سلام خدمت دوستان میخواستم از سرور هایی که داخل یه سرور دارم تمپلیت بگیرم در سرور مقصد ایجادشون کنم لطفا راهنمائی کنید تا جایی که میدونم این امکانات در سرور مقصد باید انجام بشه در کدوم بخش رو لطفا بگید
لطفا کامل توضیح بدید
anisagostar
January 15th, 2017, 17:34
دوستان کسی هست راهنمائی کنه
anisagostar
January 17th, 2017, 09:56
دوستان کسی هست راهنمائی کنه
alfa5xx
January 28th, 2017, 21:54
با سلام... با توجه به اینکه از ویرچوالیزور استفاده میکنید بهتر هست این کار را انجام ندهید ..,و از این کار اجتناب کنید ..چون ممکن هست موقع ریستور تمپلیت به مشکل بخورید
anisagostar
January 28th, 2017, 22:25
با سلام... با توجه به اینکه از ویرچوالیزور استفاده میکنید بهتر هست این کار را انجام ندهید ..,و از این کار اجتناب کنید ..چون ممکن هست موقع ریستور تمپلیت به مشکل بخورید از چه نظر میفرمائید به مشکل برمیخوره؟از نظر انتقال؟
alfa5xx
January 29th, 2017, 17:38
اولا از لحاظ حجم تمپلیتهایی که خودتون ساختید . ثانیا زمانی که میخواهید این تمپلیت ها را ادد یا به قولی ریستور کنید توی کنترل پنل جدید چون تو دیتابیس ویرچوالیزور ادد میشه همه تنطیماتش گاها به مشکل بر میخوره یا خوب ایمپورت نمیشه ..چون این تمپلیتها آپشن هایی زیادی از قبیل نوع هارد و میزان و تعداد هسته مجازی و لول هر از نظر استفاده از پردازنده مرکزی و ....... بهمین دلیل اگر هم تمپلیت را خیلی راحت میشه انتقال داد ..بنده توصیه می کنم روی سیستم عامل تمیز دوباره مراحل تمپلیت گیزی را انجام بدید ...به غیر از همه نسخه های لینوکس شما نیاز دارید 3 -4 مورد تمپلیت سیستم عاملهای غیر متعارف از قبیل میکروتیک و کریو و ویندوز و .. را بگیرید که نهایتا 2 ساعت حتی کمتر وقت میگیره ...و سرورتون استیبل تر و یکپارچه تر میشه ...