ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سی پنل نسخه vps با dedicated آیا فرقی داره ؟

sodahost
December 12th, 2010, 22:21
سلام دوستان سرعت و بهینه سازی نرم افزار cpanel برای vps با dedicated سرور فرقی میکنه یا فقط هزینه بیشتر باید بدی ؟
-------------
درسته که اگه وی پی اس رو unlimited بسازی ولی باز چون مجازی سازی شده سرعت از dedicated پایین تره !!
ولی خوب از نظر بازدهی apache و mysql فرقی داره یا نه ؟
یعنی اینکه ارزش داره 38$ یا نه ؟

IFACO.Net
December 12th, 2010, 22:30
100 درصد فرق داره، چون اکثر موارد در کنترل پنل وی پی اس محدود در نظر گرفته شده مانند innode - apache و ....

sodahost
December 12th, 2010, 22:31
برای این گفته سند داری ؟
یا اینکه فرض می کنی ؟

RezaFH
December 12th, 2010, 22:33
سلام دوستان سرعت و بهینه سازی نرم افزار cpanel برای vps با dedicated سرور فرقی میکنه یا فقط هزینه بیشتر باید بدی ؟
-------------
درسته که اگه وی پی اس رو unlimited بسازی ولی باز چون مجازی سازی شده سرعت از dedicated پایین تره !!
ولی خوب از نظر بازدهی apache و mysql فرقی داره یا نه ؟
یعنی اینکه ارزش داره 38$ یا نه ؟

VPS Optimized - cPanel Inc. (http://cpanel.net/products/cpanelwhm/vps-optimized.html)

VPS Optimized automates performance settings to provide an out of the box enhanced hosting solution.

Reducing overall memory consumption is the goal of VPS Optimized 2.0. It boasts a 12-15 Megabyte reduction in standing memory usage. Add that to the nearly 60% memory usage reduction from previous versions. This is accomplished while retaining all functionality of a regular cPanel/WHM installation.

Additional improvements include a redesigned log processing daemon that reduces memory utilization and a process monitoring daemon that includes service-specific verification. The third layer of performance enhancing features focuses on DNS clustering with the syncing process and error detection.

Deployment of the Optimized version is available with cPanel and WHM 11.24. When 11.24 is installed or updated these enhancements are automatically applied and immediately available.

IFACO.Net
December 12th, 2010, 22:56
برای این گفته سند داری ؟
یا اینکه فرض می کنی ؟

یکبار بطور کاملا عملی تست کردم و نتیجش رو دیدم.

sodahost
December 12th, 2010, 23:52
VPS Optimized - cPanel Inc. (http://cpanel.net/products/cpanelwhm/vps-optimized.html)

مهندس گفته شما فکر نکنم ربطی داشته باشه منظور من که مقایسه 2 نسخه VPS نیست منظور فرق VPS Optimized با Accelerated هست !!

amiri113
December 13th, 2010, 00:15
خيلی ها توصيه ميکنن که سرور به vps تقسيم بشه راندمان بهتری داره.
تجربه ما ميگه سروری که 4 تا 5 تا vps روش تعريف ميشه راندمان بالاتری نسبت به همون سرور داره زمانی که روش vps تعريف نشده بود.
سايت های بزرگ هم معمولا همينکار رو ميکنن. مثلا خود ما برای ترافيک 60000 بازديد که روی سايت آفتاب لاگ داشتيم 2 vps يکی برای وبلاگ ها و Mysql و يکی برای پنل مديريت و تصاوير آپلود شده گذاشتيم و با کانفيگی که برای هر کدوم جداگونه انجام ميداديم بازده ای گرفتيم که روی يک سرور که همه اينها با هم بودند نگرفتيم.

سناريوهای مختلفی وجود داره و اين شما هستيد که انتخاب ميکنيد کدوم رو پيش بگيريد.
اما به نظر من سرور به چند vps قسمت بشه بازده بالاتری داره.

sodahost
December 13th, 2010, 00:51
من خودم شخصا همین کار رو انجام دادم
سایت های پر بیننده رو آوردم روی چند وی پی اس
ولی خوب ماهیانه پول 2 تا لایسنس رو باید پرداخت می کردم
گفتم شاید نسخه Accelerated خیلی بهینه شده باشه چون داره پول 3 تا لایسنس رو میگیره !!
واسه همین گفتم شاید اینچوری بهتر باشه