ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فعال نشدن Wildcard در سرور مجازی دایرکت ادمین و مشکل با وردپرس چند سایته

ruyn
January 15th, 2017, 14:32
سلام

می خوام وردپرسم را چند سایته یا همون شبکه کنم ولی به مشکل بر خوردم.

من سایتم روی سرور مجازیه و براش دایرکت ادمین خریدم . ولی نمی تونم Wildcard فعال کنم نمیدونم شایدم فعال کردم ولی هرچی هست وردپرس نمیتونه زیر دامنه بسازه .
چ کنم ؟؟

آموزشی که از روی اون Wildcard را فعال کردم :

اموزش فعالسازی ویلدکارد دی ان اس روی کنترل پنل دایرکت ادمین (Active Wildcard DNS Record On Directadmin) :
۱٫ ابتدا دامنه ای که می خواهید برای ان ویلدکارت دی ان اس فعال کنید را از داخل Directadmin به قسمت DNS Administration بروید و با کلیک بر روی ان به صحفه ویرایش بروید.
۲٫ سپس در پایین صحفه باز شده از گزینه های Add Domain Records در خانه اول یک * می گذارید و گزینه مربوطه هم A هست و در فیلد روبه رو هم که خالی هست باید ایپی سرور را وارد کنید پس گزینه Add را بزنید.
توجه: موضوع یک و دو همان ساخت یک A Record با نام * و ایپی سرور است. بیشتر توضیح دادم همه متوجه شوند.
۳٫ حال به صحفه اصلی دایرکت ادمین می رویم و این بار گزینه Custom HTTPD Configurations را انتخاب می کنیم سپس مجددا دامنه مورد نظر را پیدا می کنیم و روی ان کلیک می کنیم و وارد تنظیمات ان می شویم.
۴٫ در صحفه باز شده، در کادر سفید بالا کافیست دستور زیر را بنویسید و ذخیره کنید و کار تمام است:

blueserver
January 15th, 2017, 15:53
سلام دوست عزیز ، مراحل فعال کردن wild card همون اضافه کردن * و A record هستش ، البته در نظر داشته باشین که به محض انجام اینکار سریعا فعال نمیشه و باید چند ساعتی صبر کنین.

ruyn
January 16th, 2017, 00:01
سلام دوست عزیز ، مراحل فعال کردن wild card همون اضافه کردن * و A record هستش ، البته در نظر داشته باشین که به محض انجام اینکار سریعا فعال نمیشه و باید چند ساعتی صبر کنین.
چندین روز گذشته بازم درست نمیشه .
هنوز وردپرس نمی تونه زیر دامنه بسازه.
چه کنم ؟