پشتیبانی رو ایرانکیش داره 24 ساعته بعد ملت
فقط چون ایرانکیش چون خصوصی هست حتی ایام تعطیل هم پشتیبانی میدن ولی بقیه پنجشنبه و جمعه تعطیل هست پشتیبانی فنی

OmidX
January 19th, 2017, 02:09
ب ترتیب پارسیان ، سامان ، ملت و پاسارگاد

goldenhost.org
January 19th, 2017, 14:46
با سلام
بهترین درگاه ها ، ملت ، سامان ، ایرانکیش، پاسارگاد
تمامی psp ها کارمزدشون صفر هست
بهترین پشتیبانی رو ایرانکیش داره 24 ساعته بعد ملت
فقط چون ایرانکیش چون خصوصی هست حتی ایام تعطیل هم پشتیبانی میدن ولی بقیه پنجشنبه و جمعه تعطیل هست پشتیبانی فنی

ممنون از شما

- - - Updated - - -

ب ترتیب پارسیان ، سامان ، ملت و پاسارگاد

ممنون از شما