ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درگاه از سایت راشا پی نگیرید

armin47
January 16th, 2017, 10:58
سلام به همه کاربران سایت
دوستان از سایت راشا پی درگاه پرداخت نگیرید از 1 ماه پیش که ***** شده هنوز درخواست وجه ما رو پرداخت نکردند هر روز دارن بهانه های بچه گانه میدن به ملت الان هم کلا شماره های سایت رو پاسخگو نیستند ، بنده هم 2 روز دیگه شکایت می کنم تا ابد که نمیشه صبر کرد همه درگاه های پرداخت بعد از ***** شدن واریز وجه دارند ولی اینها کلا رفتن !
http://rashapay.com/

sahar_tym
January 16th, 2017, 11:14
سلام به همه کاربران سایت
دوستان از سایت راشا پی درگاه پرداخت نگیرید از 1 ماه پیش که ***** شده هنوز درخواست وجه ما رو پرداخت نکردند هر روز دارن بهانه های بچه گانه میدن به ملت الان هم کلا شماره های سایت رو پاسخگو نیستند ، بنده هم 2 روز دیگه شکایت می کنم تا ابد که نمیشه صبر کرد همه درگاه های پرداخت بعد از ***** شدن واریز وجه دارند ولی اینها کلا رفتن !
سلام.دوست عزیز جسارتا شما معرف داشتین که این سایت درگاه رو انتخاب کردین؟ یا تو نتایج جستجو پیداکردین؟

armin47
January 16th, 2017, 11:23
از google

iraniam2000
January 16th, 2017, 11:25
سلام به همه کاربران سایت

ببخشید دوست گرامی رو چه حسابی شماها به این ترشی پی اعتماد کردید ؟ تا این xpay و چند سودجو + افراد ساده ای مثل شما هستند عده ای نانشون تو روغن که هیچ تو کره مرباست :))

سلام.دوست عزیز جسارتا شما معرف داشتین که این سایت درگاه رو انتخاب کردین؟ یا تو نتایج جستجو پیداکردین؟

فکر کنم تو جستجو گوگل تو صفحات اول بود قبل فیلطر

armin47
January 16th, 2017, 11:52
ببخشید دوست گرامی رو چه حسابی شماها به این ترشی پی اعتماد کردید ؟ تا این xpay و چند سودجو + افراد ساده ای مثل شما هستند عده ای نانشون تو روغن که هیچ تو کره مرباست :))

فکر کنم تو جستجو گوگل تو صفحات اول بود قبل فیلطر

ما از سر ناچاری چون هرچی درگاه واسط بود ***** کردن دیگه شما جای من باشی چطوری روزی چندین مشتری رو رد می کنی که درگاه پرداخت نداری ؟!

iraniam2000
January 16th, 2017, 12:34
ما از سر ناچاری چون هرچی درگاه واسط بود ***** کردن دیگه شما جای من باشی چطوری روزی چندین مشتری رو رد می کنی که درگاه پرداخت نداری ؟!

درگاههای واسطی هستند که میشه به اونها اعتماد کرد ولی رشا پی ، ترشی پی ، قلی پی ، چنگیز پی ، پی پی ، پال پی ، بارماپا و ... را والله نمیدانم رو چه حسابی باید بهشون اعتماد کرد ؟
اونقدر تاپیک کلاه برداری این درگاههای بی پدر و مادر (با عرض پوزش ) تو انجمن هست که نصف اون مطلب آموزشی نیست تنها دلیلش هم اعتماد بی دلیل شماها به اونهاست وگرنه هر کسی یک درگاه راه نمیانداخت ولی چون میدانند کسی هست که سر اونها را کلاه بزارند و هنری هم که ندارند خوب پیش خودش میگه چرا که نه ؟
لااقل درگاه لازم دارید از جایی بگیرید که یک کم قابل اعتمادتر باشه
الان تنها یک دلیل بیارید که تو هزاران درگاه واسط به ایم یکی اعتماد کردید ؟ سابقه خوب داشته ؟ مشتریهاش ازش تعریف کردن ؟
لااقل من نمیتونم دلیل انتخاب و اعتماد شما تو این همه درگاه به این یکی را درک کنم

