PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی راجع به سرور دانلود و کلا خدمات هاستینگ

cloner1390
January 15th, 2017, 00:55
درود دوستان گرامی
چندین بار من مشکل مطرح کردم و فعلا جواب درست و حسابی نگرفتم.من 3 تا سایت دارم.که قبلا مورد حمله بود و چندین جا منتقل کردم و مشکل حل نشد.الان از یه شرکت معروف ایرانی که اسم نمیبرم سرویس گرفتم که انصافا کارشون عالی هست.فقط مشکلی که الان دارم ، چون من از پلاگین easy digital download استفاده میکنم ، مشکلی که پیش اومده اینه از امروز ظهر وقتی خرید میشه کاربر روی لینک دانلود که کلیک میکنه موقع وصل شدن به لینک دانلود با خطا مواجه میشه و چون هاستم داخل ایران هست و بسیاری راضی هستم از سرعتش و اینکه مورد حمله قرار نمیگیره ، عوضش سرور دانلودم خارج از ایران هست و شرکتی که هاست دانلود داده میگه چون ارتباط سرور ایران با خارج قطع شده مشکل از اون هست و ربطی به ما نداره در حالی که من دو تا سایت دارم که روی هاست ایران هست.یکی خوب کار میکنه و یکی مشکل داره.اگر مشکل باشه طبیعتا اون یکی هم نباید کار کنه.حتی شرکتی که سرور دانلود داده میگه روی هاست ایران نباش چون تو گوگل و سئو بهت ضربه میزنه چون سرورهای ایران همیشه قطع هست و 30 درصد ارتباط خارج داره.من هم میخواستم بپرسم اینطوری هست چرا پس بزرگترین سایت های دانلود ایران روی سرور و هاست های ایران هستند؟
آیا دوستان صلاح می دونند که فایلهامو بیارم رو هاست دانلود های ایران؟
چون اکثر سایت های دانلود هنم نگاه میکردم تماما از هاست و سرورهای ایرانی استفاده می کنند و همیشه هم آنلاین هستند.واقعا مممنون میشم راهنمایی کنید.

arc1o0
January 15th, 2017, 15:04
سایت و هاست دانلود رو می تونید بیارید ایران

به شرطی که قطعی هاستینگ داخلی زیاد نباشه،

یه کپی از سایتتون تو خارج هم داشته باشید، اگر قطعی زیاد شد دی ان اس ها رو تغییر بدید تا سایت از خارج بارگزاری بشه

cloner1390
January 15th, 2017, 20:55
نظرتون راجع به ادعای بعضی از هاستینگ ها که میگن هاست های داخل ایران به حاطر قطعی و دسترسی کمتر ربات های گوگل به سایت و آسیب زدن به سئو رو تایید می کنید.چون من نگاه میکردم بزرگرترین سایت های دانلود داخل هاست ها و سرورهای ایران هستند و همه هم راضی هستند.این ادعا مطرح میشه چرا تو سئو رتبه اونها تاثیر نمیزاره.ممنون میشم دوستان در این زمینه هم اطلاعاتشون در اختیار بزارن تا هم من و همه دیگر دوستان استفاده کنند.ممنون

company_hosting
January 15th, 2017, 20:58
سلام

این مورد برای 2 سالپیش بود و از نظر سئو مشکلی نخواهید داشت

cloner1390
January 18th, 2017, 23:39
سوال دیگه ای که داشتم درباره هاستینگ معروف هاست دی ال هست ، البته ببخشید با اسم مطرح کردم.اون طوری که دیدم خیلی از سایت های معروف از اونجا سرویس میگیرن و خیلی هم راضی هستند طبق نظراتی که دادن ، ولی عده ای هم هستند میگن سرویس دهی خوبی نداره.میخواستم از دوستان بپرسم کلا نظرشون راجع به اسن شرکت چیه؟خدماتش چطوری هست؟اگر خوب نیست چرا سایت های بزرگی ایرانی رو پشتیبانی میکنه؟میخواستم بدونم از لحاظ هسات دانلود با دیتاسنترهایی مثلا آلمان و هلند که تو دانلود خیلی مطرح هستند جوبگو هست؟رید هارد که میگن دارن تا چه حدی معتبر هست.چون خیلی ها رو دیدم از این شرکت تعریف می کنند و خیلی ها هم تکذیب.ممنون میشم دوستانی که کار کردن یا طالاعاتی دقیق دارن در اختیار بزارن.ممنون

RoobinaServer
January 19th, 2017, 01:00
درود دوستان گرامی
چندین بار من مشکل مطرح کردم و فعلا جواب درست و حسابی نگرفتم.من 3 تا سایت دارم.که قبلا مورد حمله بود و چندین جا منتقل کردم و مشکل حل نشد.الان از یه شرکت معروف ایرانی که اسم نمیبرم سرویس گرفتم که انصافا کارشون عالی هست.فقط مشکلی که الان دارم ، چون من از پلاگین easy digital download استفاده میکنم ، مشکلی که پیش اومده اینه از امروز ظهر وقتی خرید میشه کاربر روی لینک دانلود که کلیک میکنه موقع وصل شدن به لینک دانلود با خطا مواجه میشه و چون هاستم داخل ایران هست و بسیاری راضی هستم از سرعتش و اینکه مورد حمله قرار نمیگیره ، عوضش سرور دانلودم خارج از ایران هست و شرکتی که هاست دانلود داده میگه چون ارتباط سرور ایران با خارج قطع شده مشکل از اون هست و ربطی به ما نداره در حالی که من دو تا سایت دارم که روی هاست ایران هست.یکی خوب کار میکنه و یکی مشکل داره.اگر مشکل باشه طبیعتا اون یکی هم نباید کار کنه.حتی شرکتی که سرور دانلود داده میگه روی هاست ایران نباش چون تو گوگل و سئو بهت ضربه میزنه چون سرورهای ایران همیشه قطع هست و 30 درصد ارتباط خارج داره.من هم میخواستم بپرسم اینطوری هست چرا پس بزرگترین سایت های دانلود ایران روی سرور و هاست های ایران هستند؟
آیا دوستان صلاح می دونند که فایلهامو بیارم رو هاست دانلود های ایران؟
چون اکثر سایت های دانلود هنم نگاه میکردم تماما از هاست و سرورهای ایرانی استفاده می کنند و همیشه هم آنلاین هستند.واقعا مممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام

بستگی به میزبانتون در ایران دارد اما در کل اگر میزبان و مرکز خوب باشد قطعی به سمت خارج کشور بسیار کم هست و مواردی مثل سئو و ... تاثیر انچنانی ندارد بلکه حتی امتیازاتی هم برای این مورد با توجه به نوع لوکیشن و زبان فارسی سایت دارد.
مخصوصا که کاربران شما چون داخل ایران نیز هستند سرعت دسترسی به سایت شما برای این کاربران مطلوب تر هست و رضایت بیشتری خواهند داشت.

باتشکر

cloner1390
January 19th, 2017, 11:27
چرا دوستانی که از هاست و سرورهای دانلود ایران استفاده کردن نظرات خودشون رو مطرح نمی کنند و در اختیار دیگر دوستان قرار نمیدن تا ما هم استفاده کنیم.