ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دنبال نويسنده مطالب اختصاصي و نيمه اختصاصي

farshid17
January 14th, 2017, 02:16
با سلام دنبال يك نويسنده خوب براي مطالب اختصاصي ( فارسي شده سازي شده يا مطلب از خود نويسنده باشد) و نيمه اختصاصي مي خوام ( منظورم نيمه اختصاص ويرايش شده)
موضوع مطالب توريستي هست براي توليد محتوا مي باشد روزانه يك پست مي خوام كه اخر هر هفته مي تونه تمام پست هارو بهم تحويل بده كه روزي يك پست در سايت منتشر كنه در ساعت مشخص

نوع تسويه هفتگي يا ماهانه مي باشد
لطفا افر بديد ( بهترين نويسنده با قيمت خوب نمي گم حداقل كه كيفيت مطالب برام خيلي مهمه)و نمونه كار مطالب ( مهم نيست موضوع توريستي باشد ولي نشون بديد مي تونيد رو اين مبحث كار كنيد ) رو بذاريد باتشكر

واينكه به يك نويسنده تنها نياز ندارم

farshid17
January 14th, 2017, 11:03
Up....

Riko
January 14th, 2017, 11:06
سلام، قیمت هر مطلبی لطفا ذکر کنید

farshid17
January 14th, 2017, 11:10
دوست عزيز من نمي تونم مبلغ بگم كسي كه ارائه ميده بايد مبلغ بده چون ارزش كاري ديگران من نمي تونم قيمت گذاري كنم خودش بايد قيمت بده اون زمان من تصميم مي گيرم واسه همكاري

Riko
January 14th, 2017, 11:22
میانگین شما میگم، مطالب اختصاصی 10 هزار تومان

alioffical
January 14th, 2017, 13:24
دوست عزیز تعرفه بدین

hihealth1
January 14th, 2017, 13:29
با سلام و وقت بخیر خدمت شما. بنده در زمینه ی گردشگری پست های اختصاصی می نویسم. این پست ها شامل مناطق بکر گردشگری در ایران , بازی های محلی , غذاهای محلی و . . . هستش. در صورت تمایل از تلگرام در ارتباط باشید تا نمونه پست رو براتون ارسال کنم.
قیمت هم بر اساس تعداد کلمات به شرح زیر هستش:

۳۰۰ کلمه ۲۵۰۰
۴۰۰ کلمه ۳۰۰۰
۵۰۰ کلمه ۳۵۰۰
۶۰۰ کلمه ۴۰۰۰
از ۶۰۰ کلمه تا ۱۰۰۰ کلمه هم ۶۰۰۰ تومن هستش. به همراه هر پست سعی میشه ۲ عکسی که در اینترنت موجود نباشه به صورت رایگان برای شما فرستاده بشه.

آدرس تلگرامو ایمیل بنده برای ارتباط در زیر موجود هستش. با تشکر

http://telegram.me/Az_137

Bozorgi_arezoo@yahoo.com

artakop
January 14th, 2017, 21:27
سابقه کار عالی در سایت برند ایران اد کنید برای مذاکره @artakop

farshid17
January 17th, 2017, 20:55
دوستان هنوز دنبال نويسنده هستيم با اصول seo حرفه ايي مسلط به انگليسي براي ترجمه پست خارجي و پست نويس اختصاصي حرفه ايي در صورت داشتن با نمونه پيغام خصوصي بديد

farshid17
January 21st, 2017, 19:55
دوستان مبلغ گذاری نسبت به مطلب شما از 6 تومن تا 8 کلمه پرداخت میشه کسانی که می تونند خوب کار کنند حرفه ای تا 10 تومن کلمه ایی داده می شود با تشکر

http://hiholiday.ir/Post/Detail-222/تور-دهلی-دروازه-ای-به-مثلث-طلایی-هند

نوع مطلب گذاری

Farid Saadat
January 21st, 2017, 22:53
درود. با سابقه فراوان در خدمتتون هستم و به صورت كلمه اي براي پست هاي اختصاصي. در صورت نياز در تماس باشيد

raha62
January 21st, 2017, 23:14
سلام

مطالب اختصاصی ترجمه شده کلمه ای 10 تومان