توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لایسنس سی پنل و Let's Encrypt
blueserver
January 16th, 2017, 11:24
سلام دوستان عزیز
یکی از کاربران لایسنس سی پنلش رو تمدید نکرده و از Let's Encrypt استفاده میکنه و دامنش از کار افتاده.
میخواستم بدونم Let's Encrypt به لایسنس سی پنل وابسته هستش؟ و با لایسنس سی پنل کار میکنه؟
البته دسترسی نمیدن تا سرور رو بررسی کنم ولی به جز یک صفحه خاص ، چیز دیگه ای داخل هاست و سرور ندارن و نمیدونم مشکل از این هست یا مورد دیگه ای دارن ولی همزمان با این اتفاق این مشکل ایجاد شده.
dow
January 16th, 2017, 11:27
خب اگه لایسنس سی پنلش تموم شده معلومه دامنه به مشکل میخوره چون فرآیندهایی موقع نصب اس اس ال روی سی پنل انجام میشه.
blueserver
January 16th, 2017, 11:37
خب اگه لایسنس سی پنلش تموم شده معلومه دامنه به مشکل میخوره چون فرآیندهایی موقع نصب اس اس ال روی سی پنل انجام میشه.
سلام
قضیه موقع نصب با نصب شده فرق داره ، ssl رو قبلا براشون نصب کردم و کار هم میکردد ، الان چند روز هست که تقریبا تو این حدود زمان اتمام لایسنس این اتفاق افتاده. میخواستم ببینم سایر همکاران هم این مشکل رو داشتن یا مشکل از جای دیگه ای هستش.
چون دسترسی نمیدن ، مجبورم با تئوری قضیه رو حل کنم !
Yas-Host
January 16th, 2017, 12:37
اگر Lets encrypt رو خود سی پنل (Company) در SSL مربوط به cPanel INC باشد در صورت باطل شدن لایسنس از سمت سی پنل نیز SSL باطل می شود.
yourhosting
January 16th, 2017, 13:23
سلام
ربطی ندارد حتی اگر ماژول lets encrypt سی پنل هم نصب کرده باشید بازهم بی ربط است
به صورت دستی از ssh سایت را از https خارج کنید تا دردسترس قرار گیرد یا certificate دید تهیه و جایگزین کنید
blueserver
January 16th, 2017, 13:30
سلام
ربطی ندارد حتی اگر ماژول lets encrypt سی پنل هم نصب کرده باشید بازهم بی ربط است
به صورت دستی از ssh سایت را از https خارج کنید تا دردسترس قرار گیرد یا certificate دید تهیه و جایگزین کنید
ممنون ، مشکل از certificate نیست ، 16-17 روزی هست که ایجاد شده. اینکه تقریبا همزمان با لایسنس دسترسی دامنه قطع شده ، به نظر خودم و فرموده های جناب سنجری ، lets encrypt به لایسنس وابسته هست.