ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال مالکیت دامنه

only-only
January 13th, 2017, 18:55
سلام من یک دامنه ir دارم واگذارش کردم به کسی دیگه ای
رمز انتقال رو دادم و ایشون وارد کرد و من تاییدش کردم

حالا توی یکی از بند های ایرنیک نوشته

4 -
توجه کنید فقط شخصی که درخواست تغییر مالکیت دامنه را از جانب مالک جدید (خریدار) می‌سازد، باید هزینه انتقال دامنه را پرداخت کند. اگر مایلید یکی از نمایندگان فروش ایرنیک هزینه تغییر مالکیت را پرداخت کند، لطفاً از طریق سامانه نماینده مورد نظر اقدام به تغییر مالکیت (خرید) دامنه نمایید ودراین صورت درخواست خرید دامنه از طریق نماینده ایجاد شده و شما قادر به پرداخت هزینه تغییر مالکیت از طریق نماینده می‌باشید.

یعنی من که فروشنده ام باید پرداخت کنم یا خریدار ؟

immox
February 7th, 2017, 12:10
بستگی به توافق خودتون قبل از فروش دامنه داره،
ظاهرا طبق قوانین نیک، پرداخت هزینه انتقال باید توسط فروشنده (مالک فعلی) صورت بگیره؛ اما این به معنی این نیست که پول پرداخت شده باید پول مالک دامنه باشه! به عبارت دیگه عمل پرداخت وجه انتقال باید توسط مالک صورت بگیره (یا توسط نمایندگان) .
موفق باشید .

keyhan7
February 7th, 2017, 12:51

4 -
توجه کنید فقط شخصی که درخواست تغییر مالکیت دامنه را از جانب مالک جدید (خریدار) می‌سازد، باید هزینه انتقال دامنه را پرداخت کند. اگر مایلید یکی از نمایندگان فروش ایرنیک هزینه تغییر مالکیت را پرداخت کند، لطفاً از طریق سامانه نماینده مورد نظر اقدام به تغییر مالکیت (خرید) دامنه نمایید ودراین صورت درخواست خرید دامنه از طریق نماینده ایجاد شده و شما قادر به پرداخت هزینه تغییر مالکیت از طریق نماینده می‌باشید.

سلام واقعا مسخرس یجوری نوشتن که هیچ کی متوجه نشه
ولی معمولا کسی که دامنه رو میخاد بخره باید پرداخت کنه مگر فروشنده قبلش بگه هزینه انتقالو خودم میدم

AtrafNet
February 7th, 2017, 13:11

4 -

این نگفته مالک باید پرداخت کنه این گفته کسی که درخواست تغییر مالکیت رو داده.

یعنی مثلاً ممکنه شما خودت درخواست انتقال دامنه خودت به کس دیگه رو ثبت کنی پس باید خودتم هزینه اش رو بدی.

ولی وقتی میگید مشتری درخواست رو ثبت کرده و شما هم تایید کردید پس طبق این جمله باید مشتری پرداخت کنه.

immox
February 16th, 2017, 09:27

من که فروشنده ام باید پرداخت کنم یا خریدار ؟[/FONT][/COLOR][/RIGHT]

این نگفته مالک باید پرداخت کنه این گفته کسی که درخواست تغییر مالکیت رو داده.

درخواست تغییر مالکیت رو مالک دامنه میده که در نتیجه کد انتقال رو دریافت میکنه .
حالا هر فردی با داشتن این کد انتقال میتونه جهت پرداخت وجه انتقال دامنه اقدام کنه.
مالک فعلی میتونه کد انتقال رو در اختیار مشتری قرار بده تا خود مشتری نسبت به پرداخت وجه انتقال اقدام کنه .

AtrafNet
February 16th, 2017, 16:05
درخواست تغییر مالکیت رو مالک دامنه میده که در نتیجه کد انتقال رو دریافت میکنه .
حالا هر فردی با داشتن این کد انتقال میتونه جهت پرداخت وجه انتقال دامنه اقدام کنه.
مالک فعلی میتونه کد انتقال رو در اختیار مشتری قرار بده تا خود مشتری نسبت به پرداخت وجه انتقال اقدام کنه .

جناب هر کسی با در اختیار داشتن رمز انتقال دامنه که برای دامنه های IR. یه عدد هستش می تونه درخواست انتقال بده.

چه مالک باشه چه نباشه.

من خودم بار ها و بار ها فقط رمز انتقال دادم به مشتری خودش درخواست انتقال داده از طریق هاستینگ مورد علاقه اش داده و خودش هم هزینه انتقالش رو پرداخت کرده و من فقط تایید کردم و مدارک به nic.ir ارسال کردم و منتقل هم شد.

immox
February 16th, 2017, 16:14
جناب هر کسی با در اختیار داشتن رمز انتقال دامنه که برای دامنه های IR. یه عدد هستش می تونه درخواست انتقال بده.
چه مالک باشه چه نباشه.
من خودم بار ها و بار ها فقط رمز انتقال دادم به مشتری خودش درخواست انتقال داده از طریق هاستینگ مورد علاقه اش داده و خودش هم هزینه انتقالش رو پرداخت کرده و من فقط تایید کردم و مدارک به nic.ir ارسال کردم و منتقل هم شد.

از اونجایی بحث روی پرداخت وجه بود، بنده صحبت هام رو حول همین محور عنوان کردم؛
وگرنه حرف شما درسته، کسی که کد انتقال رو داره درخواست انتقال رو هم می تونه بده .