sahar_tym
January 16th, 2017, 13:47
درگاههای واسطی هستند که میشه به اونها اعتماد کرد ولی رشا پی ، ترشی پی ، قلی پی ، چنگیز پی ، پی پی ، پال پی ، بارماپا و ... را والله نمیدانم رو چه حسابی باید بهشون اعتماد کرد ؟
اونقدر تاپیک کلاه برداری این درگاههای بی پدر و مادر (با عرض پوزش ) تو انجمن هست که نصف اون مطلب آموزشی نیست تنها دلیلش هم اعتماد بی دلیل شماها به اونهاست وگرنه هر کسی یک درگاه راه نمیانداخت ولی چون میدانند کسی هست که سر اونها را کلاه بزارند و هنری هم که ندارند خوب پیش خودش میگه چرا که نه ؟
لااقل درگاه لازم دارید از جایی بگیرید که یک کم قابل اعتمادتر باشه
الان تنها یک دلیل بیارید که تو هزاران درگاه واسط به ایم یکی اعتماد کردید ؟ سابقه خوب داشته ؟ مشتریهاش ازش تعریف کردن ؟
لااقل من نمیتونم دلیل انتخاب و اعتماد شما تو این همه درگاه به این یکی را درک کنم

بله اینطوری باشه هرکی میره سایت درگاه میزنه سئو میکنه ملت هم که فقط به رتبه 1 گوگل نگاه می کنن نه کیفیت (متاسفانه) و کلاهبرداری می شه دیگه . واسه همین از دوستمون پرسیدم معرف داشتین یا نه ... باید دقت کرد

hmydcm
January 16th, 2017, 13:58
متاسفانه مثل اینکه هنوز علت مسدود شدن درگاه های پرداخت مشخص و رفع و رجوع نشده؟
خب چرا ***** کردن درگاه های معتبر رو؟ فکرنمی کنید علت این کلاه برداری ها همین باشه؟ راه حل چیه به نظرتون؟

+ پیشنهاد به دوست عزیز شما از زرین پال استفاده کن. نماد اعتماد هم می تونی بگیری و بعد درگاه بانک ملت یا.. بگیر.

kiava
January 16th, 2017, 13:58
کاربر گرامی لذوما هر درگاه واسطی خلافکار نیست .... اشتباه اول شما اطمینان کردن به سایتی که حالا یا نماد اعتماد نداره یا لینک پرداخت داره یا هرچیز دیگه

علت ف.ی.لتری معمولا از جایی شروع میشه که کاربر درگاه واسط ارائه لینک پرداخت میده و خوب بالاخره با لینک پرداخت میشه محصولات تقلبی فروخت و خوب معمولا مردم خریداری میکنند . و بعد شکایت میکنند درگاه بسته میشه نماد باطل میشه
از طرف شاپرک به کاربر احضاریه دادگاه حتی میاد خوب . کاربر حالا هرکسی که درگاه داره مجبور میشه پا به فرار بزارد .... معمولا از درگاه واسط هایی تهیه کنید سابقه کار دارند و یا با مدیریتش حداقل در ارتباط باشید نه به لینک اول ...
به نظر بنده شما از طریق مراجع قانونی پیگیری کنید شماره درگاه دارید برید بانک مورد نظر و ازشون جویا بشید شکایت نامه تنظیم کنید

ادرس و همه چیشونو بهتون میدن و میتونید پیگیری کنید ....

معمولا پیشنهاد بنده اینه نماد اعتماد بگیرید درگاه مستقیم بگیرید

موفق و پیروز باشید

yazdserver.ir
January 16th, 2017, 14:33

درگاه پرداخت های معتبری هم وجود داره
بهتره قبل از گرفتن درگاه پرداخت بگردین که کسی قبلا سرش کلاه نرفته باشه
و اگه رفته دیگه سر شما کلاه نره